- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Honor Magic V2 - origami
- Android szakmai topik
- Egy óra, két rendszer
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
ZyXEL NSA325 v2 - Téma összefoglaló és FAQ
Kérlek olvasd el az összefoglalót, mielőtt írnál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr Dini
addikt
Szia!
A megosztások fülnél, ha módosítod mindegyik megosztás alatt a jogokat haladóra, akkor lehet szabályozni, hogy az egyes mappákat ki láthassa. Vagy FFp alól is be lehet állítani egy frissebb FTP szervert, amiben kényelmesebb a jogokat kezelni. Persze ehhez valamennyire ismerni kell a linuxot, illetve az FTP-t magát.
(#5731) ssid3956
Szia!
A Kodi nem rossz, de ő nem médiaszerver, hanem médiacenter. Tehát nem a NASon, hanem a klienseken fut, s csak tallózza/rendszerezi a médiát stb. Webes felülete is van...
Màs jó alternatíváról a Plex mellett sajnos nem hallottam...
-
Mr Dini
addikt
Szia!
Keresd ki az oCl config.php nevű fájlját és keress rá az umask-ra benne. Ha van benne, akkor módosítsd, ha nincs, akkor add hozzá ezt a sort:
umask(000);
Innentől kezdve bármilyen user el fogja tudni érni az oCl által létrehozott tartalamat. Tehát 777 lesz a fájlokon.
-
stigma
addikt
Ez lehet segítthet:
Trusted domain allow all IP => lényegében annyi hogy a config.php-ben keress egy olyan változót,tömböt mely ,,trusted_domain" néven fut és minden olyan IP címet írdj bele amivel csatlakozni akarsz akár kintről akár othonról. (ottohniak ugye 192.168.*.*)
Ezenfelül ezt a video is megmutatja neked
-
stigma
addikt
Hi, nem biztos hogy én vagyokbaz embered egy probát megér.
Htpcre telepitettem owncloud 8.2 -t asszem és ott volt egy config fájl amiben meg kellett adni tartományt egy config fájban hogy mi az ahonnan engedélyezett feltöltésem kegyen. Baj az higy nem nsa 325 v2 re tettem fel hanem win10es htpcre de szerintem keress rá arra googleban azvalábbira
Zyxel ownlcoud cces config file
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Exclusive ajánlat! Dobozos új LG GRAM /13. gen i7-1360P/16GB RAM/512GB SSD/17"COL/IPS/Gari QHD+
- HP ZBOOK Fury 17 i7-11850H 32gb ram 1 tb ssd RTX A3000
- A Legújabb! Dobozos Új DELL XPS 13 9340/ULTRA 7-155H/32 GB Ram/1TB SSD/AI BOOST+INTEL ARC
- Lenovo v15 g2 Ryzen 5 5500U 16gb ram 512ssd FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest