- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
opr
nagyúr
Nem is várja el senki, azért mész biciklivel hogy ne kelljen
Én azt mondtam hogy kanyarodok jobbra, index kinn, valamilyen tök különös oknál fogva lassítok, bicajos meg beelőz...
Egyébként jah, hülyék pedig sajna vannak
Autósból is van egy csomó, lásd előző postot, bicajosból is egyre több...
Motoros se semmi, amikor előzök és egyszer csak azt látom h a két kocsi között leelőz mindkettőnket 200-al bömbölő motorral... kicsit ijesztő
kb. mint mikor biciklizek és barom állat kocsis azt hiszi h milyen nagyon nagy arc ha 5 cm-el megy el mellettem városban 100-al...
Na mind1, barmok sajnos vannak mindenhol -
opr
nagyúr
Sokat bringázok is meg vezetek is, de nekem az a véleményem, hogy nincs idegesítőbb, mint amikor megyek a kocsival és kanyarodnék jobbra, és abban a pillanatban egy biciklis jobbról előz... Persze én vagyok a fasz.
Másik: multkor történt... Megyek a kocsival 50 körül városban (nem, nem mentem gyorsabban, mert kerestem egy konkrét házat...), egyszer csak egy kurvaraj gyerek leugrat a járdáról bringával elém, szembe jön a tipikus kalapos-zöld suzukis ürge, olyan közel hajol a kormányhoz hogy majd' leharapja, és akkor mit csinálsz?
a) jobbra téped a kormányt, kinyírod szegény bringást
b) maradsz ahogy vagy, bringás nem hal meg, de mivel a szembejövő inkább karambolozik, mint hogy 80cm-nél közelebb menjen a járdához szal szvsz összecsapod a két kocsit, reméled hogy neki is van légzsák (vagy ezesetben inkább azt hogy nincs).
(satufékeztem, mivel hálistennek nem jött mögöttem senki, és valami csoda folytán sikerült fékezés közben lehúzódni úgy, hogy ne törjön semmi... persze a bringásnak megismerkedtem a középső ujjával mert hongosat mertem fékezni és belegázoltam az érzékeny lelki világába vagy nemtom...)
egyébként télleg zero tolerance a jellemző, direkt centiznek a kocsisok, de a bringások is, általában élvezik ha sikerül a frászt hozni rám és 1 cm-re elmenni a tükör mellett... mondjuk ha egyszer az egyik letöri tuti h utánamegyek és elütöm...
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Turbózd fel géped a jövő RAM-jával!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H77-DS3H H77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Gombászkönyvek egyben
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged