- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
Új hozzászólás Aktív témák
-
krokk
senior tag
itt nem a progi adja a célokat
ill csak átvitten. énis wowoztam tudom milyen. én általában nem azért maradtam benn mert na még ezt az egy küldit vagy na még ezt az egy mobot... hanem azért mert klántárs stb benn volt. aki épp elhívott valahova vagy csak szimplán amig fennvolt addig beszéltem vele. a single player játékkokkal ellentétben másik játékoshoz vagy kötve ill játékosokhoz és ők azok akik függővé tesznek
ha nincs társaság könnyebben kilépsz. de persze van aki szeret egyedül játszani és nem ez befolyásolja. de engem ez befolyásolt annó
mondjuk én nem voltam hardcore gamer... fél év alatt 45 volt a max szintem én csak szórakozásból játszom nem veszem ''vér komolyan''.
-
bozont
veterán
Ott sztem a szülő feladata lenne a korlátozás.
Inkább egy olyan rendszer kéne, h csak annyit kell kifizetni amennyit játszik az ember, mint a mobilszolgáltatóknál, mp alapú fizetés.
A wow tényleg egy nagyszerű játék, szép, rajzfilmszerű grafika; kidolgozott történet; izgalmas jétékmenet; magával ragadó az egész. Pl sok időt töltöttem sétálgatással, ami az elején elkerülhetetlen, de egyszerűen azt sem untam, olyan gyönyörű tájakon járhat az ember, hangulatos az egész, főleg ha még egy jó társaság is akad. Bár a HC játékosokat nem értem, én nem rohantam, 20nap tiszta játékidő után méga csak 40es a huntim, nekem nem igazán az volt a lényeg, h minél előbb cool cuccaim legyenek, meg én legyek a pvp király, inkább kiélveztem a játék minden egyes pillanatát, részletét.
Csakhát, közben rádöbbentem, nem minden olyan mesés, mint ahogy az elképzeltem. Tényleg rengeteg időt elvesz, az ember életéből(kb 6-8 órát toltam hetente többször is, tanulás helyett is) és az anyagi vonzata is sok nekem egy picit.
Sajnos ez van, az ember vagy beköltözik a játékba(akarom mondani, negyedik dimenzióba
), vagy éli tovább a valódi életét, csakhát akkor meg a wow-ra ne mmarad túl sok idő, úgy meg nem érdemes vele játszani, legalábbis nekem nem.
divot
És ha jobban belegondolunk, a Matrix c. alkotás nem is áll távol a valoságtól, legalábbis egy lehetséges jövőképet vélek felfedezni benne. Tudnak vmit ezek a Wachovski(lehet rosszul írtam) testvérek.
[Szerkesztve] -
-conrad-
addikt
Mióta nem mmorpg-zek újra van időm inni, cigizni, qrvázni!
És ez mennyivel ''egészségesebb'' is, mint játszani...
Kell lennie határnak, valószínűleg a cikkíró ugyanúgy rá tudott volna szokni a tetris*-ezésre is, ha arról van szó. Van, aki tudja hol van ez a határ, van aki nem.
Én is játszom elég sokat, de semmi probléma nem volt még belőle. Nem nézek tv-t, de egyáltalán, jobbnak tartom játszani mint megnézni a Szomszédokat hetvenhetedszerre. Amióta a párommal vagyunk nincs 10 óra sem, hogy ment volna bármelyik kereskedelmi adó. Ha mégis nézünk valamit, akkor az valami film dvd-n. Jobb, mint a húszéves filmek megszakítva 15 percenként tamponreklámmal. Emellett eljárunk moziba, vagy csak sétálni, haverokkel kikapcsolódni, stb, mégis van időnk a játékra. Mondom ezt többes számban, mivel egy darabig passzív személője volt a WoW-nak, most pedig saját karakterrel jön mellettem.
WoW előtt cod2-vel játszottam, tag voltam egy elég jó klánban, eljutottunk oda, hogy több kupára is beneveztünk, ám ez annyi szabadidőt foglalt le, hogy inkább abbahagytam. Ezután próbáltam ki a WoW-ot, és szerintem egyáltalán nem kell játszani vele, ha nem akarsz/nincs rá időd. Legalábbis én úgy vettem észre, hogy a szabadidőmet jobban be tudom osztani mellette. Nem kell HC klánhoz csatlakozni, ha nem tudod teljesíteni a követelmeket, hanem a saját igényednek megfelelően kell guildet választani. Igaz, nem lesz t100as set-ed, de legalább élvezed a játékot, nem hízol el, és marad IRL eléted is.
Erről szól nem?
*ne vedd sértésnek a példám, de tudom miről beszélek. Anyámmal volt, hogy napokig nem beszéltünk, mert megsértődött, amikor anno középsulis koromban kihajtottam a szobámból, mert éjjel 2-3 óráig pasziánszozott! Tette ezt du. 5-6 órától szinte minden nap. Nem volt képes felfogni, hogy nem tudok aludni ha ott matat+zúg a gép. Azért azt elmondhatjuk, hogy nem nagy kihívás elé tud állítani egy windowsos alapjáték, szóval nem csak az összetettem programokra lehet rászokni, mint pl a WoW.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Forr az AI-láz, az Apple tőzsdei rekordját is túlszárnyalta az NVIDIA
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen TV-t vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Synology NAS
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- BMW topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- EliteBook 640 G11 14" FHD+ IPS Ultra 5 125U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Thor II 1200W 80+ Platinum tápegység! Olvass!
- Prémium! Felsőkategória! Asus Rog Strix Maximus Z790 Hero Wi-fi Alaplap!
- iPhone 11 Product RED Független 64GB
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! Intel I9 13900KS Processzor!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA 600W
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest