- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
VTom
veterán
Hát, ez elég csömölletes lett..
-
-
Romvr
őstag
Akkor január 31-ig van esélyük még licenselni valami normális grafikus motort, hozzá egy fizikai motort, ha már pusztítani akarnak, felvenni a karakterek mozgását MoCap-al és keríteni olyan fejlesztőket és csapatvezetőket akik tudják is mit kell mindezzel kezdeni. Azt meg sem említem hogy az üsd-vágd harcrendszer már lerágott csont, főleg ilyen mozgásokkal amit ebben mutattak.
Mert az alapötlet tetszik, noha nem mondható egyedinek, de a kivitelezés a videó alapján csapnivaló.Azért elképzeltem a beszélgetést a vezetőség és az imént látott lelkesen beszélő emberek között:
- Te Bélám, állj ki és mond bele a kamerába hogy ez milyen fantasztikus játék lesz.
- Hát nézzétek már meg milyen ez! Ezt dicsérjem? Ez kudarcra van ítélve! Felmondok még most inkább!
- Meg kapod a fizetésed háromszorosát...
- Abba a kamerába? Kezdhetem is? -
Valahogy a megvalósítása egy 2005-6-os játékra emlékezett , ami nem feltétlen baj, de már maradi.
Az árnyékok, és a textúra "számomra" borzalmas, a mozgás kivitelezése is fúra. -
okibots
aktív tag
Messze nem szokásom mások munkáját leszólni ,de a legutóbbi gameplay videók alapján, nem is értem, hogy nem égő vörös arccal beszélnek a játékról ebben a videóban, pofámról leégne a bőr ha egy "ilyen" játékról ekkora lelkesedéssel kellene beszélnem. Mondjuk ha neki tetszik, akkor nem szóltam
-
VictorHUN
aktív tag
Ez is olyan játék amit egy névvel akarnak eladni aztán semmi köze sincs Conanhoz, főleg úgy hogy egy épitgetős, gyűjtögetős baromságról van szó amiben még a mozgás is valami pocsék. Van ott pár ember a fejlesztőknél akik jobb ha másik szakmát választanak mert kurvára nem értenek hozzá
-
Televan74
nagyúr
Pedig az ötlet nem rossz.De a megvalósítás eléggé középszerű. Majd kiderül mennyire harapnak rá a népek.
-
Medocsabi
addikt
"remélhetőleg a Conan: Exiles jóval maradandóbb alkotás lesz mint elődje"
Nem,szerintem nem lesz...tudom nem minden a grafika,de állítom xbox 360on a skyrim ennél kidolgozottabb volt.Remélem nem lesz igazam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asztalos klub
- Kutya topik
- 3D nyomtatás
- Hardcore café
- Milyen légkondit a lakásba?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Mikrotik routerek
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Sony PlayStation 5 (PS5) Pro Játékkonzol
- PS5 Slim Disc 1TB 2026.10.08 GARANCIA
- Új, bontatlan dobozos Nintendo Switch 2 Mario Kart World játékkal, 2 év gyári Nintendo garanciával
- PS5 Digital Edition (+ajándék néha liftinggelős kontroller)
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged