- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- 8300 mAh, maradhat?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Micsurin
nagyúr
Ez nem erről szól... Nexus 9-et, Honor 8-at, P8-at, S7-et, S8-at G4-et szétszedve az évek alatt semmilyen újítást nem találtam még ami valóban érne valamit egyedül S7-8 és a csöves rendszer volt talán előrelépés a többiben nulla energia volt a témába ölve de még csak próbálkozások nyomait sem lelted fel.
-
Farkas82
tag
Eddig is agyonb*szta a tiniket a fürdőkádban a töltőn lévő telo, de most majd még meg is főzi őket
-
törölt tag
Jó lesz ez, majd lehet félévente akksikat cserélgetni. Addig is télen, még ha rövid ideig is, de fűtésnek jó lesz.
-
subset
senior tag
Na ez aztán baromi jó hatással lesz az akku élettartamára...a kis lítium-ionok nagyon fognak neki örülni
120W-egy telefonhozkomolyan ezen a téren kell versenyezniük a gyártóknak ?
Ja de nagyon hiánypótló is a dolog ezt el is felejtettem, sokak várják már biztos, hogy 30 helyett csak 15 perc legyen egy töltés, e nélkül nem is tudom mi lenne velünk ebben a rohanó világban. Így valóban több időnk marad megkeresni a pénzt az akkucserére, vagy aminek a kedves gyártók még jobban örülnek, hogy veszel majd egy modernebb 150W-os telefont -
Micsurin
nagyúr
Na akkor már nem csak a Huawei Apple vonalon lesz megszokott a 1-2 év közötti akku csere.
-
válasz
Sennheiser87 #27 üzenetére
A szieszta az az amit 13-16 óra között csinálok
-
Ezekiell
veterán
-
gattolino
senior tag
Mert, ha valakinek nincsen 20-25 perce, akkor az már durva. Reggel felkelsz és míg elkészíted a kávéd, meg a reggelid az kb. 20 perc és majdnem feltöltött. Ennél gyorsabb szerintem már jobban roncsolja az akksit. Azért mondom a 20-25 percet, mert felesleges 0-ra lemeríteni és 80-nál tovább tölteni
-
válasz
Sennheiser87 #24 üzenetére
Most is simán feltöltődik a telefon egy ebéd+kv szünet alatt. (12-13 között)
-
Sennheiser87
csendes tag
Csodálatos hír, amennyiben nem méregdrága a technológia. Maga a tény elképesztő, hogy egy kávészünet alatt feltöltheted a mobilodat
Az én Rogom 230W-os töltővel dolgozik, szóval azért annyira nem vagyok elájulva
-
Ezekiell
veterán
-
jacis
nagyúr
Érdekes, hogy nem az akku technológián dolgoznak hanem a töltés oldalt reszelgetik inkább.
-
Predatorr
őstag
Valami adapter kéne, hogy egy autós töltőkúton pikkpakk csurig legyen a telefon.
-
eclipse19
senior tag
Már úgyis éppen kezdtük elfelejteni a régi szép időket, a robbanó akkus sztorikat.
Most majd megint lesznek, ha valami egy picit is nem jól sikerül. -
gattolino
senior tag
Hát ennek aztán sok értelme van. 50W bőven elég. Laptopom 65W. Annál több parasztvakítás
-
törölt tag
Féltégla telók mellé féltégla töltők.
-
kbyte1024
veterán
Na ja és kb 0darab teló támogatja ezt a töltést
-
Ezzel úgy vagyok mint az üvegtigrisben:
Rezső: Animal Planet. Sok pici állat.
Lali: Hát, mondjuk állat itt is van elég.
Rezső: Más is van. Dubai kettő. Csadoros nők.
Lali: Attól nem áll fel. -
TunerJoe
senior tag
Egy ekkora tápon szerintem már igazán lehetne 2 vagy 3 port. Az egyikkel a notebookot a másikkal a telefont lehetne tölteni megosztott teljesítménnyel (mondjuk 90W-30W felosztásban), márha lehetséges ilyen persze, nem vagyok egy villanyszaki.
Egy telefont szerintem már-már feleslegesen gyors ekkora teljesítménnyel tölteni, ha már 60-al is 13 perc alatt megvan, igaz ez csak az én véleményem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen autót vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Trollok komolyan
- Okos Otthon / Smart Home
- Digital Fingerprinting: Így buktat le a böngésződ a neten - Tech Percek #18
- Bluetooth hangszórók
- Építő/felújító topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- TCL LCD és LED TV-k
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- Eladó karcmentes állapotban levő Apple iPhone 14 Plus 256GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Új, verhetetlen alaplap sok extrával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest