Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Taranti

senior tag

Lehet, hogy én öregszem, de a telefonomat telefonálásra használom, az MP3 lejátszómat zenehallgatásra, a PC-met meg minden másra (film, játék, internet, szövegszerkesztés, stb.)
    Próbáltam én PSP-n játszani, meg buszon notit használni, csak egyiket sem lehet, mert kényelmetlen. A kics/könnyű/nagy tudású mobil eszközöknek akkor lesz értelmük, ha kicsi(-re összehajtható)/könnyű de amúgy nagyobb méretű megjelenítők lesznek hozzájuk - pl. egy olyan keret, ami a vakok fehér botja elvén "összecsukható" és nadrágzsebben simán elfér, de kinyitva és beüzemelve ott van előtted a kép (még az is lehet, hogy át tudsz nyúlni a képen hiszen csak egy vetített kép a keret síkjában - ugye milyen futurisztikus?).

DemonDani #21: ha bejön amit mondasz, az olyan drága lesz, mint a mostani X58 alapú rendszerek: baromi gyors, baromi drága, és még nyugaton viszonylag is kevesen veszik.

tcp #19: Minden eddig nyilatkozó szakember komoly biztonsági kockázatokat lát a felhőben (és a Facebook-IWIW-stb-ben is...), nem hinném, hogy rövid/közép távon sokan kezdenék használni.

Új hozzászólás Aktív témák