- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
válasz
fererencz89
üzenetére
árultam kocsit, hahu-ra direkt úgy raktam ki, hogy elsősorban e-mailen érdeklődjön mindenki, mert telefont nem tudok akármikor felvenni (főleg munka miatt) ...aztán aki el tud olvasni 10 sort és meg tud fogalmazni egy levelet, ott már pozitívra számítok... erre a telefon csörgött a lehető legkülönfélébb időpontokban: vasárnap 12:00kor, hétköznap 22:30kor meg persze főleg munkaidőben, amikor 90%-ban fel sem vettem... amikor meg felvettem, akkor volt aki azzal kezdett, hogy "mit kell tudni a kocsiról?" ...ott volt minden leírva, pdf-ben becsatolva ügyfélkapus lekérdezés, leírásban az elmúlt 10 év minden nagyobb javítása
240es hirdetésre volt aki azonnal azzal nyitott, hogy alkudta volna 150-re, majd személyesen megnézve "jajj nincs katalizátor se alatta, akkor így 80-at tudna adni érte... meg átbasztam őket, hogy ezt nem mondtam (nem kérdezte, leírásban benne volt) ...fizessem ki az útiköltségüket meg rendőrt hívat, hogy katalizátor nincs a kocsi alatt és az leszedi azonnal a rendszámot"
...ne mondjam, milyen kisebbségiek voltak (végül már kínomban röhögtem rajtuk, hogy "menjenek már, semmi ilyen szabály nincs, hogy eljönnek kocsit nézni és fizessen az eladó útiköltséget... menjenek már kereskedésbe ezzel a dumával... rendőrt meg részemről nyugodtan hívjunk"
(még én lettem volna a legnyugodtabb, ha üdvözölhetünk pár rendőrt a köreinkben... ott fogadtam meg, hogy egyedül ilyeneknek soha többet nem mutogatok kocsit)...aztán végül pesti sráccal emaileztem a kocsiról, amikor már csökkentettem az áron: eljött, megnézte, ránézésre értett hozzá, próbakör végén tért csak az anyagiakra... vele nem is álltam neki alkudozni: korrekt volt, vigye...
legalább a felesleges idegölő plusz köröktől megszabadultam
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude E7470 - i7-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 4GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W11 I HDMI I Cam I Gari!
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Lenovo P500 - 1650-2690 v3 akár 12 mag/24 szál, 32GB DDR4 RAM, 490W 80+gold táp, számla, 6 hó gar
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
- SEAGATE ST6000NM0034 6TB 7.2k 3.5 512e SAS HDD ST6000NM0034
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

240es hirdetésre volt aki azonnal azzal nyitott, hogy alkudta volna 150-re, majd személyesen megnézve "jajj nincs katalizátor se alatta, akkor így 80-at tudna adni érte... meg átbasztam őket, hogy ezt nem mondtam (nem kérdezte, leírásban benne volt) ...fizessem ki az útiköltségüket meg rendőrt hívat, hogy katalizátor nincs a kocsi alatt és az leszedi azonnal a rendszámot"
...ne mondjam, milyen kisebbségiek voltak (végül már kínomban röhögtem rajtuk, hogy "menjenek már, semmi ilyen szabály nincs, hogy eljönnek kocsit nézni és fizessen az eladó útiköltséget... menjenek már kereskedésbe ezzel a dumával... rendőrt meg részemről nyugodtan hívjunk"
(még én lettem volna a legnyugodtabb, ha üdvözölhetünk pár rendőrt a köreinkben... ott fogadtam meg, hogy egyedül ilyeneknek soha többet nem mutogatok kocsit)
legalább a felesleges idegölő plusz köröktől megszabadultam