Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• KreeOff-Syd

csendes tag

Helló!!!

Én lassan már 5.-éve zenélgetek pc-n...deh az biztos, hogy még ma a digit zene világában sem képesek az emberek elismerni a pc dj-ket, sőt, akárhol voltam idáig zenélni Pc-vel, vagy laptoppal, mindenhol lenéztek a nagyobb arccal rendelkező dj-k, dj-tanoncok...
    Pedig zenémért, már kaptam nagyon sok elismerést, és a bulikon, és kisebb klubbokban olyan hangulatot tudok varázsolni, hogy...á...kész... :)

Én szeretnék venni magamnak cd-lejátszókat, deh nemtok, mert még nincsen elég pénzem ilyenre, deh amim van:
    1db Pc: C-Media 7.1-es hangkártya, AMD Xp 2400+, 768Mb DDR,Ati Radeon 9550,
    1db laptop: Audigy 2 7.1-es hangkártya
    1db füles: Reeloop Rh 3500 Pro
    1db Keverőpult: Behringer VMX 300
    ...és ezekkel nagyon nagy bulikat szoktam csinálni...
    Szerintem a Legjobb szoftver a kezdő dj-k számára is a Mixvibes, mert ha azon megtanulnak játszani, akkor a manuális lejátszók sem fognak sok akadályt jelenteni a tanuló számára...én hibáztam, amikor még a kezdetekkor az atomix-el gyakorolgattam, mert később tanultam meg használni a manuális lejátszókat...
    Már zenéltem Numark-on, Pioneer 100-ason, 200-ason, és nem igen volt vele hibám, mert a mixvibes segített megtanulni a kezelésüket, bár nem adja vissza a bakelit, és a Jog-tányér érzését a progi, deh kedetek nemrossz...
    És addig, amíg nincsen elég anyagi támogatás, addig marad nekem a PC-Dj-zés!!!
    Köszi, hogy meghallgattatok...Hello
    KreeOff-Syd

Új hozzászólás Aktív témák