Hirdetés
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- CMF Watch Pro 2 - ebből a poénból többet is ki lehetett volna hozni
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibcsi0407
félisten
Az előnyöknél picit rácáfoltál, hiszen írod, hogy gyorsan fejlődik a hardver. Tehát ezzel be is bizonyítottad azt, amit kedvező áron megveszel, az már elavult. (nyilván a fejlődés léptékéhez mérten)
Én valahogy jobban kedveltem az évi 1 zászlóshajót gyártónként, de a konzumer szegmens miatt simán eladható 2 is.
Szerintem az is idő kérdése csak, hogy az Apple is stratégiát váltson, hiszen évente kétszer is tömött sorok állnának az Apple boltok előtt.Nincs itt pszichológiai zavar, ez is a piac hozadéka. Nem csak én vagyok így vele, hanem nagyon sok telefonos tulaj a fórumon.
Van akinél már szinte az összes zászlóshajó megfordult ebben az évben kezdve a Note 8-tól a Mate 10-ig minden.
Én próbálok a kettő között egy arany középutat találni, de továbbra is jó hardvert tudni a zsebemben, ezért is vettem Oneplus-t. De már itt is ez a második generáció, ahol egy évben két telefont is kiadtak.
Az 5 esetében például olyan sok dolog nem indokolta, hogy ne úgy nézzen ki az induláskor már, mint az 5T, de még is meghozták ezt a lépést, mert így is megveszik sokan.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Politika
- Android szakmai topik
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Hálózati / IP kamera
- Gyúrósok ide!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Építő/felújító topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R3 3100 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500XT 4GB BitFenix Neos Thermaltake 500W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest