Új hozzászólás Aktív témák
-
madgie
titán
válasz
fordfairlane #85 üzenetére
"az egész tablet dolog még messze van attól, hogy kiváltson teljes eszközparkokat."
Ez pont így van
-
madgie
titán
válasz
fordfairlane #79 üzenetére
Miért, az én példám nem volt produktív?
A Hoya elég nagy cég neked? Átálltak a fél üzletet elfoglaló mérőkütyüről iPad-re. Nekünk ugyan nem a Hoyától, de volt nagy krumpli gépünk a boltban, ronda is, zajos is, elavult is (valami PIII alapú cucc volt). Persze ugyanez mehet majd a Surface-szel is. Semmi baj nincs a tablettel, csak nem mindenesként kell rá tekinteni (ahogy az MS próbálkozik). Az Xbox-nál sem sír senki, hogy nem tud róla a bankkártyájával pénzt levenni.
pzstm: nekem PS3-am volt egy ideig, de rájöttem, hogy kocajátékosként a mindenes asztali PC-t nem helyettesítheti nálam egy konzol sem (míg mondjuk filmlejátszásra meg külön kütyüt vettem, mert egyszerűbb, szebb képe van, kevesebbet eszik, eltorrentezik magának stb)
Sógoréknak van Xbox most is, néha Guitar Hero-zun kegyet, de alapvetően a folyamatos játékhoz már öregnek érezzük magunkat -
madgie
titán
Attól függ, milyen munka: egy slideshow-t hamarabb összedobálok az iMovie-val (renderelést nem számítva persze), mint az asztali i7-esen. Egyszerűen kézre áll a multitouch felület, bő öt perc alatt összelököd egy kis ujjtornával azt, amit az egérrel, meg segédképernyőkkel az asztalin negyed óra alatt.
Pont ezért nem értem, miért akarja a MS összemosni a határokat. Ami itt jó, az itt jó, ami ott ,az ott. Keverve nem lesz ez tuti...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Macbook Air M2 8/256 100% akku
- MACBOOK PRO 2021 14.2" M1 PRO (8/14 mag 16GB 500GB, 14 ciklussal, Üzletből ,. garanciával
- Apple MacBook Pro Retina 13" 2020 i5-10.gen 16GB/512GB SSD, Nagyon jó akku, Garancia, üzletből
- Dell Latitude 5521 - FullHD érintőkijelző, i7-11850H (16 szál), 32GB DDR4, 500GB NVME, Geforce MX450
- Új Lenovo LOQ - i7 13650, RTX 4060 és 16gb DDR5 + GARANCIA
- Beszámítás! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Bitcoin miner Bitmain Antminer S9 S9I 13.5 - 14 Th 1250W eladó
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Crucial 240GB SSD eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged