- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel topik
- Érkezik a Now Bar a Galaxy órákra is
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Jobb hajlítható kijelzőt gyárt a Samsung
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
negro
őstag
Emberek mit kell itt fen akadni az arakon? Hulye aki akkor veszi mikor kijon. Ennyi! Varni kell fel evet es kesz. Nekem 2016-os A3-am van, 4 honapja vettem 68.000 -ert. Mikor kijott 100e volt. Ugyan ez lesz ennel is.
-
Crafter32
őstag
Eleve egy kínai telefont nem kellene semmilyen szempontból hasonlítgatni, de ha már igen akkor tényleg méret szerint, mert a vásárlók zömének ez főszempont. Aki lapátot akar az nem vesz A3at vagy compacktot és fordítva is igaz.
Szerintem tesztelni is így kellene elsősorban.
-
Szép az A sorozat , és nem kétlem hogy ez is szépek lesznek. De azért a 110-140 nyitó ár bekövetkezik, amire nagy az esély akkor a Honor széria nagy rivális lesz.
És ha csak a rendszer optimalizálását veszem Figyelembe , gondolkodás nélkül a honort vásárolnám meg.
De lesznek más gyártók is Oneplus vagy egyéb.
-
mike1334
veterán
Be lett küldve azzal, hogy a samsung márkabolt által cserélt RAGASZTÓ nem fogja a kijelzőt...viszajött azzal, hogy a beázásból származó ELEKTRONIKAI sérülés miatt nem javítható garanciában...user error meg a...de lehet igazad van és elektromágnes tartja a helyén a kijelzőt...
-
Burt1793
veterán
-
mike1334
veterán
válasz
vodrosjozsi #39 üzenetére
Gyári garanciával se javítják a beázást, max baleseti garanciával....ja és hivatalosan a Telemax szervizel a samsungnak...az én telóm beázott, később lett egy fizikai hibája, visszaküldték azzal, hogy beázott és olyan elektronikai sérüléseket szenvedett, hogy garanciában nem javítható...konkrétan az volt a hiba, hogy a samsung márkabolt által újonnan felhelyezett ragasztó (nem a beázásnál lévő, hanem vadonat új) nem fogta a teló kijelzőjét és folyton felvált...ennyit a telemaxról és a garanciájáról, meg se nézték, hogy mi a hiba, egyből azt keresték, hogy szabadulhatnak az ingyen javítástól...de keress rá, sok jót nem fogsz találni erről a szervizről...nekem ez az utolsó, hogy ennyit kiadok egy samsung telefonért, ennyi erővel veszek évente egy új kínait...
-
janeszgol
félisten
Az A3 2016 az 100 ezer forinton nyitott, az A5 2016 pedig 130 ezren. A cikkben említett árak netto árak lennének? Akkor elég drágák lesznek. (És akkor felmerül a kérdés, hogy kellene-e ezek az S mellé, hiszen az A5 2017 ellenfele az S7, az A3 2017 ellenfele pedig az S6 lesz.)
-
es1
csendes tag
válasz
vodrosjozsi #39 üzenetére
2010 óta van "okos mobilom", nem volt baj velük, ergo fölöslegesnek tartom a több tízezres felárat a gyári garanciáért, pláne, hogy sokszor előbb eladom, mint ahogy lejár a 2 év. Beázik? Miért ázna be? Az S7 ugyan vízálló, de abszolút nem volt szempont a vásárlásnál. Megnéztem,hogy az MM-ben 94ezer forinttal adsz ki többet az S7 edge telefonra, mint amennyiért én vettem okostojás...úgyhogy irány az MM, vásárolj!
-
vodrosjozsi
addikt
A baj az, hogy te oké, teszel a gyári garira de ha beázik a telefonod akkor b@szhatod mert nem fogják javítani a nagy gsm garival.. -már ha nincs felesleges lóvéd, akkor igen. -
Hihetetlen, hogy nem fogják fel egyesek, hogy ezzel nem érdemes "játszani", ha valaki prémium mobilt akar venni csak gyári garanciával érdemes, különben ráfázol ha valami baj van okostojás. -
scyllarus
veterán
válasz
FіkuszKukіsz #30 üzenetére
A topik címében az újakról van szó, azokról beszéltem. A 2016-os modellek (most már) jó áron vannak, jó vételek szerintem is.
Megreszkíroztam a specifikáció ismerete nélkül is, hogy pl. az A5 (2017) nem kap dual-active dual simet és dupla kamerát -
mackoman
tag
válasz
FіkuszKukіsz #25 üzenetére
1év gari vagy 2,tök mindegy,a garancia mindenre érvényes kivéve arra nem amivel beviszed a vasat a szervizbe.Ez MO.
-
mackoman
tag
Látom ,Sarsung mindenképpen be akarja hozni a note7 veszteségét.
-
Fejvadi
nagyúr
"S7 hivatalosan 200k most és nem is lesz sokkal olcsóbb."
Az S7 hivatalosan most ennyi nekem (179 850 Ft). Az EDGE kerül (209 850 Ft).
Itt 150-et írtak az A5 2017-re. Nem akkora az árbeli különbség, annál inkább amit kapsz.Amúgy meg nagyon rég nem veszek szolgáltatótól telefont.
-
es1
csendes tag
Eddig csak 2 telót vettem gyári garival, egy lumia 830-at, amiért kár volt, aztán egy s6-ot, ami csak fél évig volt nálam. Ezek előtt is volt note 2, samu s plus, lg g2, lg g3, samu a5, egyiknek sem volt soha semmi baja, megvoltak (vannak) 2 év gyári gari nélkül. Most egy s7 edge telóm van, a mobilcornertől vettem 2 hónapja 166.600ft-ért, teszek a gyári garira. Egy iphone SE 64gb-os telefont is a mobilcornertől rendeltem több tízezer forinttal olcsóbban...s köszöni jól van. Gyári gari...vedd meg az MM-ben, ha van felesleges lóvéd. Nekem ez a véleményem. Arra persze figyelek, hogy EU piacos legyen, OTA-n jönnek is a frissitések.
-
Fejvadi
nagyúr
Elég hajmeresztő ár, mert annyiért már S7 is lesz.
-
Crafter32
őstag
Nálam kizaró ok eleve a kínai márka, de 140 mm alatt minőségi külsővel a Samsung A3-nak csak 2 ellenfeléről tudok : Sony Compack és az IPhone SE. Ha ezek árait nézzük különösen jó ajánlat egy Samsung A3. Mi most vettünk 2db - ot, mert nem volt más alternatíva mégha nem is a Samsung szívem csücske.
Az A5 már nagy, de ott már több lehetősége van aki ezt a méretet részesíti előnyben. Megint el kell dönteni lehet e komcsi telefon, vagy nem. Ha lehet tényleg vannak ütős ajánlatok, de ha nem jó választás az A5.
-
FіkuszKukіsz
őstag
válasz
scyllarus #26 üzenetére
Nem tudom mire érted a 110-et?Jelenleg az A5 legolcsóbban gyári garival 85. Ha viszont a januárban megjelenő A3-ra gondolsz, akkor viszont nem értem, mi alapján hasonlítod össze egy még meg sem jelent készülékkel? Hivatalosan nem is ismerjük a paramétereit, tudását.
Egy hete adtam el egy P9 Lite-ot. Jó telefon, nagyon pöpec, de nem érzem azt, hogy jobb lenne mint az A5. Ráadásul a seggén van az ujjlenyomat olvasó, ami nekem nem jön be.
-
Burt1793
veterán
Ez egyértelmű, használható telefont már egész olcsón lehet gyártani, a kis apró praktikus dolgok, a szervizháttér és egyebek ugyanennyit kitesznek, így egy samsung drágább, természetesen nem csak annyival, amennyivel objektíven lennie kell. Egy 5-ös BMW sem annyival drágább egy Passatnál, mint amennyivel jobb.
-
scyllarus
veterán
válasz
FіkuszKukіsz #25 üzenetére
Az edigitalnál pl. hosszabítható a gari +1 vagy +2 évvel. És még úgy is olcsóbb jóval 110-nél a R3 és a R3 Note is. 140-ről nem is beszélve.
De ez csak egy példa volt, a másik 2,5 márka vitathatatlanul jobb választás lehet ebben a mezőnyben.Szerk. akkor viszont itt csúnyán hazudnak: Gyári garancia
-
Magnum_
nagyúr
Tegnap megrendeltem Telekomnal az a5 2016-ot
Mindegy.
Elvileg holnaptol atveheto. -
Burt1793
veterán
Fura, nálunk meg a szűkebb családban 10 emberből 9nek samsung okostelója van, egynek meg samsung víz és ütésálló gombos telója. Így alakult. Van 2016os A5, egyáltalán nem rossz, 50 ezerrel volt olcsóbb az s6nál a SESben, de igazából az döntött, hogy az s6ba nem lehetett átrakni a 64 gigás kártyát, amúgy az lett volna.
-
scyllarus
veterán
Lenovo, Honor, Xiaomi - mind nálunk hivatalosan forgalmazott, nem feltörekvő.
A Huaweinek is van sokkal olcsóbb ajánlata (P9 lite), ami meg az A5-tel egy árban van - P9 - konkrétan agyonveri mindenben az A5-öt.
Ezen az áron ezek életképtelenek a szolgáltatókon kívül.
Én amúgy szeretem a Samsungokat, az amoled kijelző nálam hatalmas plusz, de mondjuk egy Lenovo P2 olcsóbb mindkét új Samunál, és az is amoledes. -
snorbi82
senior tag
Ezzel azért vitatkoznék! Amennyi rossz Samsungot kifogtunk baráti és családi társaságban, jól mutatja, hogy senkinek nincs már Samsungja!
ollie ez már nem neked!
Elenben amit a Telekomnál művelnek a Samsung eladásra, az igen pofátlan már lassan. Úgy beszélik rá az ügyfelet ahogy illik. (persze aki hagyja magát).
-
kbyte1024
veterán
Viccesek ezek ott a Samunál
kik találják ki ezeket az árakat?
-
A hivatalosan nálunk nem forgalmazott kínaiakon és feltörekvő márkákon kívül, melyik gyártónál jelentősen olcsóbb a középkategória? Ezek legalább nagyon jól össze vannak rakva, fém és üveg mindegyik.
(#7) papi77: nem akarom leszólni a kínaiakat, mert volt többször is xiaomi telóm, de nem egy kategória a kettő. A Samsung közép (minőségben) kb olyan, mint a xiaomi a felső kategóriában.
-
Ricardo
titán
A Samsungnak kezd elgurulni a gyógyszere. Ezek az árak nagyon magasak.
-
moleculez
veterán
Nehéz, de muszáj elfogadni, hogy a középkategória 100 fölött kezdődik a Samsung-nál. Ráadásul ez a kialakuló prémium-közép kategória (?) , attól tartok el fog terjedni, és már gyártók is ebbe az irányba mozdul majd.
-
kicsigal
csendes tag
Ez így nagyon gyenge ajánlat lesz. Az idei A5 is túlárazott a 100K-s árával, amikor 70-80 között lehet kapni P9 Lite-ot(pár hete 60-ért sikerült kifognunk).
-
Matada2.3
veterán
110-130 között 625-el, egyre magasabbra tolják a közép kategória árait.. Nem igazán tetszik ez így. Az S8 is drágább lesz mint az elődök.
-
roli543
őstag
A socra kiváncsi leszek, de sanszos hogy túlárazottak lesznek...
-
vodrosjozsi
addikt
Az szép..
Ha tényleg 110 ezer lesz az A3 2017 akkor az nem nagyon érné meg, bár ugye ez év végére redukálódik.
De azért 140 ezer lenne az A5 2017 az nevetséges.. Pláne, hogy ha nem lenne led értesítés, jobb kamera, minőségibb ujjlenyomat-olvasó. De ezek se érnek ekkora felárat. Ha mondjuk lenne 3/32 gb-os verzió na az megérné.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A neves Twitter-informátor szerint január közepén érkezik Európába a Samsung Galaxy A sorozatának két új verziója.
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Mégsem lesz divat az atomerőműre kötött adatközpont?
- Android szakmai topik
- Jövedelem
- Assetto Corsa EVO
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Túra és kirándulás topic
- EAFC 25
- További aktív témák...
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB 6GB RAM Dual Sim Független ajándék üvegfólia és tok
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB natural titanium natúr titán független Apple 1 év garancia
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Mini PC, tiny PC HP ProDesk 600 G2 i5-6500T, Fujitsu Esprimo i5-7500T
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest