Hirdetés
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 2 - épp ideje!
- Feldagadhat a Pixel 7a aksija, fizet vagy cserél a Google
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Nagyobb panelek, nagyobb készülékház
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zanik
addikt
5S-em van, és bár alapvetően tetszik a 6-os dizájnja (főleg a kijelző finom átmenete a leggömbölyített szélekre), de maga a telefon egész egyszerűen nagy. Túl nagy! 170cm magas vagyok, és nincs valami nagy kezem, így nekem a 4"-os 5S a pont megfelelő méret. Esetleg egy 4,3"-as iPhone-t még elfogadhatónak tartottam volna, de pl. azok a 4,5"-os Android-os telefonok amiket kézbefogtam már mind kényelmetlenek voltak számomra. Egyelőre maradok az 5S-nél, de nem tudom mi lesz ha eljár felette az idő, és újabb modellre váltanék.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az Apple újabb szabadalmat védetett le, mely által nem kell radikálisan eltérni a mostani formatervtől, mégis IP-védettséget kaphatnak a készülékek.
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Lenovo Thinkpad T480S üzleti i5-8350u 8th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD, több db, gar.
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest