Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• opr

nagyúr

válasz rii #37 üzenetére

Nem is várja el senki, azért mész biciklivel hogy ne kelljen :)
    Én azt mondtam hogy kanyarodok jobbra, index kinn, valamilyen tök különös oknál fogva lassítok, bicajos meg beelőz...
    Egyébként jah, hülyék pedig sajna vannak :(
    Autósból is van egy csomó, lásd előző postot, bicajosból is egyre több...
    Motoros se semmi, amikor előzök és egyszer csak azt látom h a két kocsi között leelőz mindkettőnket 200-al bömbölő motorral... kicsit ijesztő :(((
    kb. mint mikor biciklizek és barom állat kocsis azt hiszi h milyen nagyon nagy arc ha 5 cm-el megy el mellettem városban 100-al...

Na mind1, barmok sajnos vannak mindenhol :(

• opr

nagyúr

Sokat bringázok is meg vezetek is, de nekem az a véleményem, hogy nincs idegesítőbb, mint amikor megyek a kocsival és kanyarodnék jobbra, és abban a pillanatban egy biciklis jobbról előz... Persze én vagyok a fasz.
    Másik: multkor történt... Megyek a kocsival 50 körül városban (nem, nem mentem gyorsabban, mert kerestem egy konkrét házat...), egyszer csak egy kurvaraj gyerek leugrat a járdáról bringával elém, szembe jön a tipikus kalapos-zöld suzukis ürge, olyan közel hajol a kormányhoz hogy majd' leharapja, és akkor mit csinálsz?
    a) jobbra téped a kormányt, kinyírod szegény bringást
    b) maradsz ahogy vagy, bringás nem hal meg, de mivel a szembejövő inkább karambolozik, mint hogy 80cm-nél közelebb menjen a járdához szal szvsz összecsapod a két kocsit, reméled hogy neki is van légzsák (vagy ezesetben inkább azt hogy nincs :U).

(satufékeztem, mivel hálistennek nem jött mögöttem senki, és valami csoda folytán sikerült fékezés közben lehúzódni úgy, hogy ne törjön semmi... persze a bringásnak megismerkedtem a középső ujjával mert hongosat mertem fékezni és belegázoltam az érzékeny lelki világába vagy nemtom...)

egyébként télleg zero tolerance a jellemző, direkt centiznek a kocsisok, de a bringások is, általában élvezik ha sikerül a frászt hozni rám és 1 cm-re elmenni a tükör mellett... mondjuk ha egyszer az egyik letöri tuti h utánamegyek és elütöm...

Új hozzászólás Aktív témák