Hirdetés
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- IFA 2025: Nem is látszik, hogy strapatelefon
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Taranti
senior tag
Lehet, hogy én öregszem, de a telefonomat telefonálásra használom, az MP3 lejátszómat zenehallgatásra, a PC-met meg minden másra (film, játék, internet, szövegszerkesztés, stb.)
Próbáltam én PSP-n játszani, meg buszon notit használni, csak egyiket sem lehet, mert kényelmetlen. A kics/könnyű/nagy tudású mobil eszközöknek akkor lesz értelmük, ha kicsi(-re összehajtható)/könnyű de amúgy nagyobb méretű megjelenítők lesznek hozzájuk - pl. egy olyan keret, ami a vakok fehér botja elvén "összecsukható" és nadrágzsebben simán elfér, de kinyitva és beüzemelve ott van előtted a kép (még az is lehet, hogy át tudsz nyúlni a képen hiszen csak egy vetített kép a keret síkjában - ugye milyen futurisztikus?).DemonDani #21: ha bejön amit mondasz, az olyan drága lesz, mint a mostani X58 alapú rendszerek: baromi gyors, baromi drága, és még nyugaton viszonylag is kevesen veszik.
tcp #19: Minden eddig nyilatkozó szakember komoly biztonsági kockázatokat lát a felhőben (és a Facebook-IWIW-stb-ben is...), nem hinném, hogy rövid/közép távon sokan kezdenék használni.
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Google Pixel topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Formula-1 humoros
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Milyen légkondit a lakásba?
- Mini-ITX
- További aktív témák...
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- Ha országosan a legmagasabb áron szeretnéd eladni a laptopodat, akkor az ELITRO a Te partnered
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest