Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• becksim

aktív tag

válasz Vamp #272 üzenetére

Én nem játszottam sose a Wowval, se más mmorpg-al, de azért ez egy kétélű dolog.
    Van aki nyaralni jár a pénzén, van aki meg wowozik. Ki mit szeret. Ahogyan a legtöbben nyaralnak manapság, annás szerintem kreatívabb és szinvonalasabb lehet egy online rpg.

A gond az lehet, mint minden ''túl jó'' dologgal. A heroinnal is az a gáz, hogy túl jó: aki egyszer megtapasztalja az első flest, annak egyszeriben minden más értelmét veszti. Minden (nem hallucinogén) drog ilyen. Nem az elenyésző fizikai függőség teszi rabbá az embert, hanem a hatalmas lelki kísértés. Minek dolgozni, minek élni a sokszor küzdelmes mindennapi életet, mikor egy kis pénzért órákon át tartó orgazmust vehetsz?

Persze semmi sincs ingyen. Az élet elég hamar benyújtja a számlát, kamatostul.

Valahol olvastam, hogy a virtuális szórakozás lesz a legveszélyesebb drog a XXI. században. Bazi olcsó lesz a hardver, és teljesen real virtuális élményt fog nyújtani, tömegeknek. Egy átlagembernek nem lesz majd kérdés, mit válasszon: Királyként a VR-ben, legmenőbb verdákkal bomba nőket hajtani naphosszat, vagy a RL sivár hétköznapjai. Annyit lesz a való világban, amennyit feltétlen kell, kajálni, aludni, meg a minimális lóvét előteremteni a VR előfizetéshez.

2050ben eljön a ''10 milliárd király országa''. Kétszáz valódi királlyal, akik uralják a virtuális bizniszt, és a többi kiskirállyal, aki dagonyázik ''mátrixban''.

• BloodRay

veterán

válasz Vamp #55 üzenetére

Hát igen ez sajnos nagyon is elképzelhető jövővízió. :(
    TÖRJÜNK KI A MÁTRIXBÓL VAZZE! :D

Új hozzászólás Aktív témák