- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- LG V30 - vezércsel
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hieronymus
veterán
válasz
fererencz89
üzenetére
Na ja.
Ha valaki majdnem 700 ezer forintot akar kapni ezért a pár izéért, akkor olyan nyelven kell írnia, amit a potenciális vásárló közönség megért.
800 ezerért már lehet kapni Teufel ULTIMA 40 Surround + Denon X2700H für Dolby Atmos rendszert. Ami jelentősen túl van árazva. De a két front hangszóró önmagában hozza ennek a 700 ezres hangfalpárnak a minőségét. A többi már csak ajándék a Teufeltől.
-
mephi666
nagyúr
válasz
fererencz89
üzenetére
árultam kocsit, hahu-ra direkt úgy raktam ki, hogy elsősorban e-mailen érdeklődjön mindenki, mert telefont nem tudok akármikor felvenni (főleg munka miatt) ...aztán aki el tud olvasni 10 sort és meg tud fogalmazni egy levelet, ott már pozitívra számítok... erre a telefon csörgött a lehető legkülönfélébb időpontokban: vasárnap 12:00kor, hétköznap 22:30kor meg persze főleg munkaidőben, amikor 90%-ban fel sem vettem... amikor meg felvettem, akkor volt aki azzal kezdett, hogy "mit kell tudni a kocsiról?" ...ott volt minden leírva, pdf-ben becsatolva ügyfélkapus lekérdezés, leírásban az elmúlt 10 év minden nagyobb javítása
240es hirdetésre volt aki azonnal azzal nyitott, hogy alkudta volna 150-re, majd személyesen megnézve "jajj nincs katalizátor se alatta, akkor így 80-at tudna adni érte... meg átbasztam őket, hogy ezt nem mondtam (nem kérdezte, leírásban benne volt) ...fizessem ki az útiköltségüket meg rendőrt hívat, hogy katalizátor nincs a kocsi alatt és az leszedi azonnal a rendszámot"
...ne mondjam, milyen kisebbségiek voltak (végül már kínomban röhögtem rajtuk, hogy "menjenek már, semmi ilyen szabály nincs, hogy eljönnek kocsit nézni és fizessen az eladó útiköltséget... menjenek már kereskedésbe ezzel a dumával... rendőrt meg részemről nyugodtan hívjunk"
(még én lettem volna a legnyugodtabb, ha üdvözölhetünk pár rendőrt a köreinkben... ott fogadtam meg, hogy egyedül ilyeneknek soha többet nem mutogatok kocsit)...aztán végül pesti sráccal emaileztem a kocsiról, amikor már csökkentettem az áron: eljött, megnézte, ránézésre értett hozzá, próbakör végén tért csak az anyagiakra... vele nem is álltam neki alkudozni: korrekt volt, vigye...
legalább a felesleges idegölő plusz köröktől megszabadultam -
válasz
fererencz89
üzenetére
Thx Johny
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Garancia! Steam Deck LCD 512GB + 256GB Ajándék Micro SD Kártya!
- Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Watch SE 2gen 40mm, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Intel Core Ultra 9 285K - Új, Gari 2028.08.05. -ig - Eladó!
- Lenovo ThinkPad X1 YOGA 3. 2in1 14"FHD TOUCH i5-8250U 8GB DDR4 ,250GB SSD Win11 27%ÁFÁS, ÜZLETBŐL
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

240es hirdetésre volt aki azonnal azzal nyitott, hogy alkudta volna 150-re, majd személyesen megnézve "jajj nincs katalizátor se alatta, akkor így 80-at tudna adni érte... meg átbasztam őket, hogy ezt nem mondtam (nem kérdezte, leírásban benne volt) ...fizessem ki az útiköltségüket meg rendőrt hívat, hogy katalizátor nincs a kocsi alatt és az leszedi azonnal a rendszámot"
(még én lettem volna a legnyugodtabb, ha üdvözölhetünk pár rendőrt a köreinkben... ott fogadtam meg, hogy egyedül ilyeneknek soha többet nem mutogatok kocsit)
legalább a felesleges idegölő plusz köröktől megszabadultam
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)