Új hozzászólás Aktív témák
-
Gömbike
senior tag
válasz
ErwinChico #7 üzenetére
Mi lenne veled, ha hasznàlnál egy Garmint?
A samura úgynèznèl, mint kósa a pegazusra🤣🤣🤣🤣🤣
-
Roland861010
veterán
válasz
ErwinChico #7 üzenetére
Nekem GW 5Prom van mégsem mondom azt hogy az asszony Apple Watch-a csúnya lenne sőt nekem is tetszik.
Ráadásul azon megy rendesen a messenger .
Videó lejátszás képek minden megjelenik.
Egyáltalán nem gagyi sőt nekem a GW 5 gagyibbnak tűnik.Nekem inkább maga az alap rendszer nem tetszik és ami miatt mindig vissza térek az androidra és samsungra.
(Hűtő- tv - óra-telefon és mindenem is az). -
A Molyember
tag
válasz
ErwinChico #7 üzenetére
Na megjelent az elitista órahuszár akinek az óra kör alakú minden más pedig csak egy hulladék amit órának csúfolnak.
Persze, mivel eleve szarul fogod meg a dolgot. Ezek nem órák, ezek aktivitás figyelők amiknek a legutolsó tulajdonságuk az, hogy kiírják az időt. Nem a te “az óra státuszszimbólum” féle divatigényeidnek készültek, hanem ennél kicsit értelmesebb és komolyabb felhasználásra.
Ez a cucc meg hiába olcsó, ha egyszer az alap funkcióit is képtelen normálisan ellátni, egy forintot nem ér így sajnos. -
joey04
titán
válasz
ErwinChico #7 üzenetére
hapci
-
LosBlancosRM
őstag
válasz
ErwinChico #7 üzenetére
Nem tudsz olyan Apple terméket ami ne lenne sikeres. Pedig egy-kettő megmagyarázhatatlan. Szerintem a 10k-s portörlőjüket is viszik, mint a cukrot.
-
xZer0kidx
senior tag
válasz
ErwinChico #7 üzenetére
Erről az jut az eszembe, hogy a mostani véleménybuborékokkal az a baj, hogy a belső fele nem áttetsző, hanem tükröződő, így még nehezebb kilátni belőle.
Sokaknak köztük nekem is tetszik a watch mert nem óra, hanem kütyü kinézete van, de elfogadom, hogy másoknak a klasszik, akár Samsung design jön be.
A cikkhez is: Jó dolog az okosóra, én is beruháztam egyre és meglepődtem azon, hogy sok esetben (játszótér, kutyaséta, stb.) már nem is viszem magammal a telefont, részlegesen kiváltotta azt. -
szupermacs
veterán
válasz
ErwinChico #7 üzenetére
Jó neked.
-
HKorn
veterán
válasz
ErwinChico #7 üzenetére
Én sem hordanék sosem, de nem ebből az okból. Ennyire azért talán nem vészes a kinézet szerintem. Tény, hogy nem néz ki különösebben jól, de sok embernek tetszik, ahogy a mellékelt ábra is mutatja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Amazfit GTR 2 Classic okosóra dobozában töltőkábellel
- Samsung Galaxy Watch6 Classic 47mm - GARANCIÁLIS
- Apple Watch 9 45mm Újszerű Cellular Rozsdamentes Acél/Akku 98%/p4358
- Arany színű Amazfit GTS 2 okosóra dobozában töltőkábellel
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49mm - 1 ÉV GARANCIA, MS2279, 100% AKKUMULÁTOR
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest