- iPhone topik
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel topik
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gusztáv
addikt
Ez szerintem gyenge kifogás, az AMD-nek is vannak marketingesei, sales munkatársai. Nekik az lenne a feladatuk, hogy ezt valahogy megoldják. Ha kell, akkor gyártassanak le egy jó adagot, és teszteljék a piacot, hogy fogy. Ha vinnék, mint a cukrot, akkor valószínűleg a többi gyártó is észbe kapna.
-
Gusztáv
addikt
válasz
#32839680 #81 üzenetére
Arról, hogy a Win 8-as tableteket vinnék, mint a cukrot, én nem vagyok meggyőződve. Eddig az egyik legjellemzőbb kritika az volt ellenük, hogy drágák. Ezen valószínűleg nem nagyon segítene egy 2x annyiba kerülő SOC használata. Az, hogy technikailag fejlettebb a Temash, senki nem vitatja. Csak amit te a vásárló igénytelenségének tartasz, az lehet szimplán az, hogy nincs szüksége a általad említett plusz funkciókra. Olyan plusz képességekre pénzt kiadni, amire nincs szükséged, meg elég felesleges, szerintem.
Jó dolog a 4 év driver support, de egy tablet életciklusán bőven túlmutat. Én nem nagyon látom magam előtt azt az átlag (táblagép) felhasználót, aki nekiáll vga drivert frissíteni. Tapasztalataim szerint az előre telepítve érkező gépek 95%-án a gyári driverek vannak még évek múlva is.
Jól hangzik a full Win 8 support vga oldalról, meg a mindent gpu-val gyorsítunk, de ha még így is rosszabb az akkus üzemidő, mint az Atomnál, akkor nem sokat ér.
Plusz nem ártana megnézni, hogy a vásárlók mire használják a tabletjeiket, és ehhez milyen képességeket igényelnek. Szerintem pillanatnyilag a Win 8 tabletek magáncélú felhasználása elég elenyésző, inkább a munka/tanulás (külföldön) vonal a meghatározó. Oda meg nem biztos, hogy kellenek a Temash képességei.
-
Gusztáv
addikt
válasz
#32839680 #76 üzenetére
Nyilván az AMD csak az emberiség érdekében gyárt bármit is, míg az Intelt csak a pénz érdekli. Lehet bármennyire szuper képessége a terméknek, ha az ipar igényeit nem tudja kielégíteni. Pl a Temash alig 2x-3x drágább mint egy új Atom vagy Tegra 4, és tudtommal a fogyasztása sem annyira szuper. Amit az AMD tablet vonalon művel, az szerintem valami iszonyat bénázás. Mondom ezt úgy, hogy semmi bajom a céggel, 1000 éve csak AMD cpu és gpu van a gépembe.
-
Gusztáv
addikt
Igen, a legdrágább kiszerelésben adnak hozzá normális digitalizáló tollat is, nem csak egy kapacitív vackot. Gondolom ez tud jobb gombot is, bár ez konkrétan nincs leírva.
Ami az AMD-t illeti: kicsit unalmas, hogy tablet szinten csak a demo-ig jutnak el, kereskedelmi termék nem nagyon lesz belőle. Közben meg az Intel kihasználta a késlekedést, és kihozta az új Atomot, amin azért már jóval nehezebb fogást találni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Drón topik
- Milyen egeret válasszak?
- iPhone topik
- E-roller topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Ingatlanos topic!
- Nintendo Switch 2
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- További aktív témák...
- szinte új 11 hüvelykes iPad Pro (M4) (2024)Wi-Fi 256GB silver ezüst Smart Folio Apple 3 év garancia
- iPad Mini 6 / A17 Pro Smart folio hibátlan
- Kobo Aura Edition 2 (N236) 6" háttérvilágításos kijelzővel, 4 GB-os tárhellyel - jó állapotban
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple garancia ajándék
- MICROSOFT SURFACE PRO 7 12.3" i5-10th 8GB/256GB Notebookká alakitható Windows Tablet
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest