Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• tibcsi0407

félisten

válasz emvy #19 üzenetére

Az előnyöknél picit rácáfoltál, hiszen írod, hogy gyorsan fejlődik a hardver. Tehát ezzel be is bizonyítottad azt, amit kedvező áron megveszel, az már elavult. (nyilván a fejlődés léptékéhez mérten)
    Én valahogy jobban kedveltem az évi 1 zászlóshajót gyártónként, de a konzumer szegmens miatt simán eladható 2 is.
    Szerintem az is idő kérdése csak, hogy az Apple is stratégiát váltson, hiszen évente kétszer is tömött sorok állnának az Apple boltok előtt.

Nincs itt pszichológiai zavar, ez is a piac hozadéka. Nem csak én vagyok így vele, hanem nagyon sok telefonos tulaj a fórumon.
    Van akinél már szinte az összes zászlóshajó megfordult ebben az évben kezdve a Note 8-tól a Mate 10-ig minden.
    Én próbálok a kettő között egy arany középutat találni, de továbbra is jó hardvert tudni a zsebemben, ezért is vettem Oneplus-t. De már itt is ez a második generáció, ahol egy évben két telefont is kiadtak.
    Az 5 esetében például olyan sok dolog nem indokolta, hogy ne úgy nézzen ki az induláskor már, mint az 5T, de még is meghozták ezt a lépést, mert így is megveszik sokan.

Új hozzászólás Aktív témák