Hirdetés
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Magisk
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hazai akkumulátorrekordra pályázik a OnePlus 15R
- Android szakmai topik
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
A Nero 4-es sorozata óta keresek új alternatívát... Annak idején próbálgattam én is a CDBurnerXP Pro-t, de annyira nem jött be, maradt a Nero, aztán a 6-os sorozatnál ismét betelt a pohár, újabb keresés jött. Akkor sem találtam jobbat. Maradt a Nero. A 7-es sorozatnál ismét betelt a pohár... Újabb keresés és végre: megtaláltam az ImgBurn nevű programot! Alacsony fogyasztás, alacsony helyigény, nincs teletűzdelve hasznavehetetlen funkciókkal, írásra termett. Mellesleg a DVD Decrypter írója készítette, itt elérheted: http://www.imgburn.com/ Tud ISO-ból írni, ez az alapvető funkciója, de a legutóbbi revízió óta már magad is tudsz létrehozni vele összeállítást (a Build funkcióval), amit ki tudsz írni vele.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- BMW topik
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Milyen autót vegyek?
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- Windows 10
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Xbox Series X, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Nintendo Switch OLED Mario Edition 20.5, 512GB MicroSD + Android + Atmosphere, 3 hó garanciával
- Eladó alaplap + processzor + memória + hűtő
- Blackmagic Pocket Cinema Camera 4K + objektívek
- R5 5600X/32GB DDR4/6700 XT 12GB/1TB M2 P4+2TB M2 P3 SSD/Ss GX 750W/G213/Razer DA3+pad/FHD 170Hz 24"
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- Apple iPhone XR 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Acer Predator Helios Neo 16 notebook-i9 14900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Karácsonyi RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest