Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Victoryus94

őstag

válasz O_L_I #29 üzenetére

Itt nem az elkészítéssel van gond, hanem:
    kiszámolják, hogy megéri-e
    kiszámolják, hogy lehetséges-e
    megbeszélik a terveket (egyedi felület.. stb.)
    megveszik a licenceket.
    elkészítik.
    jó esetben hónapokig tesztelik.
    közben javítják a hibákat.
    hiba javítás után újra tesztelni kell.
    ha "kész" jelezni kell. El kell juttatni a szükséges dolgokat(leginkább információk, adatok (telepítésről, visszaállításról..)), a partnerekhez, szervizekhez.
    Megbeszélik a kampányt.
    Felkészülnek az esetleges reklamációkra, hibákra.
    Eljuttatják a felhasználókhoz a szoftvert.

A folyamat külső szemmel is észrevehető részleteit mutattam be. Nem ennyiből áll az egész, és nem pont ebben a sorrendben. De amint látod, nem annyi hogy a főnök szól, hogy "hé fiuk, holnaptól túlóráztok, mert 1 hét alatt megcsináljátok a frissítést".

• Victoryus94

őstag

válasz Zoli0726 #19 üzenetére

Én nem Samsungnál, de elvittem szervizbe a telóm, és 5perc várakozás után elkérték a telefonom, és felfrissítették. Se kérdés, se semmi. Teló odaadtam, 4perc múlva visszakaptam. Azt mondta, kapcsoljam be, és jöhet a következő ember. (persze be lehet juttatni szervizbe partnereken keresztül is, akkor tényleg ott lesz 1 hétig.)
    Mivel te magad írtad, hogy a Sony felhívta a figyelmet , hogy az ICS frissítés CSAK EGY VÁLASZTHATÓ OPCIÓ , és a sebesség is csökkenhet.. stb. így az egész panaszod nem helyt álló, mivel pontosan tudtad, hogy mi a rizikó.

Az Android ICS alapból Bugos, a gyártók javítják, ahogy tudják. Ehhez nem elég a belső teszt, sok hiba később jelentkezik, több gépnél lehetetlen mindenre figyelni. Ők elkészítették, és jelezték, hogy fogják is frissíteni. Grat nekik.

Ui.: ha nem lenne hiba a 4.0-ban, akkor a Google nem készítette volna el a 4.1-et, amely a google szerint is a 4.0 optimalizált, tovább gondolt változata. + A konkurens gyártóknál is van BUG az ICSben, és több gyártónál még a 2.3-nál is. Jah és amikor a 2.1-2.3-as rendszerekre frissítették a telókat, azok is bugosok voltak, ezeket is javították (idővel). Nem véletlen hogy van 2.3.7 is(ezek most csak az alap google-s hibák).

Új hozzászólás Aktív témák