Új hozzászólás Aktív témák
-
Iginotus
addikt
válasz
cherockee #234 üzenetére
Van olyan ismerös aki hitt a ''könyvnek'' mégis meghalt, tehát még mindig inkább szerencse kérdése ez.
csak kicsit lenne érdekes a tudomány fejlődése, ha mindent, ami elsőre picit is butaságnak hangzik eltakarítanánk...volt már ilyen korszak pár...
Igen ha a görögök példáját követjük már mind buzik lennénk ha spártát katonaállam ha napoleont......
Mindenki tévedhet, valaki nem is kicsit!
Lehet 100 év mulva neked lesz igazad, vagy a veled rokonszenvezök lesznek többségben, de a orvostudomány (és egyéb tudományok..) jelenlegi állása szerint Nekem!
A saját helyesitásomat javitottam, ill probáltam. -
Rive
veterán
válasz
cherockee #220 üzenetére
a rákos sejt feladata egyszerű, és ennél fogva buta
Kérlek, legalább alapszinten nézz utána, hogy miről is beszélsz. Ez úgy hülyeség, ahogy van.
Akárcsak a folytatás. A sok 'talán, hátha, esetleg, véletlenül' kaliberű feltételezgetéseidet állítod szembe a számokkal, a tudománnyal, és mellé elvárod, hogy egyenrangúként kezeljük őket. De ez nem így működik.
A topikindítónak sok erőt kívánok a folytatáshoz, és gratulálok, hogy eddig is bírta tartással - én kérek elnézést, hogy ez a mellékszál idekerült. -
Batman
őstag
válasz
cherockee #216 üzenetére
A lelki okokkal nem igazán értek eggyett, azt hogy ezt magamnak köszönhetem, mert nem voltam elég boldog és ezzel büntetem magam például. Vagy mert valami mélyen bántott és ezzel tört a felszínre.
Nem mondom ,hoyg az ember egésségében nem számít a lelki háttér, de szerintem ezek a stressz betegségre vonatkoznak inkább, magas vérnyomás, fejfájás stb...
Egy tumor nem alakul ki azért mert ideges vagyok!
Nem tudom megmondani neked mi volt az okda, de senki máss se fogja tudni!
genetikai hajlamnak sem lelki oka van szerintem , független a genetika az idegállapottól, szép is lenne ha összefügne. Szerintem akkor sokkal komolyabb bajok lennének a világban, ha minden stresszes embernek beteg gyermeke születne, mert genetikailag ezt adta át neki.
Ez már inkább sci-fi kategória. -
Batman
őstag
válasz
cherockee #209 üzenetére
Örülök, hogy tetszik az írás, nem akartam sötéten ábrázolni, csak leírni mi a valóság, de akkor úgy néz ki ez sikerült.
Az , hogy nem kell mindenkivel törődni se teljesen igaz sokan annak ellenére , ''szomjaznak'' a törődésre, hogy nem mutatják vagy kérik. Ennek sok oka lehet , büszkeség, konokság, vagy szégyelli magát.
Arra , hogy ennek mi lehet az oka nem igazán értem mire akartál kijukadni, szerintem nincs oka és ha van is nem lehet megmondani mi az, de ezen már túl vagok nem igazán érdekel mi volt az oka.
De kicist belegondolva, mégis érdekel olyan szempontból ha megtudnám ,hogy ez genetikai, vajon milyen érzésekkel mennék bele egy gyerekválalásba majd a jövőben ,hisz megvan rá az esélye ,hogy örökölje és ha nincs szerencséje pár év alatt el is viheti ez a betegség. Ezt feldolgozni nem lenne könnyű , hogy ha nem is közvetlenül te de felelős vagy a haláláért. De valszeg sose fogom megtudni miért vagyok rákos , és vajon genetikai hajlamom van e rá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- iPhone topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nintendo Switch 2
- Hobby rádiós topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest