- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Noukoum
veterán
válasz
#95462144 #56 üzenetére
Tudod hogy a gyorstöltés és a csepegtetés nem zárja ki egymást? Ellenben a lassútöltés és a csepegtetés irodai munkán kívül elképesztően macerás. Én cáfoltam meg magam? Írtam a pédát, választ nyilván nem kaptam. (tömeges panasz a gyorstöltés miatt elhullt akkumulátorokról)
"Most akkor totálisan magad cáfolod két kommentben. De, ha csepegtetsz hosszabb lesz az akkumlátorod élettartama, mint ha folyamatosan gyorstöltöd ezek tények."
1. Tehát nem cálfoltam meg magam.
2. Igen csepegtetéssel valóban hosszabb lehet az akkumulátorod élettartama (ahogy írtam is)
3. Folyamatos gyorstöltés mit takar? 0-100? ilyet nem írtam. Vagy hogy mindig gyorstöltést használsz? Attól nem lesz baja, mint mondtam.
Elektromos autót meg nem igazán értem miért kell idekeverni. Azokat sokkal nagyobb teljesítményű töltővel töltjük, és sokkal nagyobb élettartamot vár el a felhasználó mint telefonok esetében. Ráadásul a telefonokat sokkal gyakrabban töltjük mint az autót. Maradjunk a telefonoknál, mert még mindig várom miért is rosszabb a gyakorlatban a gyorstöltés mint a lassútöltés. -
TunerJoe
senior tag
válasz
#95462144 #56 üzenetére
De mégis ki a franc fogja (vagy kinek van lehetősége?) 50%-tól töltögetni? Meg nem engedni 25 fok fölé a hőmérsékletet, ami már alapvető internetezős, youtubeozós használat mellett is nehezen tartható, nyáron, kültéren meg főleg. Egy telefon arra van, hogy használd, nem arra, hogy ilyeneket figyelj. Egy idő után úgy is elhullik az aksi, szerintem az már mindegy, hogy ez 2 vagy 3 ne adj isten 4 éven belül következik be, mert nem egy nagy összeg szervizben sem, de otthon sem egy nagy mutatvány elvégezni.
-
Noukoum
veterán
válasz
#95462144 #54 üzenetére
“De a meleg nagyon is károsítja az akkumulátort, és sok esetben szoftveresen ki sem lehet kapcsolni a gyorstöltést.”
Pontosan. Na de mennyitől káros neki? Nyáron ki se vidd otthonról, otthon is csak hűvösben klíma közelben tárold vagy mi?
Vannak már elég régóta nagy teljesítményű gyorstöltővel árusított mobilok, olvastál tömegpanaszt hogy hullanak el az aksik idő előtt? Mert én nem.
A legjobb példa hogy mennyire a gyorstöltés a ludas az iphone.. Ott tavaly szeptemberig nem volt gyárilag gyorstöltés, mégis 1-2 év után kellett az akkumulátorcsere na akkor hogy van ez? Vagy az 5w is gyorstöltőnek számít? Az van hogy ilyen az aksitechnológia, nem kell ellenséget keresni a gyorstöltés személyében. Ja hogy káros az akkura? Mert az nem hogy használod, vagy egyáltalán bárhogy töltöd? Mint mondtam általában azért hal meg ilyen hamar az aksi mert ilyen a technológia, mert sokat használjuk, töltjük és mert 0-100ra töltjük a telefont. Személyes tapasztalat alapján az utolsó egy elég fontos dolog, és sokat dobhatunk az aksi élettartamon ha figyelünk rá. (40-80, de a 20-90 is sokkal jobb) Csak ha 3 óra a töltés, akkor elég nehéz megcsinálni..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AI-séf főz a dubaji étteremben
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- Óvodások homokozója
- Disney+
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Háztartási gépek
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- iPhone 13 Mini 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4357
- Redmi Note 14 PRO 5 G 8/256 DUAL garanciával
- iPhone 12 Pro Max 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4360
- újszerű iPhone 16 Pro Max 256GB white titanium fehér titán független Apple 3 év garancia iStyle
- Beszámítás! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest