Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• ddannyl

csendes tag

válasz kiskakas #1 üzenetére

A cikked megadta a vegso lokest.
    Igen igen. Hasonlo cipoben jarok. Nalam azert annyira nem durva a helyzet hal' istennek a munkam miatt keveset tudok jatszani. de azert az tenyleg ciki, hogy munka-wow-alvasbol all az eletem. az elmult 2 hetben jottem ra enis, hogy semmi ertelme keves idot beleolni a jatekba, mert akkor nemtalalsz rendes guildet amivel eljarsz minden este szornyeket hentelni. nemlesznek jo cuccaid ilyesmik. errol szol a jatek. ezzel csak sokat lehet jaccani. minel tobbet annal jobb. En messze nemvagyok olyan HC gamer mint te, de ha belegondolok hogy kb minden (keves) szabadidomet ezzel toltom akkor egyszinten vagyunk. ime egy kis statisztika:

a befizetett jatekidom masfel ev (plusz minusz par nap de nincs 1 het elteres)

Situr - lvl 60 Dwarf Priest @ [ EU ] Ragnaros
    total time played: 41days, 8 hours, 54 minutes, 44 seconds

Carbur - lvl 53 Human Mage @ [ EU ] Ragnaros
    total time played: 8 days, 4 hours, 52 minutes, 46 seconds

Brigittah - lvl 40 Human Mage @ [ EU ] Arathor
    total time played: 8days, 18 hours, 16 minutes, 17 seconds

+altok osszideje ami unalombol (!) jott ossze 2days, 15 hours, 21 minutes, 35 seconds

tehat masfel ev= 547 nap
    ebbol amit csak WoW al toltottem: 60 nap 10 ora 23 perc 22 masodperc
    Ez %-ra lebontva AZ ELMULT MASFEL EVEM 11%a!!!

2 teljes honap... 0-24 oraig. ennyit voltam tavol a valo elettol.

arrol nem beszelek hogy ez a remek moka amivel az eletem 11% at toltottem az elmult masfel evben a jatek megvasaralasaval egyutt 70.000 forint-ba kerult. (270 forinttal szamoltam az eurot, ezilyen kozeparfolyam kb)

omg meg hozzacsapok 20at es +1 hetet toltok nyaron olaszorszagban.

23 eves vagyok, es 2 honapot mar elcsesztem az eletembol a semmiert. (ami termeszetesen nem 100%osan igaz mert elvezetes dolog, de a kocsmaba jaras is az) Ha majd olyan szerencsetlen helyzetbe kerulok mint Stephen Hawkin's akkor elgondolkodom rajta hogy jatszak e vagy sem.
    most olyan szerencses gondban leszek, hogy nemtdok majd mit kezdeni a ramzudult szabadidovel.

es igen, enis meghiztam. (magamhoz kepest)

msn: daanika@freemail.hu

szoval: koszi
    [Szerkesztve]

[Szerkesztve]

Új hozzászólás Aktív témák