Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Andie

őstag

Nekem sajna nem alternativa a Chello, itt ahol lakom. Csak parabolás tv van, és örülünk, hogy egyáltalán telefon ki van húzva :)
    Úgyhogy szivok a tonlánnyal, holott korábban a feneketlen-tónál nagyon meg voltam elégedve a chello kábeltévével (telefon nem is volt).
    Most itt sajna kényetelen vagyok kidobálni 3600 ft-ot az ablakon a telefonért, amit fel sem vettem mióta vehozták, valahol benn van a készülék a könyvek mögött. Elvileg letelefonálhatnám a felét, de kinek? hova? Amit napközben intézek telefont, azt intézem innen a cégtöl. Ami este aktuális (család, haverok, stb), azt meg skypeon, msn-en lenyomom.

Szóval nekem 2 megabites csomagom van, Interware-en keresztül, de ugye valójában a Tonline szolgáltatja. Ez most a ''hatalmas'' emelés következtében 2.5 megabites lett, még csak véletlenül sem 6 vagy 8.
    Jelenleg 9500 ft-ot fizetek érte, plusz a telefon 3600 ft.
    Azt nézem http://www.interware.hu/index.php?gpmid=143[link] , hogy simán visszalépek az ADSL4 csomagra, ez is sokkal több elvileg, mint amit a vonalam elbir, de legalább ''csak'' 7800 ft...

Szerintetek? :F

Új hozzászólás Aktív témák