- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
ZyXEL NSA325 v2 - Téma összefoglaló és FAQ
Kérlek olvasd el az összefoglalót, mielőtt írnál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tonyk
veterán
UPNP-n magányak nyit az adott sw. portot. Ezért sem célszerű használni. Bármi tud magának portot nyitni! Tehát UPNP kikapcs! Kézzel nyiss portot annak aminek kell.
"A NAS-nak és a Saját gépemnek is be kell állítsam a kívánt FTP portot?" Ezt nem nagyon értem, hogy mire szerettél volna rákérdezni, de portforwardot egy adott kiszolgálón futó sw-hez állítunk. -> Milyen porton figyel a szolgáltatás, melyen beengedjuk a klienst.
Kliesnek temészetesen nem kell portot nyitni -
Tonyk
veterán
Annak idején én fordítottam egy proftp-t ffp alá, (melybe tettem SFTP-t) és van benne ip -ban modul is Bár nem lokáció alapján tilt, hanem beállítás szerint. Pl 3. sikertelen bejelentkezési kisérlet/2perc után 12 órára (esemény), de ez nyilván állítható belátás szerint.).
Én ezt használom gyári ftp helyett. -
solti
senior tag
vpn-t már nem nagyon lehet rajta megcsinálni, elég vacak a hálózati része. Felmegy rá az openvpn, be is tudsz jelentkezni, de pl a share-eket már nem éred el. Nem tud natolni se a belső LANra meg ilyesmi. Állítólag volt valami trükk, de az a leírás/fájlok már nem elérhetőek, legalábbis én nem találtam meg. Vettem egy Pi4-et, arra kiszerveztem a vpn-t, meg a torrentet, a nas meg maradt pusztán cifs share
-
Beni2360
félisten
Gondolom a NAS-n engedélyezted a mappák hozzáférését. Nem kell semmit beállítani külön ha a média megosztásnál megvannak az engedélyek akkor már SAMB-n elérhetőek mint a videón.
A KODI-ban meg most már csak így lehet elérni a hálózati helyeket. video. (sajnos a YT sok videómat kór határozta)
----------------
A fájlkezelőnek az ablaknak miért van két oldal - hát miért van két oldala a TC-nek? Másolásra is lehet használni.
---------------------
Gondolom a KODI-ban minden hozzá van adva a médiatárban. Egyelőre ennyi.
Ui: Ha feliratkozol az oldalamra még találsz sok hasznos videót. És akkor nem kell egyenként linkelnem. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Bittorrent topik
- Facebook és Messenger
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Google Pixel topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Robotporszívók
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Az új vezér szerint már nincs a legjobb tíz chipgyártó között az Intel
- Autós topik
- További aktív témák...
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
- HP EliteBook x360 830 G8 Stílus, Erő, Rugalmasság egyben!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest