- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
csumpa
csendes tag
-
joey04
titán
válasz
badacsony #32 üzenetére
Én is sheratan véleményén vagyok, pedig engem nem érdekel az ár, nem mert gazdag vagyok hanem mert ha tetszene a megoldás úgyis összekaparok elvonok máshonnan lóvét rá, de nekem az nem oké hogy figyeljem mikor merül le az egér vagy headsetnél még a teló is lemerülhet hamarabb bt miatt.
ami kéne inkább: normális méretű kijelző jobb video felbontás meg normális kamera. egy közép-felső kategóriába szinte csak 2-2.2es kijelzőkkel jelen lenni...
-
törölt tag
válasz
badacsony #30 üzenetére
Nekem fontos az A2DP BT, így hallgatok zenét. Jól szól az, csak 10k-nál többet kell rászánni.
igen, lehetséges, de én úgy vagyok ezzel, mint a BT-os egérrel: 20ezerért lehet már kapni olyat, aminél nincs "lag", meg megfelelő minőségű, plusz kell egy BT adapter a gépbe. ezzel ellentétben 2ezerért kapok egy sima vezetékes optikai egeret, amin egyáltlaán nincs "lag", nem merül le az eleme, és bármire ugyanolyan jól használható eddigi tapasztalataim szerint
-
törölt tag
válasz
badacsony #27 üzenetére
nem kötekedésképpen mondom, de amiket írsz, azok nem annyira hasznos funkciók egy ilyen jellegű telefonban. a GPS ugye rendes térképek nélkül semmit nem ér szinte, ha meg netről szedi le az félmegoldás, mert netkapcsolat (plusz pénz) kell hozzá. ráadásul mivel nem okostelefon, így nem lehet más programokat telepíteni, amiknek esetleg kifinomultabb a térképe.
az FM-adó meg olyan dolog, hogy van biztos pár ember, aki használja, de azért szerintem ez inkább azért "kell", mert a konkurencia elkezdte. a sztereó BT támogatás is egy nagyszerű dolog, mindenki kiabál miatta, ha kimarad, de a tömegek nagy része nem is tudja, hogy mi az. meg a BT fülesek sem olyan olcsók, és minőségben sem érik el azért (ahogy hallottam) a vezetékeseket.persze mindez már kell, mert mindenki beleteszi, tehát ha valaki nem, akkor az lemarad. de ezek nélkül is tökéletesen jól használható telefont lehet ám kapni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest