Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Protoss

    senior tag

    válasz Tonyk #2836 üzenetére

    Igen ezzel kezdtem, ezért furcsáltam, hogy miért nem kattan be egyből. (Előtte persze ip cím, hálózat stb. néztem.)

    Két hálózat van mert az alap upc-re csatlakoznak pl vendégek, ismerősök. A másik pedig a családé. Ezen keresztül szerettem volna egy olyan tárhelyet, amit windowsból könnyen gyorsan elérünk.

    Ekkor olvastam, hogy a nas a jövő, ami itt van. Mert minek összerakni egy régi gépet újra, hiszen ezt csak bedugom és a windows egyből látja, a megosztás mint az álom úgy meg és még kívülről is elérheted, meg torrent, meg az asustor szinte már egy asztalivel is felér laptop áron. ;)

    Oké, megveszem, ha a fele igaz (felcsatolom és megy) már jól jártam. Aztán a többivel meg lesz valami, ezért is írtam, hogy neki sem állok beállítani a többi funkciót. Réges-régen még a fehér asus routeremmel küzdöttem, hogy ftp, printer servert és hálózaton megosztott usb vinyom legyen upc, majd digi hálózaton. Sikerült, de a ráfordított időt soknak gondoltam utólag. Most már alacsony igényekkel indulva kacérkodtam, hátha újra lobban a tűz, de mégsem erre írtam, hogy neki sem állok pedig eltelt legalább 6 év azóta, hátha fejlődtek.

    Erre haza hoztam felcsatolom és semmi. :) A többit meg olvashatod. Jelenleg nas, router (net és minden nélkül), frissen telepített pc win10, látja / nem látja játékot játszuk. Ftp, ping, böngészős elérés megy.

    Mindenkinél jól működik még is van 2800 hozzászólás és azért páran írták, hogy nem teljesen vagyok egyedül, hogy ez az isteni eszköz bizony megtudja makacsolni magát. Szóval kicsit vegyél vissza, mert azért az is vicc, hogy mindig minden tökéletes csak mikor kérdezek ugyanazokat írjátok le, hogy próbáljam ki, hátha, amiket próbáltam.

    Komolytalannak tartom, mert mikor a saját szoftvere nem képes a wizardot végig vinni, majd azt megkerülve én legalább odáig eljutok, hogy nem tök süket a cumó, akkor ez egy kiforratlan megoldás. Tudom én vagyok a hülye, de azért azt is megkérdezem, ha ennyire okos itt mindenki akkor miről beszélgettek. :)

    Tisztelet a többieknek akik normálisan tudtak írni, nekik még 1x köszönöm, legalább tiszta a kép, hogy nem hagytam ki semmit, eddig.

    [ Szerkesztve ]

    Ne glettelj, a vakolás jobb

Új hozzászólás Aktív témák