- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Milyen okostelefont vegyek?
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
cherockee
aktív tag
válasz
Iginotus #228 üzenetére
Van, aki nem azt mondja, hogy újszülött, nincs még múltja, nem lehetnek mély gondolatai...azt meg hogy kinek mit húznál a fejére nem véleményezném, csak kicsit lenne érdekes a tudomány fejlődése, ha mindent, ami elsőre picit is butaságnak hangzik eltakarítanánk...volt már ilyen korszak pár...
(helyesírás nekem volt jelzés?) -
D600
tag
válasz
Iginotus #228 üzenetére
Nagyon nagyon sok erőt és kitartást kívánok és büszkén nézek fel rátok amiért így tudtok hozzá állni egy ilyen tipusú betegséghez és a vele járó életvitelhez!
Nem tudni előre, hogy ilyen helyzetben hogyan állnék hozzá, de valószínű én is úgy lennék, hogy a kezdeti sokk után, talpraállnék és kapaszkodnék.
Iginotus: Egy 3 hónapos gyereknek még nincsenek olyan mély gondolatai, mint egy felnőtt embernek.
Saját környezetedben is utána nézhetsz, hogy a lelki baj külső elsődleges jele lehet például az őszülés. Hány 18-30 éves fiatalt látni nap mint nap az utcán megőszülve, vagy őszülés nyomait megfigyelni rajtuk. Több közeli ismerősöm egy kemény szerelmi bánatba őszült meg pár hónap alatt, miután dobták őket. Ez tény, láttam, mert mellettem zajlott le a folyamat. Vagy idesorolható az idegeskedésből kiinduló gyomorfekély.
Ha külsőleg ennyire befolyásolhatnak a testünkre a lelki gondok, akkor belsőleg is előfordulhat ebből kiinduló betegség.
Persze ez nem azt jelenti, hogy a rák is így indul be a szervezetbe. -
föccer
nagyúr
válasz
Iginotus #158 üzenetére
Nem, nem egészen így van. Mókusdokit meg messze kerülje mindenki.
Annyi bűnöm van az idézettel kapcsolatban, hogy nem adtam hozzá egy kis magyarázatot.
Az új egészségkultúra szerint (is) a betegségeket 3 fő problémacsopsrt alakulhatnak ki. Mindhárom problémacsopsrt megléte önmagában képes megbetegítweni valakit.
Ez a 3 csoport:
- hiányállapot ( c vitamin hiány: skorbut; napfény hiány: angol kór; híz hiány: kiszáradás etcetc)
-mérgek ( alkohol, drog, cigi, higany, valamint ide tartozik a test természetes sav-bázis egyensúlyának is a felborulása)
-mentálhigénia (avagy hogy érzed magad)
Mindhárom tényező bizonyítottan előidézheti a betegséget. Az első 2 csoport egyértelműbb, könnyebben átlátható, míg a 3. csoport egy kicsit elvontabbnak tűnik.
A lenti idézet a 3. csoportot helyezi előtérb. Nem azt jelenti, hogy minden betegségnek mentálhigéniás probléma az okat. De erősen közrejátszhat.
Igazándiból az idézetnem csak az elejét akartam betenni, csak úgy gondoltam, hogy beteszem az egészet.
Akkor most kivágom és csak azt teszem be, amit elösször akartam:
Néhány fontos tudnivaló a rákról
Minden valamirevaló orvosi könyv megemlíti, hogy:
1. A ráksejt nagyon buta, rendkívül életképtelen, az a csoda, hogy fenn tud maradni és szaporodni tud. Valójában egy selejt, torzszülött.
2. Minden szervezetben, a legegészségesebben is folyamatosan „születnek” ráksejtek, ahogyan még egy tökéletesen működő nagyüzemben is mindig keletkezik selejt.
3. Az ép immunrendszer ezeket könnyedén felismeri és egyszerűen eltávolítja.
Következtetés:
1. Egy jól működő immunrendszer mellett elképzelhetetlen, hogy a rák szaporodni, növekedni tudjon.
2. Ahhoz, hogy a rák felismerhető nagyságúra nőhessen, az immunrendszernek még a buta és életképtelen ráksejteknél is alacsonyabb szintre kellett hanyatlania.
3. Az immunrendszer további gyengítése legalábbis kétséges eredményekkel jár - logikusan következtetve a fentiekből.
A mai hivatalos rákterápia agyoncsapja a már eleve gyenge immunrendszert.
Igy már remélem nem szurja annyira senki szemét.
üdv.: föccer -
Amanitin
csendes tag
válasz
Iginotus #117 üzenetére
a mértékegység inkább Gray lesz, nem Grad.
Mert ha Grad, azaz giga rad, akkor sürgősen jelentkezz valakinél, hogy te vagy szupermen, mert túlélted az akut halálos dózis húszmilliószorosát.
Gray-ben mérve 10-20 között van az akut halálos dózis egy 75 kilós embernek, 4-6 körül van az az érték, ami egy átlagos populáció felét megölné. Egy kezelésnél 1.5-2.5 Gy-t nyomnak be általában, ami sok paramétertől függ.
Egy Gray az egy joule elnyelt sugárzási energia per testtömeg kilogramm. -
pussy_cat
tag
Megértem, hogy majdnem sírtál, hiszen nevethet az ember amennyit csak akar, de belül mélyen ott van az a bizonyos érzés. Saját magának az ember pedig nem hazudhat, én azt mondom ha sírni kell, akkor sírj!!! Nem szégyen és Te is jobban leszel, megkönnyebbülsz!
Az embereken néha én is nagyokat nevettem. Próbareggeliről jöttem ki a kórházból, (egy csövet dugtak le a torkomon egész a gyomromig és félóránként beleöntöttek valamit, hogy nézzék hogyan emésztek, igazából nem érdekelt miért csinálják, jobban foglalkoztatott az, hogy hogyan veszek levegőt) mikor rosszul lettem és hánytam az utcán. Aszondja nekem a kúltúrált felnőtt ember, hogy ''nem kéne annyit inni''. Ekkor sírtam el először magam, sírtam és nevettem. Arra gondoltam, hogy vajon Ő mit csinálna hasonló helyzetben és én mit tennék ha látnám így.
Én is ettem most egy csokit
[Szerkesztve] -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ford topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Eladó szép állapotban levő Huawei P30 Pro kék 6/128GB 12 hónap jótállással!
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest