- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- One mobilszolgáltatások
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: MS Office365 Linuxon
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- droidic: YouTube videók és playlistek letöltése GUI-alkalmazással
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ulkesh
őstag
Köszi a címet, de értékelném, ha hülyézés helyett valaki értelmes érveket hozna fel.
Tényekről beszélek amit bármikor be tudok mutatni, Te és pár okostojás meg csak jelzőkkel vagdalkozik ismeret és tapasztalat nélkül.
Én állítottam valamit, amit konkrét adatokkal, screenshoot-okkal tudok bizonyítani.
Te mit tudsz felhozni azon kívül, hogy óvodás módon hülyézel?
Elvileg ez egy szakmai fórum, jelzők helyett szakmai érveket és magyarázatot várnék.
Sőt a személyeskedésed után igazából elvárnék.Mert anélkül, már ne is haragudj, csak magadat minősíted, engem nem.
-
Ulkesh
őstag
"Pont az a meglepo benne, hogy elso ranezesre nem nagy szam, de egyszeruen minden kezreall."
"Macem is volt kb. egy honapig, en nem birtam"
A kettő nekem kicsit ellentmondás, mert a Seven azért lett kezesebb, mert jó pár dolgot átvettek az OSX-ből. Sajnos az erőforrás kezelés még mindig ratyi benne, de ezt Windows-on talán majd 20-30 év múlva fogják megoldani (azok az alkalmazások, amik több procimagot is használnak OSX-en 10-15%-al gyorsabbak azonos vas esetén, Cinebench-ben meg egy komplett CoreDuo-s gépnyi különbség van a két rendszer között).
Mondjuk nem értem mit nem bírhattál, erről írhatnál bővebben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged