Hirdetés
-
Mobilarena
ZyXEL NSA325 v2 - Téma összefoglaló és FAQ
Kérlek olvasd el az összefoglalót, mielőtt írnál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mcwizard
tag
Szia!
Köszönöm a tippet a portforwardhoz. Megcsináltam.
Viszont én most adatvesztés elkerülése témában kérnék segítséget vagy egy kis iránymutatást. Jelenleg a 325-ös NAS-omban 2 egyforma merevlemez van RAID1-ben. Valamelyik hozzászólásban olvastam, ha beadja a kucsot a NAS, akkor picit macerás az adatok visszaállítása.
Arra gondoltam, hogy bontom a raid tömböt és a 325-ösben a 2 vinyó két külön kötet lenne. Van egy 310-es NAS-om is. Ebbe kerülne egy ugyanakkora kapacitású merevlemez, mint amik a 325-ösben vannak.
Úgy képzelném el, hogy a 325-ös egyik merevlemezén és a 310-es NAS merevlemezén az adatok automatikusan szinkronizálódnak. Az állományokhoz bármelyik NAS-ról hozzá lehetne férni, és az sem okozna gondot a szinkronizációnak, hogy ha a későbbiekben olyan terveim leszenk, hogy nem ugyan arra az alhálózatra kapcsolódnak a NAS-ok, vagyis interneten kell, hogy történjen a szinkronizálás.
Létezik olyan program, amit mindkét NAS-ra lehet telepíteni és megoldja ezeket?
Köszönöm előre is a segítséget!Üdv,
Zoli[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
lo Egy ZyXEL NSA325v2 "felsőkategóriás" NAS első napjai a szolgálatban, ismerkedése és házassága a Transmissionnel.
- Pár hónapos Apple iPhone XR eladó, független, 94%-kos gyári akksival!
- LG 21:9 UltraWide IPS ívelt monitor, 144 Hz, 34 hüvelyk, AMD FreeSync,szép állapot!
- EZ IGEN! Sony PS5 Fat BONTATLAN Final Fantasy Bundle + Cover + Joystick ÚJ
- JBL PartyBox Club 120 - 2év MediaMarkt Garancia
- Sony PS5 CF1216 God of War Ragnarök Bundle eladó God of War Ragnarök játékkal együtt!