- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Netfone
- Körvonalazódnak a Xiaomi 16 specifikációi
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
vicze
félisten
Hát ebben ne legyél olyan biztos.
Két dolog drágítja, az egyik a Intel a másik a FullHD kijelző. Ha azt nézem hogy a a TF700 köv hónapban 500$-ért jelenik meg így az FHD kijelző is ezek szerint belefér az 500$-ba, ha nem IPS annál inkább (arról nincs infó, hogy milyen). Az egyetlen dolog tehát ami drágítja a Pro-t az az Intel. Még van persze a háttértár, ezért úgy 800-1000$ közé saccolnám max., de ezt is sokallom főleg, hogy január végén jön amikorra már jóval olcsóbbak lesznek ezek az alkatrészek. Sőt ha nagyon merészek akkor 300$ nyit az RT változat, és még akkor is nyereségesen adják el. -
erre csak annyit mondanék, hogy windowson egy időben próbálkoztam skineléssel, de leszoktam róla... ugyanakkor androidon más launcherrel használni (pl el sem tudom képzelni, hogy én sgs2 tulajként touchwiz-t használjak) nem csak skinbeli különbséget jelent... animáció, sebesség, sőt sokszor funkcionalitásban is sokban különböznek egymástól. pillanatokon belül beleszerettem a nova launcherem gesztus funkcióiba, sebességébe, scrollozható dokkjába, és persze a kinézet testreszabhatóságába, bár ezen csak pár dolgot állítottam... összességében sokszorta jobb, mint a touchwiz, és amíg az apple-nél nincs más választásod, mint azt használni amit kaptál a pénzedért, itt azért messze nem ez a helyzet... autóban is ha szeretsz zenét hallgatni, és nem olyan jó a hangrendszer, lecseréled, mintsem hogy hallgasd a gyári vacakot... pedig milliókat fizettél a kocsiért...
Szóval a launcher csere nem egyenlő azzal, hogy pár dolog színe megváltozik...
Az iPad "innovatív, zseniális" felhasználói felülete meg egy nonszensz... tudása meg pláne az androidosokhoz képest...
mondom ezt iphone/ipad fejlesztőként -
jjeahh
nagyúr
a root, nagyjából nem a küllemért van. sem nem azért mert gyárilag szar...és az beszélhet csak így erről aki még nem használta ki a rootolás lehetőségeit soha. minden ipad-nek szürke a hátlapja, csak a kijelző kávája lehet fekete vagy fehér, bocs, az előbb nem voltam elég informatív. ezt nevezik ők fekete ipad-nek. utomi, ez ismét szubjektív, én utoljára 8-9 éve használtam 4:3 képarányt, azóta 16:9-esem van mindenben, úgyhogy nekem a 4:3 már idegen. kinek mi tetszik,de ez alapján nem lehet eldönteni, hogy ez vagy az a jobb. én sem vennék most androidos tabletet, de ipadet sem, nexus 7-et viszont fogok...
-
h3lios
addikt
Teljesen egyet értek.
Én ha meg kéne magyarázni azt mondanám, hogy az alapjai is el vannak rontva. Az iPad-nál az az egy szem gomb Design téren nagyon odab*sz. Androidos tablet téren ugyan az megy, egy világító képkeret néhány funkcióval...
Meg aztán nem vagyok a képen elhelyezett irányító fülek híve.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MSI Cyborg 15 A13VF - 15.6"FHD 144Hz - i7-13620H - 16GB - 512GB - RTX 4060 - Win11 - 1,5 év garancia
- Akciós HP Elitebook 840 G4
- Macbook Air M2 8/256 100% akku
- MACBOOK PRO 2021 14.2" M1 PRO (8/14 mag 16GB 500GB, 14 ciklussal, Üzletből ,. garanciával
- Apple MacBook Pro Retina 13" 2020 i5-10.gen 16GB/512GB SSD, Nagyon jó akku, Garancia, üzletből
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD X 4060 8GB SPIRIT OF GAMER CLONE 3 Chieftec600W
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged