Hirdetés
- Yettel topik
- Vékony készülékházba nem fér a SIM-kártya?
- 2026-ra halasztotta a Siri felturbózását az Apple
- Jóáras gamert mutatott az IQOO
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Dobja a némítókapcsolót a OnePlus
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibaimp
nagyúr
Lassan nagyobb lesz a cég, mint az Apple, ha nem nagyobb már is.
-
Kékes525
félisten
Nekem nem tetszik az új dizájn vonal. Túl keskenyek a telefonok, így a betűknek és a képi elemeknek is szükségszerűen kisebbeknek kell lenniük.
-
Scholes9
nagyúr
Nem csoda, az S8, + és a Note 8 is remekül sikerültek, írom ezt Apple userként
-
no more
veterán
válasz
Armagedown #7 üzenetére
Magyarul: k*rva sok!
Meg is érdemlik, ennyire jó telefonom még nem volt soha, mint az S7 Edge!
[ Szerkesztve ]
-
<Lacy85>
addikt
válasz
Destin4tor #67 üzenetére
Mert abból jóval kevesebb fogyott, mint az S szériából. ha az S7-et kellett volna vissza hívni, az már fájt volna egy kicsit.
-
Destin4tor
tag
Döbbenet hogy a Note 7-es fiaskó anyagi és presztizsvezteségének hatását is alig érezték meg
-
Apone33
őstag
válasz
holozis_HUN #64 üzenetére
Úgy ám, nekem is van egy, pár napja vettem elő még mindig a gyári akku van benne és az is meglepően jól bírja.
[ Szerkesztve ]
-
Aki tud,az tud.
-
Tanisz
senior tag
Zsebpénznek elmegy
Amúgy mikor fognak valami tisztességes terméket előállítani?
Kicsit unalmas már a sok kínaiakról másolt ipari hulladék amit előállítanak -
A tavalyi füstbe ment attrakció után itt volt az ideje.
-
janeszgol
félisten
Pedig voltak igen jó készülékeik. Amik jók voltak: S3, Note 3 (ez ugyan olyan legenda a szememben, mint az LG G2)-4-5, S5 (méltatlanul lefikázva és elfeledve sajnos), Omnia W, Omnia 7, Note 2.
Amik elcsúsztak egy-egy apróságon, pedig amúgy nagyon frankók lehettek volna: S4 (akku púposodás), Galaxy W (akku zabálás, 3-5 hónap alatt totál gallyra vágta az akksit).
-
spect80
senior tag
válasz
[Prolixus] #46 üzenetére
nem odakerülnek lassan, hanem már rég ott vannak
http://index.hu/gazdasag/2016/12/16/del-korea_samsung_csebol_pak_gunhje_politikai_valsag_tarsadalmi_egyenlotlenseg_modellvalsag/
-
kop8
őstag
Érdekes hogy azt senki nem mondja hogy drágák....
A rekordnyereség tuti összefügg azzal hogy egyre drágábbak a telok, a Note10 lehet már 500ról indul majd
-
joey04
titán
Nem csoda. Androidos vonalon senki nem ér a nyomukba.
-
<Lacy85>
addikt
S6-ig bottal sem piszkáltam volna egy Samsungot, de azóta elég durva, amit letettek az asztalra.
Van itthon S7 Edge, meg S8+ is, de egyiket sem bántuk meg. Sőt. -
RozogA87
tag
válasz
[Prolixus] #46 üzenetére
At the beginning of the 21st century the Samsung was become the largest...(Resident Evil film eleje Samsung helyett Umbrella corporation) amúgy engem is megdobhatnának mondjuk 30 millióval. Most jól jönne.
-
-
Azt hiszem erre jó az edge kijelző, egy korábbi másik topicban való válaszként
Teljesen érthető a HTC irányvonala
[ Szerkesztve ]
-
Hegasus
senior tag
hát.... totálisan érthető! eleinte kerültem a samsungot, de s5 óta jókat olvasok róluk, és most s7et nyúzva, egy fityinget se bánok amit kaptak tőlem.
-
törölt tag
Még várj vele, a Samsung Electronicsnál épp most cserélődik a korrupciós botrány miatt a vezérkar.
[ Szerkesztve ]
-
KFORboy
senior tag
Ki az samu feje?
Csak hogy tudjam kit kell elrabolni/megzsarolni/trallala.. -
törölt tag
válasz
Snowy_owl #29 üzenetére
A forrásban "trillion" szerepel, ami magyarul tényleg "billió". De ott van a cím alatt a link, egy kattintás megnézni.
Itt fel vannak sorolva a hatványok magyarul és angolul is.
[ Szerkesztve ]
-
RaveForce
veterán
En most mashonnan fogom megkozeliteni. Szep-szep, jok a telefonok, most is s8+ van, de ez az eredmeny(szigoruan a mobilos resz), koszonheto az impotens konkurens vezeteseknek, vagy mar-mar nem letezo konkurencianak. Siman sokkal jobbak is lehetnenek tobb funkcioval, az aktualis S es Note modellek, de az iparag osszes tobbi szereploje olyan toketlen, hogy valahol mindig elszurja, talan ha az LG es a hTC osszeolvadna, az kitermelne valami eletkepes alternativat, de ami most van, nem meglepo... jo a samsung, de az eredmeny boven koszonheto az inkompetens "konkurencianak" is..
-
w333
félisten
Megérdemlik ... jó telefonokat rakna le mostanság az asztalra !
-
Apone33
őstag
válasz
SkyLine3000 #30 üzenetére
Ugye
-
Mr.Silkó
veterán
Meg is érdemlik, nálunk az elektronikai cuccok ¾-e Samsung, minddel elégedettek vagyunk.
-
Almonen
aktív tag
Még egy botrányt az akksival nem akarnak ők sem pláne az ünnepek előtt
-
RaveForce
veterán
válasz
#24536576 #14 üzenetére
?!
gondolom arrol nem is olvastal, hogy uj tobb lepcsos rendszerben kiemelten ellenorzik az akkukat azota, a mobilarena is lehozta, plusz a note8 is kisebb akksit kapott a biztonsag erdekeben. Tehat ez a kommented maximalisan nem helytallo, es irrelevans..
[ Szerkesztve ]
-
szubrutin
aktív tag
Iphone x kijelzok..
-
Apone33
őstag
Ennyit pénzt sztem elképzelni sem lehet.
-
atosan
veterán
válasz
fornettisuti #13 üzenetére
+ Nehézipar, építőipar, haditechnika... Szerintem könyebb felsorolni miben nincsenek benne. Nem kispályások.
-
janeszgol
félisten
De nem csak ezek. Eleg a memoria es flash chipek dragulasra gondolni. Erdemes volt evekig olcsositani a ram chipeket, ezzel tonkre teve nehany gyartot. Ma csak harom van, egyszerubb a kartell. De nem is kell az, mivel egyik sem tudja kielegiteni az igenyeket, szoval arat csokkenteni egyik sem fog.
-
törölt tag
Én csak annyit sajnálok, hogy a Note 7-es botrányt meg se érezték, sőt. Így viszont nem fognak jobban odafigyelni se a biztonságra, se a minőségre.
-
fornettisuti
veterán
És akkor még ott vannak az olyan üzletágak, amikről sokan nem is sejtenek a Samsungról, hogy komolyan jelen van benne, pl. tengeri (konténeres) szállítmányozás.
-
Almonen
aktív tag
Megérdemlik
csak így tovább.
-
Snowy_owl
őstag
válasz
Armagedown #7 üzenetére
A magyarban az ezer milliót hívják milliárdnak, az ezer milliárdot billiónak, az ezer billiót billiárdnak, az ezer billiárdot trilliónak és így tovább, szépen sorban egészen a centillióig.
forrás: [link]
tehát 14,86billió forint azaz 14860 milliárd forint.
[ Szerkesztve ]
-
hemaka
nagyúr
válasz
Armagedown #7 üzenetére
-
Fred23
nagyúr
Okkal sikeresek, megérdemlik!
-
Armagedown
őstag
Billió?Az magyarul micsoda?
[ Szerkesztve ]
-
kiezTe90
senior tag
Ilyen összegek a világon nincsenek. Ez baromi sok. Halandó fejjel elolvasva elsírtam magam.
Amúgy tényleg jó telefonokat gyárt. A többiről nemtudok véleményt nyílvánítani, de szerintem azok se lehetnek rosszak. (Gondolok itt tv, háztartási dolgok stb...)
-
Pár milliárd forinttal megáldhatnának csak úgy...
Meg se kottyanna nekik -
hemaka
nagyúr
Jo sok della
-
Ricardo
titán
Jó készülékeket gyártanak. A Note 8 nagyon jó lett, ezen kívül az A, és az S széria is sikeres.
-
hroberto
veterán
Elképesztő pénzek már ezek. Meddig lehet még növekedni?
-
Quasi_modo
nagyúr
Nem vagyok meglepve. Nagyon szalad a szekerük.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az előző negyedév árbevételét és profitjait is sikerült túlszárnyalnia a koreai vállalatnak 2017 harmadik három hónapjában.
- Samsung Galaxy S23 8/256GB, Mekímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- iPhone 11 Pro 256GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 97%/p4115
- iPhone 11 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4113
- iPhone SE 2020 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4112
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest