- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Taranti
senior tag
Lehet, hogy én öregszem, de a telefonomat telefonálásra használom, az MP3 lejátszómat zenehallgatásra, a PC-met meg minden másra (film, játék, internet, szövegszerkesztés, stb.)
Próbáltam én PSP-n játszani, meg buszon notit használni, csak egyiket sem lehet, mert kényelmetlen. A kics/könnyű/nagy tudású mobil eszközöknek akkor lesz értelmük, ha kicsi(-re összehajtható)/könnyű de amúgy nagyobb méretű megjelenítők lesznek hozzájuk - pl. egy olyan keret, ami a vakok fehér botja elvén "összecsukható" és nadrágzsebben simán elfér, de kinyitva és beüzemelve ott van előtted a kép (még az is lehet, hogy át tudsz nyúlni a képen hiszen csak egy vetített kép a keret síkjában - ugye milyen futurisztikus?).DemonDani #21: ha bejön amit mondasz, az olyan drága lesz, mint a mostani X58 alapú rendszerek: baromi gyors, baromi drága, és még nyugaton viszonylag is kevesen veszik.
tcp #19: Minden eddig nyilatkozó szakember komoly biztonsági kockázatokat lát a felhőben (és a Facebook-IWIW-stb-ben is...), nem hinném, hogy rövid/közép távon sokan kezdenék használni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i9-13900 24-Core 3.0GHz LGA1700 (36M Cache, up to 5.60 GHz) Processzor!
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel I5-8600K / Beszámítás OK!
- Intel Core i5-8600K 6-Core 3.6GHz LGA1151 (9M Cache, up to 4.30 GHz) Processzor!
- Intel I5-9400F / Beszámítás OK!
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3026, 91% Akkumulátor
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086, 94% Akkumulátor
- Update 08.12. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest