- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- DIGI Mobil
- Milyen GPS-t vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Garmin topik
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
tibaimp
nagyúr
Lassan nagyobb lesz a cég, mint az Apple, ha nem nagyobb már is.
A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
Kékes525
félisten
Nekem nem tetszik az új dizájn vonal. Túl keskenyek a telefonok, így a betűknek és a képi elemeknek is szükségszerűen kisebbeknek kell lenniük.
Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.
-
Scholes9
nagyúr
Nem csoda, az S8, + és a Note 8 is remekül sikerültek, írom ezt Apple userként
PS5 Pro + PS VR2 <-> XSX <-> 65” S90C
-
no more
veterán
válasz Armagedown #7 üzenetére
Magyarul: k*rva sok!
Meg is érdemlik, ennyire jó telefonom még nem volt soha, mint az S7 Edge!
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S7 Edge Black Onyx
-
<Lacy85>
addikt
válasz Destin4tor #67 üzenetére
Mert abból jóval kevesebb fogyott, mint az S szériából. ha az S7-et kellett volna vissza hívni, az már fájt volna egy kicsit.
-
Destin4tor
tag
Döbbenet hogy a Note 7-es fiaskó anyagi és presztizsvezteségének hatását is alig érezték meg
the only easy day....was yesterday.
-
Apone33
őstag
válasz holozis_HUN #64 üzenetére
Úgy ám, nekem is van egy, pár napja vettem elő még mindig a gyári akku van benne és az is meglepően jól bírja.
[ Szerkesztve ]
Play Hard!!!
-
veterán
Aki tud,az tud.
HARLEY-DAVIDSON
-
Tanisz
senior tag
Zsebpénznek elmegy
Amúgy mikor fognak valami tisztességes terméket előállítani?
Kicsit unalmas már a sok kínaiakról másolt ipari hulladék amit előállítanakhttp://projekt.azigazikincs.hu/ ''Homo loquax nonnumquam sapiens''; "Nam et si ambulavero in valle umbrae mortis, non timebo mala, quoniam tu mecum es. Virga tua et baculus tuus, ipsa me consolata sunt. "
-
addikt
A tavalyi füstbe ment attrakció után itt volt az ideje.
iPhone felvásárlás előfizetéses is!
-
janeszgol
félisten
Pedig voltak igen jó készülékeik. Amik jók voltak: S3, Note 3 (ez ugyan olyan legenda a szememben, mint az LG G2)-4-5, S5 (méltatlanul lefikázva és elfeledve sajnos), Omnia W, Omnia 7, Note 2.
Amik elcsúsztak egy-egy apróságon, pedig amúgy nagyon frankók lehettek volna: S4 (akku púposodás), Galaxy W (akku zabálás, 3-5 hónap alatt totál gallyra vágta az akksit).
-
spect80
senior tag
válasz [Prolixus] #46 üzenetére
nem odakerülnek lassan, hanem már rég ott vannak
http://index.hu/gazdasag/2016/12/16/del-korea_samsung_csebol_pak_gunhje_politikai_valsag_tarsadalmi_egyenlotlenseg_modellvalsag/
-
RaveForce
veterán
Sot.. a note12 az egy használt audi a7 ara lesz...
„egy mobilarenás topik terebélyesedésével annak az esélye, hogy valaki a samsunggal vagy az apple-el von valamilyen párhuzamot, közelít az egyhez. Kiegészítés 2017: a xiaomi is jön fel, HMD Global topikban főleg. ” RaveForce's Law
-
kop8
őstag
Érdekes hogy azt senki nem mondja hogy drágák....
A rekordnyereség tuti összefügg azzal hogy egyre drágábbak a telok, a Note10 lehet már 500ról indul majd
GIGABYTE Z77X-UD5H / i7 2600k Scythe Mugen 2 / 20GB DDR3 1600Mhz / RX570 / Corsair RM550 ----Thermaltake Commander MS-I----xiaomi mi5/ mi14
-
joey04
titán
Nem csoda. Androidos vonalon senki nem ér a nyomukba.
-
RaveForce
veterán
Megutott a nagy meleg es a "jokedv" es inkabb magammal vittem uszashoz, merhogy', ugy is birja... aztan nelkule jottem ki a vizbol
„egy mobilarenás topik terebélyesedésével annak az esélye, hogy valaki a samsunggal vagy az apple-el von valamilyen párhuzamot, közelít az egyhez. Kiegészítés 2017: a xiaomi is jön fel, HMD Global topikban főleg. ” RaveForce's Law
-
<Lacy85>
addikt
S6-ig bottal sem piszkáltam volna egy Samsungot, de azóta elég durva, amit letettek az asztalra.
Van itthon S7 Edge, meg S8+ is, de egyiket sem bántuk meg. Sőt. -
RozogA87
tag
válasz [Prolixus] #46 üzenetére
At the beginning of the 21st century the Samsung was become the largest...(Resident Evil film eleje Samsung helyett Umbrella corporation) amúgy engem is megdobhatnának mondjuk 30 millióval. Most jól jönne.
Az intelligens emberek hajlamosabbak a mentális betegségekre. Állítják a hangok a fejemben.
-
[Prolixus]
addikt
+ Gyógyszeripar, már gyógyszert is gyárt a Samsung...
Félelmetes ez a cég, a cyberpunk fikciókban megjelenő, kormányokat bábként mozgató, emberi ésszel felfoghatatlanul sok pénzzel és befolyással rendelkező gigavállalatok szintjére kerülnek lassan.
I'm no hero Doc, I'm just your regular US Army Mark 4 cyber commando
-
enginev3.0
félisten
Azt hiszem erre jó az edge kijelző, egy korábbi másik topicban való válaszként
Teljesen érthető a HTC irányvonala
[ Szerkesztve ]
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
RaveForce
veterán
Mai napig hasznalnam az s7e-t ha nem egy to meder melyen nyaldosna az iszapot user error lvl 99
-
Hegasus
senior tag
hát.... totálisan érthető! eleinte kerültem a samsungot, de s5 óta jókat olvasok róluk, és most s7et nyúzva, egy fityinget se bánok amit kaptak tőlem.
Work it harder, Make it better, Do it faster, Makes us stronger.
-
törölt tag
Még várj vele, a Samsung Electronicsnál épp most cserélődik a korrupciós botrány miatt a vezérkar.
[ Szerkesztve ]
-
KFORboy
senior tag
Ki az samu feje?
Csak hogy tudjam kit kell elrabolni/megzsarolni/trallala..Cartman: -Tyű || Butters: - Dupla TYŰ !
-
törölt tag
válasz Snowy_owl #29 üzenetére
A forrásban "trillion" szerepel, ami magyarul tényleg "billió". De ott van a cím alatt a link, egy kattintás megnézni.
Itt fel vannak sorolva a hatványok magyarul és angolul is.
[ Szerkesztve ]
-
atis123
tag
válasz Snowy_owl #29 üzenetére
Jobbára megelégszenek a billionnal. Se a dollárt, se a fontot nem kell felszorozni úgy, hogy értékelhető legyen mint a forint. Tizen-, meg százezer milliárd fontokkal, eurókkal dollárokkal elég sok mindent meg lehet mérni.
[ Szerkesztve ]
"Nincs az elbaszva, csak másra lesz jó!"
-
RaveForce
veterán
En most mashonnan fogom megkozeliteni. Szep-szep, jok a telefonok, most is s8+ van, de ez az eredmeny(szigoruan a mobilos resz), koszonheto az impotens konkurens vezeteseknek, vagy mar-mar nem letezo konkurencianak. Siman sokkal jobbak is lehetnenek tobb funkcioval, az aktualis S es Note modellek, de az iparag osszes tobbi szereploje olyan toketlen, hogy valahol mindig elszurja, talan ha az LG es a hTC osszeolvadna, az kitermelne valami eletkepes alternativat, de ami most van, nem meglepo... jo a samsung, de az eredmeny boven koszonheto az inkompetens "konkurencianak" is..
-
w333
félisten
Megérdemlik ... jó telefonokat rakna le mostanság az asztalra !
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
Apone33
őstag
-
Snowy_owl
őstag
Tehát akkor nálunk a billió az 1000 milliárdot jelent de ha angolul írjuk a billiót akkor az már csak milliárdot jelent. Kérdés mi szerepelhet a forrásban? Másik kérdésem hogy angolul hogyan írják a billiót?
régen minden jobb volt, régen még a "régen minden jobb volt" is jobb volt.
-
Mr.Silkó
veterán
Meg is érdemlik, nálunk az elektronikai cuccok ¾-e Samsung, minddel elégedettek vagyunk.
-
Almonen
aktív tag
Még egy botrányt az akksival nem akarnak ők sem pláne az ünnepek előtt
-
RaveForce
veterán
válasz #24536576 #14 üzenetére
?! gondolom arrol nem is olvastal, hogy uj tobb lepcsos rendszerben kiemelten ellenorzik az akkukat azota, a mobilarena is lehozta, plusz a note8 is kisebb akksit kapott a biztonsag erdekeben. Tehat ez a kommented maximalisan nem helytallo, es irrelevans..
[ Szerkesztve ]
-
szubrutin
aktív tag
Iphone x kijelzok..
Nem mindegy, hogy egy hülye okoskodik, vagy egy okos hülyéskedik :)
-
Apone33
őstag
Ennyit pénzt sztem elképzelni sem lehet.
Play Hard!!!
-
atosan
veterán
válasz fornettisuti #13 üzenetére
+ Nehézipar, építőipar, haditechnika... Szerintem könyebb felsorolni miben nincsenek benne. Nem kispályások.
Maine coon
-
janeszgol
félisten
De nem csak ezek. Eleg a memoria es flash chipek dragulasra gondolni. Erdemes volt evekig olcsositani a ram chipeket, ezzel tonkre teve nehany gyartot. Ma csak harom van, egyszerubb a kartell. De nem is kell az, mivel egyik sem tudja kielegiteni az igenyeket, szoval arat csokkenteni egyik sem fog.
-
törölt tag
Én csak annyit sajnálok, hogy a Note 7-es botrányt meg se érezték, sőt. Így viszont nem fognak jobban odafigyelni se a biztonságra, se a minőségre.
-
fornettisuti
veterán
És akkor még ott vannak az olyan üzletágak, amikről sokan nem is sejtenek a Samsungról, hogy komolyan jelen van benne, pl. tengeri (konténeres) szállítmányozás.
iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - LG 65” QNED - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Voopoo Argus MT - Voopoo Argus Pod
-
Almonen
aktív tag
Megérdemlik csak így tovább.
-
Snowy_owl
őstag
válasz Armagedown #7 üzenetére
A magyarban az ezer milliót hívják milliárdnak, az ezer milliárdot billiónak, az ezer billiót billiárdnak, az ezer billiárdot trilliónak és így tovább, szépen sorban egészen a centillióig.
forrás: [link]
tehát 14,86billió forint azaz 14860 milliárd forint.
[ Szerkesztve ]
régen minden jobb volt, régen még a "régen minden jobb volt" is jobb volt.
-
hemaka
nagyúr
-
Fred23
nagyúr
Okkal sikeresek, megérdemlik!
-
Armagedown
őstag
Billió?Az magyarul micsoda?
[ Szerkesztve ]
“If you don't read the newspaper, you're uninformed. If you read the newspaper, you're mis-informed.”
-
kiezTe90
senior tag
Ilyen összegek a világon nincsenek. Ez baromi sok. Halandó fejjel elolvasva elsírtam magam.
Amúgy tényleg jó telefonokat gyárt. A többiről nemtudok véleményt nyílvánítani, de szerintem azok se lehetnek rosszak. (Gondolok itt tv, háztartási dolgok stb...)
Egyre többször egyetértek Thanosal...
-
Arcképgyáros
Pár milliárd forinttal megáldhatnának csak úgy...
Meg se kottyanna nekikiFi xDSD Gryphon / TAGO STUDIO T3-01 / Acoustune HS1750CU
-
hemaka
nagyúr
Jo sok della
crazy mudi dog ║ Fuji X100VI ║ MBP M4 Max ║ Syno DS3622xs+
-
Ricardo
titán
Jó készülékeket gyártanak. A Note 8 nagyon jó lett, ezen kívül az A, és az S széria is sikeres.
-
hroberto
veterán
Elképesztő pénzek már ezek. Meddig lehet még növekedni?
KTM 1290 Super Duke R Gen3, Alfa Romeo Giulia
-
Quasi_modo
nagyúr
Nem vagyok meglepve. Nagyon szalad a szekerük.
valami
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Path of Exile 2
- Bittorrent topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB Green, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, Zöld, 1 Év Apple Garancia
- iphone 14 Pro 256 GB - használt, független, 230 000 HUF
- Honor 200 Pro új, 12/512GB black eladó!
- Apple iPhone 14 256GB - független, 87%, Apple garancia, doboz
- iPhone 16 Pro Max 256 GB Black Titan - Bontatlan - ApCom
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest