Hirdetés
- LG V60 ThinQ 5G - hangoskönyv
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Mobil flották
- Megjelent a OnePlus 13T
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Iskolakezdésre készül a második elit Snapdragon
Új hozzászólás Aktív témák
-
AS
félisten
Új infók szerint csa k 2010 ben jelenti be, kb tavasz végén jön állítólag...
-
joey04
titán
-
AS
félisten
válasz
HardSanyeee #56 üzenetére
Android 2.0 miatt csúszik.
-
HardSanyeee
őstag
Ha minden igaz akkor kora novemberben lesz bejelentve [link]
Ez alapján megjelenhet januárban -
erdoke
titán
válasz
Quasi_modo #52 üzenetére
Hatékonyságban nem igazán mérhető a rezisztív kijelzőn alkalmazotthoz, és ráadásul pont ott nem tudják megfizetni a dupla felületű kijelzőt, ahol leginkább szükség lenne a kézírás felismerésre.
-
törölt tag
válasz
Quasi_modo #52 üzenetére
vannak olyan stylusok már, amik kicsit vaskosabbak, és a hegyük bőrfelületet imitál, azokkal is lehet írni.
amúgy például a Meizu új fw-ében is benne lesz a kézírásfelismerés (most még csak 3rd party verzióban van) -
AMD Power
titán
Szép nagyon ez a telefon de a január.... nagyon messze van még.
-
Enjoy
addikt
Aki esetleg ezeket még nem látta volna: Link
Szerintetek a kamera alatt, az ott LED akar lenni, vagy mi a fene?
-
törölt tag
-
-
nota bene
csendes tag
Nem a ceruzahiány a fő baj, hanem többek között a kézírásfelismerés lehetőségének hiánya kapacitívnál. Egyébként az sem igaz, hogy a kapacitív érzékenyebb. A kapacitív egy területet tud mutatni az elektronikának (még a külön stylusával is), a rezisztív elméletileg akár egy pixelnyi pontot is. Emiatt a kapacitív többet téved, és emiatt nem képes vonalszerű alakzatok lekövetésére. Az iPhone-ban egy külön szabadalom oldja meg az érintés zavarjeleinek kompenzálását, ezért jobb, ennek viszont ára van.
-
törölt tag
válasz
HardSanyeee #39 üzenetére
én is le szoktam zárni, mert úgy hamarabb kikapcsol a háttérvilágítás, meg amúgy is egy gombnyomás. viszont ettől még jobban szeretema kapacitívet. mondjuk nem tudom a megszokáson kívül milyen előnye van a körömmel nyomkodásnak (leszámítva persze ha valakinek centis műkörme van), mert sokkal kisebb felülete van, mint az ujjnak.
-
HardSanyeee
őstag
válasz
#16820480 #37 üzenetére
Az hidegen hagy, én a rezisztívet is zsebre tudom úgy vágni, hogy ne nyomja meg utána semmi, meg én amúgy is mindig lezárom billentyűket.
A kérdésedre válaszolva pedig: azért baj számomra, mert a körmömmel is szoktam nyomkodni a képernyőt, pl iPhone-on is a körmömmel akartam görgetőrutint "tolni" mert úgy esett kézre, de nem jött össze.
-
törölt tag
válasz
HardSanyeee #36 üzenetére
miért baj, hogy csak bőrre reagál? így szinte értelmét veszti a képernyő-/billentyűzár, mert ha zsebrevágod, vagy táskába teszed a telefont, akkor nem nagyon lesz olyan, ami véletlen megnyomja.
-
Lirion
addikt
válasz
HardSanyeee #34 üzenetére
Nekem pont ezért nem tetszik a CP, véletlenül odanyúlok a kijelzőhöz és már totál mást csinál a telefon, mint amit én akarok.. Jó az, hogy kicsit meg kell nyomni.
-
nota bene
csendes tag
Ha a CP rövidítés az capacitive kijelzőt takar, akkor rögzítsünk annyit, hogy általában egy kapacitív kijelző nem jobb mint egy rezisztív, hanem más. Amire egy kapacitív kijelző képes, mindaz megoldható rezisztívvel is, de mindaz amire egy rezisztív képes nem oldható meg kapacitívval. Az egyszerűbb rezisztív kijelzők olcsóbbak, viszont ma az a rezisztív jelfeldolgozó elektronika ami meghaladja a kapacitív tudását még drágább.
-
-
Shikamaru
csendes tag
Teccik nekem is
DE én személy szerint kivagyok a SE-k-től -
Enjoy
addikt
Hát én is nagyon remélem, hogy nem dobja el utolsó kártyáját is az SE azzal, hogy késleltetik az androidot.
Egyébként nekem marhára tetszik feketében ez az X3. Remélem CP-s MultiTouchos a kijelző..
-
róland
veterán
komolyan csak sima "megapixeles" kamera kerülne egy prémium SE-be?
-
Lirion
addikt
Már nem azért, de rohadtul félreérthető és zavaros az egész hír. Ebből a szövegből nem lehet tudni, hogy most bejelentés lesz, vagy akkor dobják piacra.. A külföldi oldalak szerint januárban kerül piaci bevezetésre, ami viszont egyáltalán nem késő.
(#6) PowerBuldog
Te meg milyen marhaságokat hordasz itt össze? Még hivatalosan be se jelentették, hogy tudna már csúszni?Átgondoltad egyáltalán, amit leírtál?
-
plus44
veterán
Január? Ejj, de akkor jöjjön is akkor.
-
csab2
veterán
Ígéretes, csak már lassan itt kellene lennie.
Másrészt föl nem foghatom, hogy miért kell egy bejáratott névvel indítani? Az Xperia eddig WinMo volt. Ennek más név kellene szerintem. A Samu is megváltoztatta az Omnia HD nevet. Szerintem logikusan, hiszen az Omnia WinMo, az i8910 pedig Symbi. -
HardSanyeee
őstag
Januárban jelentenék be? Az érdekes, akkor már miért nem a MWC-n? Ebben nem látok túl sok logikát.
A 4" kijelző meg tuti nem igaz, X2-nél se volt igaz a 3.2". -
DaveNo1
veterán
Ha januárban mutatják be lesz ebből jövő ősz SE-t ismerve...ennek tudatában tudnék pár ronda szót mondani SE-re...pedig ez a telefon nagyon nagyon tetszik...kijönne idén nagy durranás lenne, jövőre már tuti nem.
-
brumesz
aktív tag
erre leszek nagyon kíváncsi. android, jó tulajdonságok, gyönyörű design. viszont ha a sony januárt mond, akkor lesz belőle április kb
-
sp@rtan
senior tag
Nem kéne még neki január előtt a boltok polcain lenni?
-
Konflikt
addikt
na vegre kikerult az elso tervezett idopont rola (ami aztan persze tobbszor is csuszni fog).
-
kbencee
aktív tag
Tehát csak a szokásos.
Ha idén már kapható lett volna, akkor ezzel a döggel nagyot tudtak volna robbantani. De jövő nyár körül már komoly konkurenciával kell majd megküzdenie, amit nem tudom, hogy mennyire fognak sikerrel venni. Megint egy elkésett modell -
total90
veterán
Tetszik a kütyü, de SE-t nem vennék.
-
AS
félisten
Ha januárban jelentik be akkor , lehet csak nyáron jön.
-
jooker82
nagyúr
a cikkiró még álmos volt
van benne pár elirás
-
BloodRay
veterán
válasz
liquidmoon #3 üzenetére
Hehe, igen nem semmi.
Egyébként nem lesz egy kis darab a készülék. -
Quasi_modo
nagyúr
Érdekes darab lesz, ha csak nem késnek ezzel is.
-
PowerBuldog
veterán
Szerintem megint késve adják ki... már hónapokkal ezelőtt volt róla szól most meg meg még 4-5 hónap csúszás...
-
Enjoy
addikt
válasz
liquidmoon #3 üzenetére
Meg a "HSPA átviteli képesség" is bugzik
-
S. Szabi
őstag
Na ez már valami! És nagyon jól néz ki!
liquidmoon: az elírás, "csak" 480x800 képpontos a kijelzője
-
liquidmoon
aktív tag
"4 hüvelykes, 480x4800 képpontos érintőkijelző" - ez biztos?
-
David75
őstag
Na ebből már lehet valami
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az Android alapokon nyugvó, 8 megapixeles kamerával és 4 hüvelykes WVGA kijelzővel szerelt Sony Ericsson modell csak jövőre látja meg a napvilágot.
- LG V60 ThinQ 5G - hangoskönyv
- Házimozi belépő szinten
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen routert?
- Kedvenc zene a mai napra
- S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
- Bestbuy játékok
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- További aktív témák...
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- iPhone 11 Pro Max 256GB Független/1 hónap gar./Akku 81%/p4218
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2 év Rejoy jótállás
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest