- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple Watch
- Google Pixel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Fotók, videók mobillal
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
karandip
tag
Na végre egy igazi gamer tab amit nem csak amerikában lehet elérni, mint a razer edge-t!
És ahogy kinéz!
gondolom nem lesz valami occó darab -
Prof
addikt
válasz
VaniliásRönk #93 üzenetére
Nem irtad ellenkezojet, egyet ertunk es szerintem az AMD evegett mar nem is ad nekik semmit
Olyan ez mint a polcpenz a Media Marktban csak nagyban. -
Prof
addikt
válasz
VaniliásRönk #91 üzenetére
Intel ad 10X penzt AMD ad 1X-et, szerinted mit csinal az OEM akkor?
Amugy meg nem ad semmi penzt, csak megmondja hogy adott OEM mennyivel fogja dragabban kapni az Intel chipeket ha nem viselkednek jol. Mivel a latszat ellenere x86 CPU teren, kulonsen 22nm ota mar gyakorlatilag monopoliumuk van. -
Gusztáv
addikt
Ez szerintem gyenge kifogás, az AMD-nek is vannak marketingesei, sales munkatársai. Nekik az lenne a feladatuk, hogy ezt valahogy megoldják. Ha kell, akkor gyártassanak le egy jó adagot, és teszteljék a piacot, hogy fogy. Ha vinnék, mint a cukrot, akkor valószínűleg a többi gyártó is észbe kapna.
-
stratova
veterán
Ebben az esetben a probléma (AMD tablethiány) a gyártóknak nyújtott marketingtámogatás különbségében keresendő (remélem kellően diplomatikus voltam).
Egy csomó gép jöhetne erősebb AMD APU-val mint amivel valóban piacra kerül, notebookok tekintetében ez különösen igaz a hazai piacra.Egyébként én 11"-os tabletet írtam. A passzív HP Spectre 13-h205eg x2 pedig 13,3" (Intel Core i5-4202Y).
De tán említettem 7,5 W TDP-s pentiumot tesznek a gyártók 11,6"-os hibridbe is (HP Pavilion X2 11-h010ca). -
Gusztáv
addikt
válasz
#32839680 #81 üzenetére
Arról, hogy a Win 8-as tableteket vinnék, mint a cukrot, én nem vagyok meggyőződve. Eddig az egyik legjellemzőbb kritika az volt ellenük, hogy drágák. Ezen valószínűleg nem nagyon segítene egy 2x annyiba kerülő SOC használata. Az, hogy technikailag fejlettebb a Temash, senki nem vitatja. Csak amit te a vásárló igénytelenségének tartasz, az lehet szimplán az, hogy nincs szüksége a általad említett plusz funkciókra. Olyan plusz képességekre pénzt kiadni, amire nincs szükséged, meg elég felesleges, szerintem.
Jó dolog a 4 év driver support, de egy tablet életciklusán bőven túlmutat. Én nem nagyon látom magam előtt azt az átlag (táblagép) felhasználót, aki nekiáll vga drivert frissíteni. Tapasztalataim szerint az előre telepítve érkező gépek 95%-án a gyári driverek vannak még évek múlva is.
Jól hangzik a full Win 8 support vga oldalról, meg a mindent gpu-val gyorsítunk, de ha még így is rosszabb az akkus üzemidő, mint az Atomnál, akkor nem sokat ér.
Plusz nem ártana megnézni, hogy a vásárlók mire használják a tabletjeiket, és ehhez milyen képességeket igényelnek. Szerintem pillanatnyilag a Win 8 tabletek magáncélú felhasználása elég elenyésző, inkább a munka/tanulás (külföldön) vonal a meghatározó. Oda meg nem biztos, hogy kellenek a Temash képességei.
-
satz18
őstag
"Ha A6-1450 ideális 13" alá is akkor AMD minek jelentette volna be az A4-1350-et kimondottan a tabletekben való elterjedtség növelése érdekében?"
Talán azért mert butákok?Ha az intel i5 4202Y 11.5 W TDP-vel elmegy passzív hűtéssel úgy hogy a burkolat sehol nem éri el a 30 fokot, akkor, nehogy már az a6 1450-el ezt ne lehessen megcsinálni. Az az MSI tab is simán jöhetne a6-ossal a4-es helyett. Főleg úgy hogy 600 euróról fog kezdődni az alapkiépítés. Egyszerűen valaki nem százas ott ahol a döntéseket kéne hozni.
-
stratova
veterán
Errõl már kérdeztem Abut, de nem jutottunk dűlőre. Én nbc 122p tesztjéből indulok ki, ahol a gép nem támogatja a turbo dockot, de ettől a turbo coret még igen (1mag 1.4, 2 mag 1.3, 3 mag 1.2, 4 mag 1.1 ghz). Itt ugyan 11.6"-os a gép, viszont ultra/netbook lévén aktív hūtése van. Ha A6-1450 ideális 13" alá is akkor AMD minek jelentette volna be az A4-1350-et kimondottan a tabletekben való elterjedtség növelése érdekében?
Az megint más kérdés, hogy AMD nem nyújt az OEM-eknek olyan marketingtámogatást mint Intel. Egyébént pedig pl a 7.5 W TDP-s Pentiumot beteszik a 11"-os tabletbe.
-
Gusztáv
addikt
válasz
#32839680 #76 üzenetére
Nyilván az AMD csak az emberiség érdekében gyárt bármit is, míg az Intelt csak a pénz érdekli. Lehet bármennyire szuper képessége a terméknek, ha az ipar igényeit nem tudja kielégíteni. Pl a Temash alig 2x-3x drágább mint egy új Atom vagy Tegra 4, és tudtommal a fogyasztása sem annyira szuper. Amit az AMD tablet vonalon művel, az szerintem valami iszonyat bénázás. Mondom ezt úgy, hogy semmi bajom a céggel, 1000 éve csak AMD cpu és gpu van a gépembe.
-
-=MrLF=-
senior tag
Az AMD földobhatná Kickstarter-re, akinek tetszene támogatná, ha pénz összejönne mehetne a gyártásba.
-
Prof
addikt
Fejlesztomernok biztos nem egy van
Az elemzo, marketing-est meg csak a penz erdekli, arul hajszeszt, elemez gumikacsa eladasokat, amit mondanak nekiA vezeto poziciok nagyresze vegezheto nagyon csekely targyi tudassal/muszaki ismerettel ahogy kismillio pelda is mutatja orszagszerte. Kapcsolatok nelkul viszont nem
-
Gusztáv
addikt
Igen, a legdrágább kiszerelésben adnak hozzá normális digitalizáló tollat is, nem csak egy kapacitív vackot. Gondolom ez tud jobb gombot is, bár ez konkrétan nincs leírva.
Ami az AMD-t illeti: kicsit unalmas, hogy tablet szinten csak a demo-ig jutnak el, kereskedelmi termék nem nagyon lesz belőle. Közben meg az Intel kihasználta a késlekedést, és kihozta az új Atomot, amin azért már jóval nehezebb fogást találni.
-
cairojack
aktív tag
Hát ez vicces!
Pont a napokban vitáztam valamelyik fórumtárssal, hogy az AMD-nek a saját SoC-jai demózásához saját tabletet kéne gyártani. Az illető szentül állította, hogy "Annak nem lenne értelme, meg hogy csak pénzkidobás lenne".
Úgy fest, mégis csak nekem volt igazam...
-
satz18
őstag
Abura hivatkoznék: Az a6 1450 alap órajele 1 GHz- ami 5.9 TDP-t jelent és passzívan hűthető kategóriába tartozik. Ezt simán el tudom képzelni, mert az én tabom 4 W TDP-ven 2 óra játék után sem langyosodik. Turbóval (1.4) már felmegy 8 TDP-re, és ahhoz kell a hűtés, ez viszont megoldható úgy, hogy a dokkolóban van a hűtő, és csak dokkolva kapcsol be a turbó. Ettől függetlenül nem baj, hogy az AMD next genje is 4 W alá megy.
-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
Lebbencs31 #64 üzenetére
Dehogy, aki átmegy a beugrón az nyomhat egy f2f-t az előadóval. Ha nyer akkor nekiugorhat a zh-nak.
-
stratova
veterán
Egyébként Acer Aspire 112P sem csak csúcsmodell formájában (Win8-cal, billentyűzet háttérvilágítással, érintőkijelzővel, A6-tal) elérhető. Bár az alapmodellt szvsz illene legalább E1-2100 helyett E1-2500-zal adni a konkurens Cerkák fényében. Úgy legalább kb. E2-1800 CPU szintje lenne a kiindulópont, nem E-350-é.
Nem 60-70e hanem ~120-tól, de klasszikus netbook is kapható E145 képében az árában E1-2500-zal, W8-cal és 63 Wh akkuval. Az előd E135 pályája vége felé fekete péntek akcióban kapható volt 60-70 körül E2-1800-zal.
Az A4-5000-es verzió szvsz már nagyon drága. -
Prof
addikt
Jopofa ez a HP, de valahogy azt erzem a tablet vonalat meglovagolva akarnak a gyartok 3-5x aron eladni erintokepernyos lecsatolhato bill-es netbook-okat.
Kinyilatkoztattak, hogy a netbok halott ,erre nyakra fora jonnek a netbookhoz hasonlo erintokepernyos tabletek 150-200ezerert.
Amikor a piac nem valtozik ugyanugy 40-60 ezerert kene az embernek netbook tudas, csak nem atommal.
Ezert is terjednek a fel ev aztan kuka kina tabletek. Olyan gyors a fejlodes nem eri meg jora megcsinalni. A mai napig tu a szenakazalaban olyan kinai tablet ami rendesen veszi a WiFi-t. (nem 3m-rol)
Akinek meg megeri fejleszteni (es van penze marketingre) pl. a Samsung az meg is keri az arat. -
Prof
addikt
válasz
#32839680 #39 üzenetére
Hat igen csak itt mar megint keson leptek valamit. Az Nvidia mar nyomatja Zotac Tegra4. Amelyik VGA gyarto akart tabletet is gyartani szerintem mar az NV chipjevel csinalt.
Az Apple kene az AMD-nek nagyon egy Air vonalon, de azt gondolom Intel boven lefedezi okos szerzodesekkel.A tablet piacon a felbontas, design, feature-ok, display (kamera x MP, BT, GPS) a meghatarozok, a vasarlok megannyira se tudjak mi van belul, mint egy laptopnal.
A novekedo felbontas (fullHD, retina) pedig nagyon nem a jatekos belseju hardvereknek kedvez, azokon a felbontasokon a 1kg-os csucsVGA-k is szenvednek egy komplexebb Win-es jatekkal. -
Prof
addikt
válasz
#32839680 #18 üzenetére
Hat igen, ahogy meglattam a hurt azt mondtam YES vegre nekiallnak sajatmarkas termeket piacra dobni hamar az OEM-ek kibasznak veluk mindig. Ahogy anno az AMD Trinity-s APU-s Compal bemutato notebook kapcsan is vartam volna.
Erre olvasom direkt forgalmazasba nem kezdenek...
Nem igaz, hogy nincs egy disztributor ceg aki odamegy az AMD-hez, hogy forgalmazna oket (es gyartana)Beletettek a fejlesztesi idot/ penzt, hogy csinaljanak egy prototipust ez szep es jo. De nagyon hianyzik a prototipus ->sorozatgyartas->forgalmazas pipeline. Remelem ha lesz bevetel a konzolokbol, akkor megvesznek valakit vagy szannak penzt erre, mert nagyon kene.
Bar az OEM-eknek igazuk van penzugyi szempontbol, marketingel minden szart ellehet adni, akkor minek barmi ujjal rizikozni. (ha az atom-ost nem veszik, eladjuk az ARM-ost a gagyi androiddal)
Ha mar a Sony-val, MS-el konzol reven joban vannak, nem ertem miert nem lehet a Sony, MS tabletekbol egyet AMD-re epiteni. Futhatna rajtuk az XBone, PS jatek es a Windows-os is
-
Balazs_
senior tag
(...) mint a játékok valós idejű streamelése, illetve a játékmenet felvétele nagyon kevés sebességvesztés mellett.
Ezt pontosan melyik részegység végzi, illetve esetlegesen van-e infó arról, hogy ez asztali gépeknél is implementálva legyen? (Mint pl. a Shadowplay.) -
stratova
veterán
EVGA-nak annyira nem is új már a terep, a konkurencia megoldására nemrég mutatott be tabletet. Kétlem hogy a többi gyártó ne rendezkedett volna be erre.
-
stratova
veterán
A6-1450 passzív üzemmel nem lenne közeli barátja egy 13" alatti tabletnek, arra A4-1250 alkalmasabb vagy a turbótól megfosztott a6 öcsi a4-1350. Hp amúgy épít a6-ra hibridet. Mullins jóvoltából viszont A6-1450 teljesítménye költözhet 4.5 W TDP-vel 10-11"-os kategóriába, ahol a szintén igen jó fogyasztású Atom is játszik.
-
kecskebégető
aktív tag
A baj az,hogy rétegigényre épít.ki a franc fogja megvenni?
Ezt a vonatot már lekésték szerintem... -
200-ért kapsz w700-at i3-al, 128gb ssd-vel, billes tokkal, jó kijelzővel, és kb 7-8 órát megy el, és ez még ivy!
A hűtése nem hangtalan, de jobban megéri, mint a 195ezres p3, i3y-al, 64gb ssd-vel, tokkal, 4 órás üzemidővel, rosszabb kijelzővel, ja és fele annyi rammal.
Nekem egy dell venue 8 pro tökéletes lenne, ha lenne hdmi-ja, vagy a lenovo miix 2-nek lenne tolla. -
atti_2010
nagyúr
válasz
#32839680 #39 üzenetére
Valószínű hogy az AMD előtte beszélt VGA gyártókkal akik hajlandóak lennének elvállalni, a minőséggel olyan gond nem lehet hiszen PCB-t minden VGA gyártó tud csinálni egy minőségi hát és előlap meg bármilyen bérgyártóval legyártható, itt a lényeg hogy az Intel nem tudja beledugni az orrát hogy valami vackot adjanak ki, én egy Csehországban készült cuccot láttam és nem volt vele gond csak nagyon gyenge volt a hardver benne, de valami névtelen gyártótól volt akkor ezt egy Sapphire vagy másik gyártó szerintem simán megoldja minőségi szinten.
-
Lewzke
őstag
az APU világ szép, de a tablet vonalat nem komálom ... értem én, hogy ez a menő, csak nem én vagyok ezeknek a célközönsége. notebookokba is jó lenne egy komolyabb áttörés.
-
MZperX75
addikt
-
djculture
félisten
válasz
#32839680 #39 üzenetére
Nekem az egész tablet világgal az a bajom hogy egy normális használható tablet egy normálisabb notebook árával van egy szinten az meg ezerszer több mindenre sokkal jobb teljesítménnyel használható.
Egyelőre az egész tablet világ arról szól hogy adjunk egy olcsó nyavaját aranyáron, mert most azon lehet kaszálni legjobban. Kiskeres havernál is hegyekben állnak a rossz tabletek..Töltést nem veszik, kifagynak kikapcsolnak, az érintőképernyő megszünik működni, 1 óra múlva olyan mint egy marék lávát szorongatna az ember van mindenféle hibajelenség.
Akit meg egyszer bepaliznak egy ilyen drágán vett nyavajával feldobja a polcra és többet nem fog jót se venni. -
atti_2010
nagyúr
válasz
#32839680 #36 üzenetére
Talán kimondatlanul is a VGA-kat gyártó cégek vannak megcélozva, hiszen számukra ez egy érdekes rendszer lehet, ugyanis a VGA-kra vonatkozó csökkenő keresletet kompenzálni tudnák tableteladásokkal.
Nekem ebből az jön le hogy a VGA gyártókat bízzák meg a tabletek gyártásával, de lehet félreértek valamit.
-
-
satz18
őstag
"Megjegyzem Intel oldalon is kellett várni 3 évet mire megjött az első használható tab a T100 személyében" Én speciel pontosan ezért vártam eddig első tabletem megvételével.
Amúgy ha ez az AMD-s tab tényleg boltba kerülne az tök jó volna. Bár félő, hogy pontosan annyi tab lesz majd vele, mint az a6 1450-el.
-
válasz
#32839680 #25 üzenetére
Azért ez aranyos: Komolyan mondom az Apple hülyére keresné magát, ha hipphopp átállna AMD Apu-ra a macbookokban.
Ja hát most azzal a 150milliárd dolláros készpénzállománnyal (lehet már több is) az éhenhalás szélén állnak. Alig keresnek...
MrPetya19: Ja 600 fontért tényleg jó volt...
-
-
-
smkb
őstag
Hát ez így elég vicces. Órmótlan, egy jószág, ráadásul az AMD továbbra sem mer önmaga gyártani, mert nem bízik a saját termékében. Ha bízna, merne. Az NV is bevállalta a Shieldet is, meg a referencia Tegra 4 tabletet is. Meg mikor lesz még Mullins tömeggyártásban...az AMD évek óta teszi azt, hogy bemutatja a piacra sem került kisfogyasztású csipjei utódját, ami kész sincs, amire aztán megint nem épül majd semmi, és így tovább. Mire ez megjelenik, az Intel már valszeg a 14nm es csipjeit tolja és jönnek a Z3740D utódjai.
Olyan ez a koncepció, mintha 5 perc alatt dobták volna össze, csak hogy valamit felmutassanak a Bay Trail dömping ellen.
-
Johnny001
senior tag
Hi!
Én azt nem értem, hogy ilyen APU-kat, miért nem raknak laptopba (notebook)? Nálunk mindenhol Inteles cuccok vannak, amik asztaliban jók is , de nem lehet kapni ilyen APU-s notebook-ot.
By.: Johnny
-
Jack@l
veterán
Kis kínai, indiai, taivani tablet 20-30e forintokért megy. Mindenre jó ahol egy tabletnek van értelme. Akkor most ezekkel fog versenyezni az áemdé? Vagy 100-150e-ért fogják vinni mint a cukrot?
-
Meteorhead
aktív tag
Nekem is hasonló gondolatok fogalmazódtak meg a fejemben.
Amúgy azért fogok nagyon nagyot röhögni, mert egy ilyen konfiguráció, az százszor életképesebb játékra, mint a Razer Edge, ellenben fingom sincs, hogy mit fognak csinálni a gyártók, ha kijön egy ilyen. Razer meg Alienware eddig csak és kizárólag Intelt raktak a gépekbe, mert az a kemény gamer konfig alapja. Hogy fogják tudni lenyomni a vásárló torkán, hogy mobil szegmensben ez már nem így lesz? Meg lassan asztaliban sem? A válasz: sehogy. Abban fog megfulladni minden ilyen jó projekt, hogy minden gyártó teljesen elszabotálta a saját előrelépését azzal, hogy a marketinggel kiszorították a gyengébb, de innovatívabb gyártót a piacról.
Szomorú, de így lesz, pedig egy ilyen tablet eléggé insta-buy lenne. Ha lenne egy FullHD kijelzővel, 4-8GB RAMmal, azonnal venném.
-
Dany007
veterán
Ezt most nem teljesen értem. Gyakorlatilag akarnak egy 3. konzolt ami hardveresen nagyjából megegyezik a két újgenerációs konzoléval ? És ennyi? Jó, mindezt tablet formában blablabla...
-
Amikor megláttam a hír címét felugrott a pulzusom. Végre, egy pompás referncia tablet, egy baromi ütős AMD belsővel 5 éves support-al. Ez kell nekem. Erre...
Nem lesz kapható. Baromi jó, már előre látom, hogy mi lesz.
Lesz három gyártó aki kiad egy-egy gépet. Az egyik rak bele egy tn paneles vga felbontású kijelzőt, a másik kispórolja a ramot, a harmadik, rak bele egy akkora akkut, ami jó két órára lesz elég, amitől pont nem lesz normálisan használható. Végre itt volta a magas labda, még a dizájn is ütős, (jó mondjuk a surface jól néz ki.)
Erre ezt a ziccert is sikerül kihagyni. AMD mi lesz veled...?
Megjegyzem Intel oldalon is kellett várni 3 évet mire megjött az első használható tab a T100 személyében, csak az Intel ezt tudja finanszírozni, az AMD meg nem.
-
stratova
veterán
Nvidia shield konkurens a láthatáron. Már ami a méretet és felhasználási kört illeti.
Abu kicsit félOFF: arról nemszólt a fáma korábbi hireitekben, hogy Mullins (4,5 W TDP) pontosan mely 3DMark11/PCMark 8 Home részpontszámok révén duplázott rá teljesítmény/fogyasztás tekintetében A6-1450-re (8 W TDP)? Csakhogy sejteni lehessen pontosan milyen területen javult a teljesítmény.
A dokkolt állapotban engedélyezett órajelemelés milyen TDP-keretig engedi "nyútózkodni" Mullinst? 15 W-tal nem lenne piskóta, látva a 15 W-os Beema eredményeket. -
-
alevan
őstag
Az nVidia után az AMD is csinálja a piacot a VGA gyártóknak. Hogy el vannak kényeztetve a mai piaci viszonyok melett
-
maross
nagyúr
Meglepne ha kenyelmes lenne ezt fogni 10 perc bf4 utan, tuti 50fok+ lesz.
-
Ha ez összejön, vastagon fog fogni az árazó toll :p
-
Bogyó bá'
nagyúr
Ennek én is örülök: talán végre lesz megfizethető árú windowsos tablet, elfogadható teljesítménnyel. Nem csak játékra, hanem például munkára. Csak nehogy ez is a szokásos AMD-s paperware legyen...
szerk: tudom, hogy egyéni szocprobléma, de rühellem az Androidot. Telefonban is.
-
golya87
őstag
Jó ötlet!
A tabletgyártók (Asus, Acer, Samsung...) nem igazán kapnak rá az AMD által kínált lapkákra.
Így megkörnyékezik a VGA gyártókat, ez az nVidia-tól is nagyon jó ötlet volt.
A játékokkal a marketing is meglesz a csőcseléknek. Ötös! -
HuMarc
veterán
Kézbefogni nagy, asztali rendszerként használva (főleg játékra) meg kicsi. Cserébe valószínűleg jó drága lesz. Már várom
-
djculture
félisten
Közben alacsony fogyasztású apu-t nem tudnak eleget legyártani se az intel se az amd, hiánycikk arról panaszkodnak a gyártók. Elméleti dolgok mennek nem a gyakorlatiak...
-
Látom a jövőt: egyetemista hallgatók BF5 multiznak a számológépeikkel matek ZH-n.
-
miresz
veterán
Ezaz! Adja csak az AMD a fricskákat a konkurenseknek. Végre felkeverik az állóvízet.
-
SetCHOO.
aktív tag
"Battlefield 4 című játék futtatása egy tableten"
Ez a Mantle API valami nagyon komoly lehet, ha már ilyen kijelentést is bemer vállalni az AMD. -
MZperX75
addikt
Szegény AMD ebből mi marad a polcokra ...........Intel atom
Viccet félretéve,BF4 futtatása egy tabon szép lecke a többieknek.......
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo 3DS és DS topic
- Cyberpunk 2077
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Új kétfiókos NAS-sal gyarapodott a Synology palettája
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Microsoft Excel topic
- Milyen monitort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
- HP OMEN MAX 16T-AH000 - Ultra 9 275HX, 32GB, 1TB SSD, NVIDIA RTX 5090
- BESZÁMÍTÁS! Asus H410M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest