Új hozzászólás Aktív témák
-
Prof
addikt
válasz
VaniliásRönk #93 üzenetére
Nem irtad ellenkezojet, egyet ertunk es szerintem az AMD evegett mar nem is ad nekik semmit
Olyan ez mint a polcpenz a Media Marktban csak nagyban. -
Prof
addikt
válasz
VaniliásRönk #91 üzenetére
Intel ad 10X penzt AMD ad 1X-et, szerinted mit csinal az OEM akkor?
Amugy meg nem ad semmi penzt, csak megmondja hogy adott OEM mennyivel fogja dragabban kapni az Intel chipeket ha nem viselkednek jol. Mivel a latszat ellenere x86 CPU teren, kulonsen 22nm ota mar gyakorlatilag monopoliumuk van. -
Prof
addikt
Fejlesztomernok biztos nem egy van
Az elemzo, marketing-est meg csak a penz erdekli, arul hajszeszt, elemez gumikacsa eladasokat, amit mondanak nekiA vezeto poziciok nagyresze vegezheto nagyon csekely targyi tudassal/muszaki ismerettel ahogy kismillio pelda is mutatja orszagszerte. Kapcsolatok nelkul viszont nem
-
Prof
addikt
Jopofa ez a HP, de valahogy azt erzem a tablet vonalat meglovagolva akarnak a gyartok 3-5x aron eladni erintokepernyos lecsatolhato bill-es netbook-okat.
Kinyilatkoztattak, hogy a netbok halott ,erre nyakra fora jonnek a netbookhoz hasonlo erintokepernyos tabletek 150-200ezerert.
Amikor a piac nem valtozik ugyanugy 40-60 ezerert kene az embernek netbook tudas, csak nem atommal.
Ezert is terjednek a fel ev aztan kuka kina tabletek. Olyan gyors a fejlodes nem eri meg jora megcsinalni. A mai napig tu a szenakazalaban olyan kinai tablet ami rendesen veszi a WiFi-t. (nem 3m-rol)
Akinek meg megeri fejleszteni (es van penze marketingre) pl. a Samsung az meg is keri az arat. -
Prof
addikt
válasz
#32839680 #39 üzenetére
Hat igen csak itt mar megint keson leptek valamit. Az Nvidia mar nyomatja Zotac Tegra4. Amelyik VGA gyarto akart tabletet is gyartani szerintem mar az NV chipjevel csinalt.
Az Apple kene az AMD-nek nagyon egy Air vonalon, de azt gondolom Intel boven lefedezi okos szerzodesekkel.A tablet piacon a felbontas, design, feature-ok, display (kamera x MP, BT, GPS) a meghatarozok, a vasarlok megannyira se tudjak mi van belul, mint egy laptopnal.
A novekedo felbontas (fullHD, retina) pedig nagyon nem a jatekos belseju hardvereknek kedvez, azokon a felbontasokon a 1kg-os csucsVGA-k is szenvednek egy komplexebb Win-es jatekkal. -
Prof
addikt
válasz
#32839680 #18 üzenetére
Hat igen, ahogy meglattam a hurt azt mondtam YES vegre nekiallnak sajatmarkas termeket piacra dobni hamar az OEM-ek kibasznak veluk mindig. Ahogy anno az AMD Trinity-s APU-s Compal bemutato notebook kapcsan is vartam volna.
Erre olvasom direkt forgalmazasba nem kezdenek...
Nem igaz, hogy nincs egy disztributor ceg aki odamegy az AMD-hez, hogy forgalmazna oket (es gyartana)Beletettek a fejlesztesi idot/ penzt, hogy csinaljanak egy prototipust ez szep es jo. De nagyon hianyzik a prototipus ->sorozatgyartas->forgalmazas pipeline. Remelem ha lesz bevetel a konzolokbol, akkor megvesznek valakit vagy szannak penzt erre, mert nagyon kene.
Bar az OEM-eknek igazuk van penzugyi szempontbol, marketingel minden szart ellehet adni, akkor minek barmi ujjal rizikozni. (ha az atom-ost nem veszik, eladjuk az ARM-ost a gagyi androiddal)
Ha mar a Sony-val, MS-el konzol reven joban vannak, nem ertem miert nem lehet a Sony, MS tabletekbol egyet AMD-re epiteni. Futhatna rajtuk az XBone, PS jatek es a Windows-os is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB space gray asztroszürke Smart Cover
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra - 512 GB - GARANCIÁLIS
- iPad gen 6. - TÖLTŐ CSATLAKOZÓ HIBÁS
- Kobo Aura Edition 2 (N236) 6" háttérvilágításos kijelzővel, 4 GB-os tárhellyel - jó állapotban
- Eladó Dell Venue 11 Pro 7139 i5-4300y 4gb 128gb
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Cooler Master 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó karcmentes állapotban levő Xiaomi 14T 12/256GB / 12 hónap jótállás
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest