- Mobil flották
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
atti_2010
nagyúr
válasz
#32839680 #39 üzenetére
Valószínű hogy az AMD előtte beszélt VGA gyártókkal akik hajlandóak lennének elvállalni, a minőséggel olyan gond nem lehet hiszen PCB-t minden VGA gyártó tud csinálni egy minőségi hát és előlap meg bármilyen bérgyártóval legyártható, itt a lényeg hogy az Intel nem tudja beledugni az orrát hogy valami vackot adjanak ki, én egy Csehországban készült cuccot láttam és nem volt vele gond csak nagyon gyenge volt a hardver benne, de valami névtelen gyártótól volt akkor ezt egy Sapphire vagy másik gyártó szerintem simán megoldja minőségi szinten.
-
atti_2010
nagyúr
válasz
#32839680 #36 üzenetére
Talán kimondatlanul is a VGA-kat gyártó cégek vannak megcélozva, hiszen számukra ez egy érdekes rendszer lehet, ugyanis a VGA-kra vonatkozó csökkenő keresletet kompenzálni tudnák tableteladásokkal.
Nekem ebből az jön le hogy a VGA gyártókat bízzák meg a tabletek gyártásával, de lehet félreértek valamit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hardcore café
- Gmail
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Éjszakai műszak
- Mobil flották
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Okos Otthon / Smart Home
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab A9 4/64Gb, Akku:100%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Wi-fi Tablet
- Kobo Aura Edition 2 (N236) 6" háttérvilágításos kijelzővel, 4 GB-os tárhellyel - jó állapotban
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra - 512 GB - GARANCIÁLIS
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple garancia ajándék
- iPad Air 2. 128 GB - HIBÁTLAN
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Egyedi ékszerdobozka
- AKCIÓ! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- Xiaomi Redmi Note 12s 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest