- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- LTE frekvenciák
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Victoryus94
őstag
Itt nem az elkészítéssel van gond, hanem:
kiszámolják, hogy megéri-e
kiszámolják, hogy lehetséges-e
megbeszélik a terveket (egyedi felület.. stb.)
megveszik a licenceket.
elkészítik.
jó esetben hónapokig tesztelik.
közben javítják a hibákat.
hiba javítás után újra tesztelni kell.
ha "kész" jelezni kell. El kell juttatni a szükséges dolgokat(leginkább információk, adatok (telepítésről, visszaállításról..)), a partnerekhez, szervizekhez.
Megbeszélik a kampányt.
Felkészülnek az esetleges reklamációkra, hibákra.
Eljuttatják a felhasználókhoz a szoftvert.A folyamat külső szemmel is észrevehető részleteit mutattam be. Nem ennyiből áll az egész, és nem pont ebben a sorrendben. De amint látod, nem annyi hogy a főnök szól, hogy "hé fiuk, holnaptól túlóráztok, mert 1 hét alatt megcsináljátok a frissítést".
-
Victoryus94
őstag
Én nem Samsungnál, de elvittem szervizbe a telóm, és 5perc várakozás után elkérték a telefonom, és felfrissítették. Se kérdés, se semmi. Teló odaadtam, 4perc múlva visszakaptam. Azt mondta, kapcsoljam be, és jöhet a következő ember. (persze be lehet juttatni szervizbe partnereken keresztül is, akkor tényleg ott lesz 1 hétig.)
Mivel te magad írtad, hogy a Sony felhívta a figyelmet , hogy az ICS frissítés CSAK EGY VÁLASZTHATÓ OPCIÓ , és a sebesség is csökkenhet.. stb. így az egész panaszod nem helyt álló, mivel pontosan tudtad, hogy mi a rizikó.Az Android ICS alapból Bugos, a gyártók javítják, ahogy tudják. Ehhez nem elég a belső teszt, sok hiba később jelentkezik, több gépnél lehetetlen mindenre figyelni. Ők elkészítették, és jelezték, hogy fogják is frissíteni. Grat nekik.
Ui.: ha nem lenne hiba a 4.0-ban, akkor a Google nem készítette volna el a 4.1-et, amely a google szerint is a 4.0 optimalizált, tovább gondolt változata. + A konkurens gyártóknál is van BUG az ICSben, és több gyártónál még a 2.3-nál is. Jah és amikor a 2.1-2.3-as rendszerekre frissítették a telókat, azok is bugosok voltak, ezeket is javították (idővel). Nem véletlen hogy van 2.3.7 is(ezek most csak az alap google-s hibák).
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3291 Ft / hó áron!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest