- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Meglepetés az iPhone Air hajlítópróbáján
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
Új hozzászólás Aktív témák
-
hát, én igazán szerettem volna segíteni, de nem vagyok jogász, szóval elmondom mit csináltam: átfutottam a T-Mobile ÁSZF-et, ott semmit nem találtam a cseréről, a honlapon kikerestem a garanciával kapcsolatos dolgokat
na itt sem találtam okosat, csak ezeket:
A jótállásra és szavatosságra vonatkozó további információk
Jótállásra, szavatosságra vonatkozó jogszabályok, rendeletek:
151/2003. (IX. 22.) Korm. rendelet
Ptk.685.§ e, pont; 305.§-311/a-ig
49/2003. (VII. 30.) GKM rendelet.
249/2004 (VIII:27.) Korm. rendelet.ezeket szintén kikerestem guglin, átnéztem és SEHOL SEMMI a 3 napos cseréről, az aktuális Polgári Törvénykönyhöz meg nem férek hozzá. nem tudom, hogy az ilyen refurb készülékeket adhatják-e ilyenkor 72 órás cserében. ha a józan paraszti eszemre hallgatok, azt mondom a refurbished az nem új, hiszen benne van a nevében, hogy használták VISZONT az a helyzet, hogy a refurb is eredeti gyári 1 éves teljes körű garanciával jön ki az Apple-től, szóval ebből a szempontból meg nem kevesebb, mint egy új készülék. a problémás részeket teljes körűen cserélik, ugyanazt a minőségbiztosítást veszik alapul, mint egy vadiúj cuccnál, tehát vállalják érte a gyári garit.
szerintem arra mindenképp hivatkozhatsz, hogy a refurb nem teljes értékű új készülék, mert ha megnézed az USA store-t, ott folyton 20-40%-os kedvezménnyel árulják az ilyeneket. szóval olcsóbb, mint az új, ez tény. azaz nem új. biztosan a T is olcsóbban kapja, de nem tudom milyen szerződésük van az Apple-lel. egyáltalán mit keres náluk refurb készülék? gondolom a 3 napon túli garis cserékre. azokat majdnem mindig így oldják meg.
törvény kellene nekik, feketén-fehéren kinyomtatva, hogy 72 órán belül kötelesek hiba esetén cserélni a készüléket egy megegyezőre. az alapján már könnyebben menne a dolog, mert a refurb az nem megegyező, hiszen használt.
nem lesz könnyű kör, sok sikert. ne üvölts, nyugodtan, értelmesen add elő mit szeretnél és ha nem szemetek, ők is normálisan állnak majd hozzád.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Juniper SRX300 tűzfal / router friss firmware-rel!
- ThinkPad X1 Carbon 6th Gen i7 / 16GB / FHD / US bill. Windows 11 Pro
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6600XT / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Latitude 5410 27% 14" FHD IPS i5-10210U 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar
- Ravpower 6000 mAh-s mégis pici powerbank eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest