- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Redmi Note 13 4G
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Magisk
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
dajkopali #28 üzenetére
Teljesen én sem tudom, de a számtítástexhnikai oldalt mintha nem nagyon fejlesztették volna, legalábbis erről nem ovlastam sehol. És bizony a nyolcvanas évek nem most volt már. De mivel jópár éve ovlastam erről, ezért lehet léptek előre, komplett rendszercserét viszotn tuti nem végeztek, vagyis valahol még bújkálhatnak apróbbságok.
Egyébként itt olvastam PH-n, hogy a processzor és memóriagyártóknak szinte nyűg a katonai piac, mertott nem tudnak áttérni a modern méretekre, hisz azok kevésbé sugárzásállóak, ezért is vannak régebbi cuccok a gépeken. És azért a csykszéleség csökkenése nem olyan túl régóta ilyen veszett méret, valami 95nm-re emlékszem, mitn utolsó infó, ami még kellően sugárzásálló.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fujifilm X
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Reklámblokkolók topikja
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Renault, Dacia topik
- PlayStation 5
- BestBuy topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest