Hirdetés
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- IFA 2024: Csendben debütált a Honor Watch 5
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
ZyXEL NSA325 v2 - Téma összefoglaló és FAQ
Kérlek olvasd el az összefoglalót, mielőtt írnál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
norb7
tag
Sziasztok,
Szeretnék segitséget kérni.
Milyen lehetőségem van megnézni, hogy egy adott process miként került a NAS-ra?A problémám:
NAS proci 100% egy ideig, egy furcsa hosszú számokból és betűkből álló process pörgeti. Router oldalról azt látom, hogy feltöltés teljes sávszélességgel használva, és ezért valamiért a router eldobja az interntet Wifi oldalról (legalábbis a wifivel csatlakozó gépeken egy pár másodpercre megszűnik az internetelérés.) Amúgy torrent feltöltés nem ment.Home office miatt ez sokszor elég bosszantó. Amióta a NAS internethozzáférését letiltottam a routerben, nem történt ilyen, most csak belső hálozaton használom.Olyan mintha valaki távolrol feltett volna valami programot ami adatokat küld neki, de hogy mit, azt jó volna tudni.
Változtattam jelszót és portokat is, de nem oldotta meg, mert a process mindig elindul és olyan mintha valami adatot küldene.
Ha más nem marad csinálok egy adatmentést, és ujratelepítés, bár ahogy olvastam és láttam elég sok minden változott a telepítésnél ahhoz képes mikor megcsináltam.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Egy ZyXEL NSA325v2 "felsőkategóriás" NAS első napjai a szolgálatban, ismerkedése és házassága a Transmissionnel.
- Óra topik
- Ingatlanos topic!
- Lexus, Toyota topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Villanyszerelés
- Poco X6 Pro - ötös alá
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest