- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
Új hozzászólás Aktív témák
-
cherockee
aktív tag
Hidd el, nem a levegőbe beszéltem, mikor azt mondtam, hogy a rákos sejt buta, nem kitalálom amit mondok, csak azért hogy vitázhassak veled
. Nem állítottam szembe a feltételezéseimet semmivel, ne keverj össze azokkal, akik zászlószerűen viszik maguk előtt a hitüket. Csak felvetettem pár dolgot. És nem csak talán-hátha-esetleg-véletlenül rész volt ott, az egy dolog, hogy nem méltatod cáfolatra se, pedig annyira sziklaszilárd vagy a témában. Pláne nem vártam el egyenrangú kezelést, miután volt már aki baltát lengetett a hozzám hasonló véleménnyel rendelkezők felé...Téged ugyse foglak még csak elgondolkoztatni se, ez a beszélgetés már rég nem erről szól.
Mellékszálért meg elnézést kérni...pfff...egyre több a topic, ahol ha már egy picit is lazábban kapcsolódik valami a témához rögtön az ''offolókat'' égetnének egyesek. -
cherockee
aktív tag
''standard sejt vs ráksejt'' - a rákos sejt feladata egyszerű, és ennél fogva buta. Mutáns, torzulás...Az egy dolog, ha a gyenge szervezet (ha akarod ne lelki okra vezesd vissza) ''standard'' sejtjeit a brute force agyoncsapja.
''ép'' - te is idézőjelben írtad...azért az vitatható, hogy kinek mi a teljes élet, kinek mi az egészséges.
''AIDS vs rák'' - kb 3 éve döbbentem meg, mikor azt mondták a sprektum egyik ebben a témában tartott délutáni 4-5 órás cikkecskéjében, hogy az aidsesek egy része (arányt nem tudok, de asszem nem is mondták) rákhoz hasonló sejtbúrjánzásokba hal bele.
''A ma hivatalos rákterápiák jobb eredménnyel gyógyítanak, illetve növelik a várható élettartamot, mint bármi más. Szóval?'' - hivatalos....hmmm....szóval az állami hivatalos oktatás a legjobb. Sőt, az állami szállítmányozás, posta, és tömegtransport a legjobb. Vagy nem. Lehet, hogy akkor az egészségügy se? Lehet, hogy nem csak itthon? Lehet, hogy a tömegeket nem éri meg hű de jól eltartani? Lehet, hogy csak azon keveseket, akik kaparnak előre, azokat érdemes megetetni az igazsággal, és pont annyival, hogy kussoljon? Ha tudnád mennyire röhelyes a jelen társadalmi rend...
Arra meg hogy valaki kitalál valamit, életcélja-munkája alátámasztására 2 dolgot jegyeznék meg: Az onkológus is ezt teszi, szinte mindenki mással együtt, bár van aki tudja, hogy hazudik, van aki nem (tudja, hogy) hazudik, és van aki úgy néz ki, nem hazudik. És persze van olyan is, aki arra alapít céget, ami szerinte tényleg jó...nem mindenki olyan keserű, hogy a másik torkára lépve akarja elérni a mennyországot
. Alapvető elvekben van különbség asszem közted és a fentemlített Doktor között, van aki az emberi lelki erőt minden feletti erőnek tekinti, meg van aki még nem látott eleget. (ez utóbbi mondatom sértő is lehet, de hidd el, nem sértegetni akarlak, csak volt, mikor én is törékenynek néztem azt, ami törhetetlen)
Új hozzászólás Aktív témák
- ZBook Power 15 G10 15.6" FHD IPS i7-13800H RTX A500 32GB 512gb NVMe ujjolv gar
- Újszerű HP Pavilion 14-ec0004nh - 14"FHD IPS - Ryzen 5-5500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Noblechairs HERO, 1 hetet használt irodai/gamer szék
- Fuji X-S20 2.5 év gari + 18-120 f4 + 33 f1.4 + 25 f1.8
- Inspiron 5406 2-in-1 14" FHD IPS érintő i5-1135G7 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv aktív toll gar
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest