- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Magyarországról is elérhető a Xiaomi Pay
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Fotók, videók mobillal
- Netfone
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Korrekt belépőt hozott az Infinix
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ulkesh
őstag
"Szerintem már számtalanszor fel lett hozva számtalan értelmes érv csak te átnézel mindenen és mindenkin és ugyanúgy rendületlenül folyatod tovább a vakert."
Azért továbbra is kíváncsian várom az "értelmes" érveket amellett, hogy miért jobb az, ha egy alkalmazás lassabb a Windows-on, tényleg kíváncsi vagyok, hogy ezt a sok Windows fanboy hogy fogja megmagyarázni
"Éppen ha a szifonról van szó akkor furcsa mód a te ismerősi körödben megvan az összes konkurens teljes termékskálája A-tól Z-ig"
Sorry, de nem tehetek róla, hogy több száz készüléket teszteltem már és az iPhone az első, amit hosszabb távon megtartottam, mert elégedett vagyok vele.
Az iPhone előtt egy készüléket 2-3 hónapig tartottam meg és jött a következő, iPhone-om meg már 2 éve hűségesen szolgál (persze ez idő alatt is folyamatosan használok más készüléket is, de mindennapi használatra egyik sem kell, mert mindegyiknek van valami ostoba hibája, ami a napi használatot bosszúsággá változtatja)."Az a helyzet hogy veled egyszerűen nem lehet kulturáltan vitázni."
Lehet, hogy meg sem próbáltad? Mármint a kulturáltat?
Itt is egy Mac-es topic, ahol elmondtam az általam tapasztaltakat (tényszerű adatokkal alá tudom támasztani), erre jön pár Windows-os vérpistike és elküld a csodába. Ez tényleg a kulturált vita magasiskolája, de ugyanezt szoktam tapasztalni iPhone esetében is.
A Windows usereket egyszerűen frusztrálja, ha valaki kétségbe vonja a rendszerüket, mert ugyebár a Windows a domináns a piacon, hogy jön bárki is ahhoz, hogy megkérdőjelezze a jóságát.
Persze más szakmai fórumokon meg oldal tízezreken folyik a panaszáradat ugyanerről a "tökéletes" rendszerről, persze csodák-csodája, ha az ilyen panaszkodó user Mac-es topicba kerül, azonnal hibátlanná válik a gépe, a Windows-a, soha semmi problémára nem emlékszik stb.
Ez a képmutató magatartás számomra nevetséges.Munkám során mindkét rendszert használom (MS platform-ot már vagy 15 éve, Apple gépeket meg 7 éve), mindegyiknek vannak előnyei és hátrányai is, de a napi munkámat az OSX kevésbé hátráltatja. Az meg, hogy adott hardveren gyorsabb az meg tény, aki ebben kételkedik az rakja fel a Windows 7-et, meg az OSX-et egy gyengébb hardverre, mondjuk egy atomos MSI Wind-re, aztán ha megkereste az állát, akkor ismét lesz értelme "kulturáltan" vitatkozni. Addig amíg 0 tapasztalatod van a kérdésben, addig az én nézőpontomból csak egy kötekedő emberke vagy aki sportot űz a flame-elésből.
Én ugyanis az esetek nagy részében úgy mondok véleményt, hogy mindkét oldalt ismerem és használom, Te is?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Építő/felújító topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen egeret válasszak?
- Linux kezdőknek
- Revolut
- GeForce RTX 5050 kártyák az MSI portfóliójából
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
- Egyedi ékszerdobozka
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest