Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stifler93
tag
Én is gariztatni szeretném az iPhone-t a T-nél.
Ha elmondom a problémámat, rögtön adják az új készüléket, vagy ott kell hagynom és napokig kell más telefont használnom? Jailbreak-et leszedjem előtte? -
Paci84
csendes tag
Új, vagy csak annak látszik?
2011.07.27. szerda 08:13Előfordulhat, hogy egy vállalkozás, használt terméket újként értékesít a fogyasztó részére, vagy újként hirdeti a használt cikket. Ha ilyen jogsértést tapasztal a fogyasztó, és ezt egy kérelem formájában eljuttatja az illetékes megyei Kormányhivatal Fogyasztóvédelmi Felügyelőségére, a fogyasztókkal szembeni tisztességtelen kereskedelmi gyakorlat tilalmáról szóló 2008. évi XLVII. törvény vonatkozó rendelkezései alapján – attól függően, hogy tevőleges megtévesztés történt-e, vagy megtévesztő mulasztás – tudnak eljárni, és a fogyasztóvédelmi törvény által biztosított szankciórendszer alkalmazásával elmarasztalni a vállalkozást az eset összes körülményét mérlegelve. >>>
forrás: nfh.hu
-
tildy
nagyúr
válasz
Something_ #18 üzenetére
Nem.Ez tesztelt telefon.
pl. felénk 14 napon belül meggondolhatod magad, és visszaviheted. .Akkor is ha nulla baja. Ezt is eladják később refurbishedként.Csak külföldön van annyi gerinc a szolgáltatóban, hogy kiírja : refurbished.
-
Keksz
senior tag
Online vetted? Nem lett volna jobb 8 napon belül visszaadni hogy "nem kell"? Elállni a vásárlástól és megvenni másnap újból
Gondolom az előfizetés miatt ez nem élt volna, vagy?
BTW:
Applestore-ban hogy lehet venni 20-40% -val olcsóbban refurbished telefonokat?
Online? Vagy előben? pl. külföldön? -
manoarc
senior tag
Nem tudom végül kaptál e újat vagy nem , de 100% hogy jár egy origi dobozos.
Az ügyfélpontokban pedig keményebben kell fellépni , addig itt maradok míg ... aztán ezt a beszélgetést rögzítettem , IBM , FBI , ÁNTSZ , betűk gyakori emlegetése , üzletvezetőt kérni , stb stb . Ezekből valamelyik , vagy mind együtt ált. segít ilyen helyzetekben.
Fogyasztóvédelemre pedig ne sajnáld az időt ha úgy alakul , ennyi pénzért végig kell járni azt az utat is. -
válasz
Something_ #103 üzenetére
Te jó ég, dehogy feltételezem, hogy nem mondasz igazat, csak szeretném minél élethűbben reprodukálni az ismerősöd esetét és úgy előadni a T-nél, ezért akartam volna beszélni a sráccal.
Köszönöm szépen
-
Something_
őstag
válasz
ittakary #102 üzenetére
Minek? Ugyan annyit fog mondani, mint amit en elmondtam. Nem hiszel nekem?
Nem kapcsolodott be a kepernyo, hangszoro, kozben lehetett hivni, de semmi jelzes. Kikapcsolni, ujrainditani sem lehetett.
Kb 1 honapos volt a telo, bevitte a T-hez, bent tartottak, majd visszahivtak es kapott uj dobozban, uj tartozekokkal, foliaval egyutt egy zsir uj iphonet.
Ha ez segit, akkor asszem a pesti uti tesconal a t-ben volt. -
válasz
Something_ #101 üzenetére
PÜ-ben tudsz adni nekem egy elérhetőséget hozzá ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3402
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 83% akku
- Lenovo ThinkPad T15 Gen1 Intel Core i5-10210U
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest