- Apple iPhone 4S - az amerikai pajtásod
- Magisk
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Milyen GPS-t vegyek?
- Na, még egyszer, csak ezúttal OnePlus Open néven
- OpenRock S2 - a második évad jobb
- Kézbe fogták az ultravékony Z Fold7-et
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lecs@
addikt
Én is valahogy így gondolom. A felhasználók bizonyos X százaléka is lemondott már róla ( ismerős körömből is ) . Én szerettem a Note 4 - t, 5 felejtős volt számomra a nem Eu piac miatt. Vártam a hetet, de így nem. Nagyot, és meggondolva kell lerakni egy nyolcas kiadást. Igazad van.
(#49) : bocs, de téged , és hozzászólásaid nullába veszlek. Első dolgom, hogy a jövőbe ignoráljalak, mint már jó páran megtették azt. Písz. Ja, utoljára reagáltam a hülyeségeidre.
-
.Szaki.
addikt
Almásként megmondom őszintén sajnálom a Samsungot, a Note széria mindig kiemelkedő volt, de azt hiszem a gyártónak ha ez tényleg igaz, akkor a Note7-et el kell engednie, viszont a Note 8-nak baromi ütősnek kell sikerülnie és amellett, hogy nem kell elsietni a dolgot, mert annak is ugyan ez lesz a vége.
t72killer: Mert több esetben írták, hogy kamu, de még ha igaz is, ez akkor is egy darab, ami bármelyik másik gyártónál is előfordulhat, Note 7-ből pedig nem egy darab gyulladt ki. Egy is sok, de ehhez a témához pont nem kell megint Samsung vs. Applevita, már csak azért is, mert nagyon unszimpatikus, és még unalmas is.
-
scyllafren
senior tag
Szerintem az IQ-bajnok user rault/raesett, es most azt hiszi kaphat karteritest.
-
-
Blyan
félisten
Szerintem ez már a ügyeskedés, nem hiszem, hogy kétszer ugyanabba a szarba lépne a Samsung.
-
törölt tag
válasz
bulikavagyok #25 üzenetére
Mi az, hogy sose szállt fel?
-
Lecs@
addikt
Kedves Samu. Ez de gáz ! Picit kacsingattam Note 7 fele, ahogy visszahívták őket. Utolsó esély volt. Marad az LG V20. És még 60-100 K sztem a zsebben is marad.
-
Repülőn történt eset. Kamu nem lehet, mert légügyi biztonsági kérdés, és szerintem nincs ember, aki lenne olyan hülye, hogy börtönbüntetést vállaljon egy flame miatt. Az akku normál körülmények között nem túlhevíthető, több elektronika is védi. Repülőn el sem tudom képzelni, hogy lehetne szándékosan felgyújtani egy telefont...
-
-
janeszgol
félisten
Lehet csak egyedi eset. Várjuk meg a hivatalos vizsgálatokat. Minden esetre a Note 7 botrány elgondolkodtatott és óvatosabban kezelem ezeket az akkumulátoros eszközöket.
-
_cHAos_
aktív tag
válasz
bulikavagyok #35 üzenetére
Nyilván egy repülőn fognak szabotázst csinálni egy mobiltelefon miatt. Részemről zártam a vitát.Piece.
-
Hype. Szaga. Van. Az. Egésznek.
-
-
hunluigi
senior tag
És akkor a vissza-vissza hívott note (most már tuttibiztonságos)7 akku ikonja piros lesz!? Kezd kabaré lenni ami a note körül megy. Kár érte...
-
whatwhatwhat
aktív tag
-
_cHAos_
aktív tag
válasz
bulikavagyok #25 üzenetére
Értem. Akkor egy felszállni készülő repülőn eljátszani, hogy kigyulladt a telefonom, az az olcsó játék hülye gyerekeknek kategória.
mod: Egyébként R.I.P. Note 7, senkinek sem (a fogyasztóknak sem) jó hír ez semmilyen szemszögből sem vetületből.
-
Ricardo
titán
válasz
whatwhatwhat #18 üzenetére
Pont amiatt, hogy repülőn történt, durva lenne ha nem lenne valós. Ez nem egy kocsma,ahol ha ilyen történik, azt mondanak amit akarnak. Itt beszáll a hatóság, lefoglalják a telefont,bevizsgálják. A repülésbiztonság nem vicc.
-
enginev3.0
félisten
Kellemetlen, de ilyen a profit vadászat
-
-
_cHAos_
aktív tag
válasz
Azért az is komoly, hogy valaki komolyan gondolja, hogy valaki egy repülőn szórakozna ilyesmivel.
-
Zsoo80
tag
ajjaj... popcorn bekészítve
-
hemaka
nagyúr
Pedig jo telo a note 7, kar erte.
-
válasz
Pont ugyanez jutott eszembe! Remélem lesz egy alapos nyomozás..
-
törölt tag
Ebbű baj lösz...
Így is elég blama volt a batterygate, de a második felvonás már komolyan belerúghat a Samsungba. Kár...
Pedig maga a készülék jó. -
fornettisuti
veterán
Ugy latszik, nagyon ra jar a rud a Samsungra.
-
whatwhatwhat
aktív tag
Micsoda véletlen egybeesés, hogy pont azon a helyen gyullad ki amiből a legnagyobb hírt lehet csinálni.. Pont egy repülőn. Ezek az elképesztő véletlenek..
-
Richie86
senior tag
Amúgy nagy szívás ez most a Samsung-nak, de szerintem BÁRMELY mai okostelóval előfordulhatna ez, csak náluk most "gyakrabban", valamit eltolhattak. Példa: egyik kollégámnak a lassan két éves iPhone 6-osában nagyon el volt már gyengülve az akksi, a haverjával akksit cseréltek benne, és még a kiszedés előtt elfüstölt, meg is égette az egyikük kezét, és a hangerőgombokat kicsit, vélhetőleg zárlatos volt.
-
Potrien
senior tag
Szerintem nem kamu hír ez!
-
voodoo98
addikt
Fej vagy gyomor? Mindkettő...
-
ghiottone
nagyúr
-
törölt tag
válasz
steelcommand #1 üzenetére
Miért jelentene a széria végét?
#7 ollie: Hogy lehet egy akkut nem töltéssel túlhevíteni?
-
gabor72
aktív tag
Érdekes hogy a telefon teljesen kiégett, a szőnyegnek meg semmi baja.
Persze lehet hogy nem az égés helyén készült a fotó, de azért úgy autentikusabb lett volna. -
Kamu képnek tűnik már csak azért is, mert a másik oldalon van az akku.
Plusz bármelyik égett Note 7-ről láttunk fotót, eléggé látványosan sérült volt a készülékház is, itt meg láthatóan semmi baja. Még az is hozzájön, hogy ez egy nagyon alacsony felbontású, felnagyított fotó. Valószínűleg csak egy fénykép van beállítva a Note 7 kijelzőjén, és így fényképezték le.
mod: mondjuk az akkut elnéztem, mert fejjel lefelé van, de attól még eléggé kamunak néz ki maga a kép
-
andris1602
aktív tag
Az én telefonjaim sosem kapnak lángra
másnak hogy sikerül? Vagy csak én vagyok ilyen szerencsétlen?
-
embe
nagyúr
Kár ezért a telóért.
-
Kasya
nagyúr
Most már azért kezdem sajnálni a gyártót, függetlenül hogy igaz e vagy sem a hir.
-
Richie86
senior tag
válasz
steelcommand #1 üzenetére
Egyetértek, ha lesz még egy visszahívás, akkor szvsz nem is érdemes többet árulni.
-
Potrien
senior tag
Hatalmas pofon ez a gyártónak.
-
steelcommand
csendes tag
Gyanítom, hogy a Note széria végét jelenti ez az egész hacacáré...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A GravaStar analóg klaviatúráira nem mondható, hogy konformisták volnának
- Amazon Kindle
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hobby rádiós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kerékpársportok
- Apple iPhone 4S - az amerikai pajtásod
- Filmvilág
- AliExpress tapasztalatok
- Konteó topic
- További aktív témák...
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- Realme 8i 64GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest