- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Puszunty
csendes tag
egész pontosan:
november 7-én megrendeltem pandawillről
november 12-én feladták by registered airmail TNT Post(Netherlands post)
2014-11-14 04:03
The item is pre-adviced
2014-11-18 13:12
The item is at the PostNL sorting center
2014-11-19 06:15
The item is on transport to the country of destination
2014-11-19 14:06
The item has arrived in the country of destination
2014-11-22 10:25
The item has been processed in the country of destination
27-én megérkezett -
lolchief70
aktív tag
Hát hja, de úgy gondoltam ha lassaban megyek a kamerának is lesz ideje normális képet készíteni.
A ROM-olásról meg csak annyit, hogy a gyári ROM tele van kínai szeméttel és nem ér semmit. A telefont pedig már ezzel a cappa féel ROM-al kaptam tehát én nem nyúltam hozzá.
A full hibátlan működés pedig nálam nem állt fenn az első G2F gyári Rommal használhatatlan volt a hálózathoz a működés 95%-ában nem tudott csatlakozni. Vissza is küldtem ezért.
Ez jött cserében, minden funkciója jó volt eddig, a GPS-e jobb mint Xiaominak, a hálózatkezelés pöpec erre a kamera egy hulladék használhatatlan! -
kovy79
őstag
Én a pandawill-től rendeltem és Hollandiából postázták.
Csodálkoztam is, hogy a feladás után pár napra megkaptam és a német vámosoktól nem jött semmi. Itt (Németország) ugyanis szinte mindenért be kell mennem "ügyintézni".
Mondjuk hozzá kell tennem, hogy a fizetés után csak kb 2 hét múlva adták postára. Ki is vertem a balhét, erre kaptam a következő vásárlásra 10% kedvezményt. -
Anonymus23
veterán
Nagyon el vagy tévedve, ez nem eBay, hanem Aliexpress.
Minden termékre 60 nap a maximális szállítási határidő, ennyit ad az Ali, de cserébe Tn-el kell küldenie, kivéve ha a vevő kevesebbet vállal, de minek is vállalna.
Ki tudod választani, hogy WCDMA, és a lenti részletes leírásban korrekten meg van különböztetve a 2 verzió. Szinte minden Alis eladónál így van a leírás.
Bankkártyával tudsz fizetni leginkább, de véd az Ali védelme. Nincs PP, regisztrálnod kell ha onnan akarsz vásárolni. A pénzed az Alihoz megy, és addig nem kapja meg az eladó, amíg vissza nem igazolod a vásárlást, azaz akár nem jön meg, akár probléma van, akkor az eladó is nagyobb nyomás alatt van, hogy mielőbb sé korrekten rendezze az ügyet.
A korrekt ár a 102,27 USD (standard + WCDMA fekete) A kínai verzió TDSCDMA ólcsóbb. -
Serpenthelm
csendes tag
Szia!
Köszönjük szépen, szerencsére ezen az oldalon is van WCDMA verzió, még utánanézünk, hogy a többi oldalon kb. mennyibe kerülnek, itt (ez talán a gyártó hivatalos webshopja?) most le van akciózva a WCDMA is 100 dollárra, de a szállítási díjak miatt még körülnézünk majd.
Köszönjük a válaszodat!Üdv!
-
onpress
csendes tag
Természetesen teljesen igazad van! Ebből azt akartam kihozni,hogy nem csak az létezik amit a Tv-ben látnak!
Máig kételkedik bennem a baráti társaságom,hogy mért kínai modellt akarok,hiszen ez sehol nincs egy neves céghez képest(szerintük!)...
Náluk csak a Samsung,Sony stb létezik... és sajnos ki is adják érte a horrorisztikus árat!
De persze mindenki azt csinál amit szeretne
Hozzáteszem ezek a kínai cégek nem hiába adják ilyen "olcsón" a készüléküket,hiszen szabadverseny van !
+ ezek a készülékek sem rossz minőségű elemekből épülnek fel,hisz az egyes modellek Sony kamerát használnak,LG kijelzőt,Wolfson audio chipet,Cortex A7 magokat(Samsung-nak,Sony-nak is az egyes modellei használják csak más architechtúrával: Exynos,Snapdragon) -
onpress
csendes tag
Végre egy normálisan gondolkodó ember...
(Többség: amit reklámoznak a TV-ben azonnal az kell nekik ...)
Ezek a kínaiak amilyen csúcskészülékeket raknak össze ötöd annyi áron ez valami szuper!
Nekem most lesz először a "mai világban" először okostelefonom!
És egyből a kínai modellekkel kezdtem el szemezni,és ha beválik a Jiayu G2F,akkor a továbbiakban sem lesz kérdés,hogy kínai modellt vásárolok!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Nyaralás topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hegesztés topic
- Windows 10
- Házimozi haladó szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest