- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
burgatshow
veterán
válasz
barack1997 #31 üzenetére
Érdekes, mert nálam meg pont fordított a felállás: HTC-ről pártolok SE-re.
Sokáig nem tetszett a droid. Lassúnak ítéltem, csúnyának is nem kellett. Ekkor dobbantottam HTC-WP7 párosra. Azóta ugye kiderült, hogy a WP7 vonal halott, WP8 háát majd meglátjuk, viszont múltkor kapott húgom egy SE Xperia S-et és mikor megláttam, azt hittem lefordulok a székről.
Gyors volt, szép volt (nekem bejön az új Holo - végre valami egységesítés) és úgy teljes egészében a must have érzés uralkodott el rajtam.
-
hurrikan
addikt
válasz
barack1997 #31 üzenetére
X10 Mini pro, mini és X8-al egy nagy gond van. Hogy ott valóban nincs meg a kellő hardver.
2.2-óta 385mb RAM kell, ICS óta 512.
Az hogy külső fejlesztők ezt megkerülik az egy dolog.
X8 128, X10mini/mini pro 256mb RAM. Lásd az X10 épphogy elég volt és meg is kapta. Pár hónap híján 2éves volt akkor amikor 2.3.3-at kapott.Ja és megsúgom a HTC OneX is ugyan azt a kernelt használja pl.
egy kernel cserés frissítés majd 2x annyi időt evsz igénybe. Ráadásul a 3.X-es kernelek újjításait az 1magos telefonok nem tudják kihasználni, akkor emg minek kellene 3.X-es kernel rájuk?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Mini-ITX
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen széket vegyek?
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Autós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 14s Yoga - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged