Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Nubia Flip 5G - kagylót, jó áron
- 1More SonoFlow Pro - Let it flow!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
Új hozzászólás Aktív témák
-
juuzer
addikt
Már csak egy olyan asszisztens kéne, akit hívhatok Gideon-nek és engem megvennének kilóra
[ Szerkesztve ]
Vamos a la playa.
-
somogyib
őstag
"...két irányban kommunikáló hangasszisztensek."
Ezt nem nagyon értem, milyen két irányról van szó?
"...vagy mondjuk zenét játszanak."
Akkor fogom mesterséges intelligenciának nevezni, ha nem csak játszani fogja a zenét, hanem hallgatni is.
[ Szerkesztve ]
-
Kasya
nagyúr
Az elzo modell dizajnjahoz kepest visszalepes. Milyen legyen? Szebb. Nem vagyok dizajner...
(#13) macskea : Nekem volt egy radiokontrollos Citizen ebresztooram 15 evvel ezelott, ami nagyon hasonlit erre. Nyilvan, kisebb kvarc kijelzo. Itt csupan tobbet varnek az elozo modellhez kepest.
[ Szerkesztve ]
-
Cathulhu
addikt
Az számomra nem olyan hatalmas gond, hogy nem tud magyarul, makogom annyira az angolt, hogy megértessem magam vele, ráadásul az akcentussal is sokkal toleránsabb lett a technológia mint pár éve. Ami zavar, hogy a google asszisztenst be tudom állítani akár kétnyelvűre is, és tudok rendes szöveget diktálni neki magyarul, de ekkor a parancsokat elfelejthetem, azonnal kikapcsolja őket, vagyis ez volt a helyzet mikor utoljára próbáltam, és nem értem a logikát mögötte, hogyha elég intelligens ahhoz, hogy felismerje milyen nyelven diktálok neki, akkor miért nem tudok angol hangvezérléssel magyar SMSt diktálni...
A másik meg a navigáció, magyarul eleve nem lehet(ett), angolul meg nincs az az isten, hogy megértse a magyar utcaneveket.
Pedig el tudnék képzelni ilyesmit otthon, black friday listámra fel is írtam[ Szerkesztve ]
Ashy Slashy, hatchet and saw, Takes your head and skins you raw, Ashy Slashy, heaven and hell, Cuts out your tongue so you can't yell
-
tha_answer
őstag
@Kasya
Jaja pl kava...[ Szerkesztve ]
-
Mr.Silkó
veterán
-
gabor7th
addikt
Nem értem minek ablakot nyitni a hackereknek az életünkre és átadni nekik az irányítást a házunk bizonyos rendszerei felett. Mert amilyen ezeknek a biztonsága, ez azzal egyenértékű. Meg persze a cégek ezután már még több adatot gyűjthetnek be és talán majd kéretlen reklámokkal dobálnak minket. Minek ez?
[ Módosította: #65675776 ]
A számítástechnika új negatív trendjei: ujtechkor.blog.hu
-
BalanceR
addikt
Akkor most az amazon feltalálta a tabot, amit helyhezkötve lehet használni?
Desktop tablet?[ Szerkesztve ]
#Raspberry #Orangepi #HassOS #Esp32
-
A 2. Vesztes
senior tag
Kérek egy ilyet! Wezli Sznápsz nélkül, ha lehet!
Vuff!
[ Szerkesztve ]
Samsung S23 Ultra + iPad Pro
-
Benetnes
tag
-
Mr.Silkó
veterán
Nemrég néztem újra a pár éves 'A sziget' című filmet, na abban van ehhez nagyon hasonló. Elég menő.
-
takacsbotond
őstag
Tényleg lehetne szebb.
Minden esetre ha tudna magyarul én vevő lennék egyre.Próbáltad már kikapcsolni-bekapcsolni?
-
Kasya
nagyúr
Hat megis csak ilyen randa lett. Mint egy 90-es evekbeli ebresztoora.
-
Graphics
Jómunkásember
Amerikában legutóbb személyi asszisztensek között piacvezető volt az Alexa.
Érdekes amúgy, idehaza nem sok infó kering róla
@Kasya: Milyen legyen? Egy nagy kijelző meg egy hangszóró... Nem egy művészeti alkotásnak kell lennie
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest