Új hozzászólás Aktív témák
-
Baroc
tag
Win8 Pro-n és Home-on (vagy mi a neve a nem-tablet verziónak) ugyanúgy futnak a programok mint Win7-en. Annyi van, ha ilyen kell, akkor tabletből is a Pro verzióval szereltet kell venni, nem az RT-t (mert abban nincs asztal, és nem minden program fut el, csak az RT-re írt). Nem hiszem, hogy a jövőben ez változna.
-
Misser
tag
mégis miért akarnál ilyen jellegű munkát 10"on végezni érintőpanel segítségével? elveszi a főnök a rendes asztali gépedet és helyette az asztal közepére fog tenni egy surface t, azt mondva hogy mostantól csak ezt használhatod? A teljesen metro kinézetű windows gondolod nem fogja kezelni az egeret többé ?
-
keIdor
titán
7db Android telefonom volt eddig. A root kb. arra kellett, hogy kiüssem a reklámokat, hogy kevésbé laggoljon 1-2 alkalmazás. Meg arra, hogy a Titanium Backup működjön. Másra nem igazán, de az a vicces, hogy egy nyílt rendszernek utóbbit alapból engednie kellene...
Mint írtam, nem vagyok az a hackelgetős fajta, nem is hiányzott a root általában.4:3 tényleg hátrány, ezt aláírom, én se szeretem, de nekem nincs más alternatíva, a Windows 8-ra várok, azon belül is a Surface-ra, aztán majd meglátjuk.
-
keIdor
titán
Ez a kinézet is... a Windows XP-hez, Vista-hoz, 7-sez sem nyúltam soha hozzá. A Win8-hoz sem fogok. Ha alapból szép én elhasználom úgy évekig is. A HTC-k is, a Sense alapból nagyon szép, eszem ágában sem lenne hozzányúlni a kinézethez, az iOS is ilyen, nem tartok igényt gányolásra, és sokan vannak ezzel így. Úgy egységes az egész ahogy van, nem fontos, hogy az ikon más legyen, vagy az értesítő sáv más színű legyen.
Persze mindenki más, nálam a használhatóság elsőbbséget élvez, a színek nagyon sokad rangú dolgok, ahogy a hackelés is. Régen rossz, ha valami gyárilag szar és hackelgetni kell, hogy használható legyen.
Szóval ez, hogy az Android ilyen nálam inkább hátrány. Csinálja meg a gyár normálisan, ezért fizetem ki, nehogy utána még nekem kelljen megcsinálni normálisra. Vagy akkor adják 20k-ért.iPad-ból meg van fekete is.
-
utomi
senior tag
Hát éppen ez az , hogy a Honeycomb és az alkalmazások hiánya miatt használhatatlan az összes Androidos tablet! Jó oké nem használhatatlan csak éppen megérteni nem tudom megis miért választja valaki az Androidot tableteket egy iPadel szemben amikor az minden tekintetben veri a teljes mezőnyt! ( mondjuk szerintem designe terén is de ez szubjektív ) ! A másik óriási problémám az Androidos tabletekkel a16:9-es képarány ami filmezéshez jó de minden másban elvérzik !
A Surface nagyon ígéretes ahogyan a WP8 is de azért nagy kérdés , hogy hogyan is fog majd teljesíteni ! Minden esetre ha valamiben látom a lehetőséget egy igazi iPad konkurens szerepére az a Surface! -
fordfairlane
veterán
de jöhetne már valami ami munkára is jó, és elfér a kabátzsebedben...
A Windows RT alapból tartalmazni fog MS Office-t, ha minden igaz, és mind az ARMos, mind az X86 Surface gép alapból kap kiegészítő billentyűzetet. Minden adott lesz hozzá, hogy vállalati - produktív környezetben bizonyíthasson. A platform új, de ha ütősnek bizonyul, gyorsan elterjedhetnek a Metro alapú alkalmazások.
-
Lala17
csendes tag
Ha akarod hanem akkor is lesz angry bird-s és a többi wp8-ra és ha lessz 9-re és 10-re is mert a játékok kellenek a népnek és lehet hogy egy üzlet ember is kikapcsolódásképp azzal játszik , egy tablet nem csak a munkáról szól hanem a kikapcsolódásról is szólhat még ha üzleti modell lesz is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Macbook Air M2 8/256 100% akku
- MACBOOK PRO 2021 14.2" M1 PRO (8/14 mag 16GB 500GB, 14 ciklussal, Üzletből ,. garanciával
- Apple MacBook Pro Retina 13" 2020 i5-10.gen 16GB/512GB SSD, Nagyon jó akku, Garancia, üzletből
- Dell Latitude 5521 - FullHD érintőkijelző, i7-11850H (16 szál), 32GB DDR4, 500GB NVME, Geforce MX450
- Új Lenovo LOQ - i7 13650, RTX 4060 és 16gb DDR5 + GARANCIA
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged