Hirdetés
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cathulhu
addikt
Az számomra nem olyan hatalmas gond, hogy nem tud magyarul, makogom annyira az angolt, hogy megértessem magam vele, ráadásul az akcentussal is sokkal toleránsabb lett a technológia mint pár éve. Ami zavar, hogy a google asszisztenst be tudom állítani akár kétnyelvűre is, és tudok rendes szöveget diktálni neki magyarul, de ekkor a parancsokat elfelejthetem, azonnal kikapcsolja őket, vagyis ez volt a helyzet mikor utoljára próbáltam, és nem értem a logikát mögötte, hogyha elég intelligens ahhoz, hogy felismerje milyen nyelven diktálok neki, akkor miért nem tudok angol hangvezérléssel magyar SMSt diktálni...
A másik meg a navigáció, magyarul eleve nem lehet(ett), angolul meg nincs az az isten, hogy megértse a magyar utcaneveket.
Pedig el tudnék képzelni ilyesmit otthon, black friday listámra fel is írtam[ Szerkesztve ]
Ashy Slashy, hatchet and saw, Takes your head and skins you raw, Ashy Slashy, heaven and hell, Cuts out your tongue so you can't yell
Új hozzászólás Aktív témák
- Akció! Paidashu 10600mAh, 22.5W Gyorstöltő PowerBank
- Google Pixel 8 Pro Nillkin Camshield Pro zöld tok
- Usams biciklis telefon tartó
- Xiaomi 120W szupergyorstöltő adapter Gyári Új 12hó jótállással/számlával
- Apple Airtag 4 Pack Bluetooth Nyomkövető, Bontatlan, Új, 4 Darabos Csomagolás, 1 Év Apple Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest