- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Danny_L.hu
tag
Pontosan ezt az idegesítő dolgot csinálom. Anno voltak rá nagyszerű widgetek, amik asszem az ICS valamelyik verziójával működésképtelenné váltak, megváltozott az API stb. A másik megoldás egy CM ROM felpakolása, abban lehet olyan kapcsolót berakni a többi közé, amin tudsz váltogatni. De alap Androidban ez felejtős.
Biztos én vagyok kishitű, de nem hiszem el, hogy ezzel a gondolattal a Google-nél még nem játszadozott el senki sem. -
Danny_L.hu
tag
Szerintem itt sokan félreértik a Doze szerepét. Tény, a cikk sem írja le pontosan mit is csinál a Doze pontosan. Arra hivatott, hogyha készenléti módban, vagy/és mélyalvásban van a telefon (értsd nincs mobilnet, vagy szinkronizáció ki van kapcsolva és a kijelző se megy), akkor ne engedje azt, hogy egy beragadt folyamat lezabálhassa az akksit így nem ér az a meglepetés, hogy reggelre 5%-on van az este még 70%-on lévő akksi. Tudom, sokan felteszik töltőre az akksit éjszakára, de ez bármilyen helyzetben rettentő bosszantó és frusztráló lehet, ha a telefon tulajdonképpen ok nélkül lemeríti magát. Az, ha nyomkodod merül a telefon, csak kis részben köszönhető a rosszul megírt appoknak, a kijelző fogja a legtöbbet kivenni az akksiból akármit csinálsz.
Amit szerintem meg kéne oldani az a 2G/3G/4G hálózat közti priorizálás. Hiába adod meg a telefonnak, hogy 3G/2G hálózat, ha elérhető a 3G, non-stop azon fog lógni akkor is, ha nincs bekapcsolva a mobilnet. Évek alatt azt vettem észre, hogy 3G hálózaton lógva még kikapcsolt mobilnettel is jobban merül a telefon, mint 2G hálózaton. Plusz készenléti módban, ha a szinkronizáció is be van kapcsolva bőven elég lenne, ha csak 2G (GPRS/EDGE) netet használná, ezzel is csökkentve a fogyasztást. Aztán ha a user bekapcsolja a kijelzőt, elkezd böngészni stb, akkor átváltana automatán 3G/4G-re.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Ford topik
- Nintendo Switch 2
- Spórolós topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Videó stream letöltése
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- Napi 1000 -ft tól elvihető RÉSZLETFIZETÉS BANKMENTES MSI Cyborg 15 A13VE
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Gainward Phantom RTX 4070Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest