Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Necc
addikt
A lustaságnak most fizeti meg az árát. Már évekkel ezelőtt nem értettem, hogy az emberek miért használják csakis és kizárólag a rövidített hívószámot... Bárkivel bármikor megeshet, hogy külföldre megy, és haza kell telefonálnia, ilyenkor mit csinál az ilyen ember?
Az én apám is így csinálta, hiába szóltam neki számtalanszor, hogy ne így írja, egészen addig, amíg külföldön nem kellett telefonálnia egyet.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
ma Január 16-tól minden mobilhívásnál és SMS küldésnél a tizenegy jegyű hívószámot kell használni.
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Eladó 3 az 1-ben vezeték nélküli gyorstöltő A+ Charger WCV3IN1
- Anker B81L6 240W 180cm USB-C kábel (2 darabos csomag)
- Univerzális 8-10" tablet tok két Bluetooth billentyűzettel
- Google Pixel 8a telefonhoz Vena vCommute kártyatartós, kitámasztható tok eladó!
- Apple Gyári Dobozos Gyorstöltő 20W USB-C - LIGHTNING (Type-C) telefon töltő (adapter, töltőkábel)
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest