- Honor 400 Pro - gép a képben
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Magisk
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
dolon75
senior tag
Átfutottam, még olyasmik vannak benne, hogy MI, EU-s pénz, startup, BIG Data, felhő, kommunikáció, egyszerűbb pályázási lehetőségek, IT képzése elmélyítése.
Tipikus politikusoknak szóló, hívószavakkal teletűzdelt fejtegetés.
Azzal egyetértek, hogy jobb lenne gyorsabban haladni, de szerintem ez akkora téma, hogy ennyi mindent egyszerre nem lehet csinálni.
Én úgy látom, hogy pár témában elindult valami (EESZT, meg sok hivatali ügy intézhető online már), ezekre lehetne építeni.
Viszont azt is látom, hogy nagyon nincs egységesítve sok minden, szigetrendszerek vannak.
Ez persze nem biztos, hogy baj. -
totron
addikt
Mindjárt megjelenik egy Gattyánt emlegető is. Upsz, én lettem az.
-
bambano
titán
az ilyen hírek szokásos tartalma:
1. armaggeddon, világvége, özönvíz és vége mindennek
2. csináltunk egy elemzést, hasraütésszerűen, de áldoztunk feketekakas vért is. és ez jött ki...
3. adjatok pénzt.
4. vagy nekünk adjatok pénzt közvetlenül, vagy fektessetek sok-sok pénzt olyanba, ami nekünk jó, például munkavállalók pont olyan képzésébe, ami nekünk kell
5. és akkor majd feltaláljuk a melegvizet és mindenki megmenekül. szivárvány, csillámpóni, halleluja. -
gabor7th
addikt
" a digitális fordulat az utolsó esély Magyarország számára."
Ezek el akarnak adni valamit amit amúgy nem nagyon akarnak megvenni tőlük. Nem általában a digitalizációról beszélek, hanem konkrét termékekről... Alighanem a felhőcske is köztük van. Azok használnak ilyen nyelvezetet...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Dell asztali gépek
- Autós topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Destiny 2 (Xbox One, PS4, PC)
- Kuponkunyeráló
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Honor 400 Pro - gép a képben
- E.Kaufmann: Barangoljunk! OpenWRT Wifi Roaming jegyzetkezdemény
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS!Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 256GB 5G tablet extra tokkal garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- iKing.Hu - Samsung Z Flip 7 - Újszerű, kipróbált
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest